Zašto Smiljan Banjac? I meni ide na živce često, ali čovjek izuzetno profesionalno radi svoje prijenose.edo07 je napisao/la:Ali daleko tri najlosija komentatora na nasim prostorima, pa usudio bih se reci i na planeti su: Smiljan Banjac sa ES, Sabahudin Sasa Vugdalic i Prnjatovic sa RTRS-a
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
edo07 je napisao/la:Meni je na SK najbolji Srdjan Radojevic
to onaj sto kosarku vecinom prenosi?
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Pa ne bih se bas slozio da obavlja svoj posao profesionalno...svaki komentator treba da bude neutralan, sto on to nije..druga stvar sto meni ne lezi je sto lik ne zna imena igraca, mnogo grijesi...zatim ono njegovo famozno ohohohoooremA1 je napisao/la:Zašto Smiljan Banjac? I meni ide na živce često, ali čovjek izuzetno profesionalno radi svoje prijenose.edo07 je napisao/la:Ali daleko tri najlosija komentatora na nasim prostorima, pa usudio bih se reci i na planeti su: Smiljan Banjac sa ES, Sabahudin Sasa Vugdalic i Prnjatovic sa RTRS-a
@filip13 jeste, Srdjan Radojevic vecinom komentarise kosarku...uz Edina i Slobodana Sarenca sa RTS-a sigurno najbolji komentator za kosarku...mada se tu moze i Plavsic svrstati
I Nebojsa Viskovic sa SK je dobarmiki_92 je napisao/la:Visko nije za fudbala ja vec 10x pisao (nije za derbija da se bolje izrazim, jer svaki unisti svojim nebulozama), nek se drzi tenisa i manjih tekmi
Gojkara je izgorio od alkohola i kladare a im'o je potencijal da bude najbolji fudbalski komentator, glas je i dalje tu ali znanje je jako upitno
Srdjan Radojevic, Darko Plavsic i Srdjan Erceg su najbolje sto SK ima
Ercega mozes slusati i da prenosi 3. ligu Tajvana u badmintonu jer ce vazda biti spreman a pored toga ima i jako ugodan glas za slusati, o MotoGP i F1 i da ne pricam, nekad mi covjeka bude zao sa kakvim klocevima mora raditi te prijenose
''Neka me mrze samo da me se boje''
slazem se, ali iskljucivo teniscipiripi je napisao/la:I Nebojsa Viskovic sa SK je dobarmiki_92 je napisao/la:Visko nije za fudbala ja vec 10x pisao (nije za derbija da se bolje izrazim, jer svaki unisti svojim nebulozama), nek se drzi tenisa i manjih tekmi
Gojkara je izgorio od alkohola i kladare a im'o je potencijal da bude najbolji fudbalski komentator, glas je i dalje tu ali znanje je jako upitno
Srdjan Radojevic, Darko Plavsic i Srdjan Erceg su najbolje sto SK ima
Ercega mozes slusati i da prenosi 3. ligu Tajvana u badmintonu jer ce vazda biti spreman a pored toga ima i jako ugodan glas za slusati, o MotoGP i F1 i da ne pricam, nekad mi covjeka bude zao sa kakvim klocevima mora raditi te prijenose

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sportski komentatori
Vladimir Novakovic je Tito za EPL, ali i generalno, strasan poznavaoc fudbala.
Radojevic top za kosarku, te bih jos istakao Gojka, te Viska i Pralicu za tenis.
Ni ostali nisu losi, jedino mi se ne dopada onaj sto je s BN-a presao.
Tome dodajmo dvojac filmskih rezisera s Eurosporta i to zaokruzuje vrhunsko komentiranje sportskih dogadjaja.
Radojevic top za kosarku, te bih jos istakao Gojka, te Viska i Pralicu za tenis.
Tome dodajmo dvojac filmskih rezisera s Eurosporta i to zaokruzuje vrhunsko komentiranje sportskih dogadjaja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vlada je mnogo bolji kao analiticarPogba je napisao/la:Vladimir Novakovic je Tito za EPL, ali i generalno, strasan poznavaoc fudbala.
ili npr. kada bi radili prijenos sa 2 komentatora gdje bi on bio color-caster
znanje ima ali fali mu emocija kad radi solo cast, pa na trenutke zvuci monotono
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Joj ovog debila sa dodikove tv:
"ljuba fejsa, miki sulejmani, vlada stojkovic"
"ljuba fejsa, miki sulejmani, vlada stojkovic"
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kaže brat "srpska bomba je pala, srpska bomba je bačena" nakon što su zabili gol. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najgori komentator u regionu Ivan Lončarević SK, pa onda par mjesta, pa Velid Spaho i Igor Kristić BHT.
Najbolji: Milinković i Bajčetić u duetu (eurosport), Andrijašević, Višković (SK), Baho i svakako Edin Avdić.
Najbolji: Milinković i Bajčetić u duetu (eurosport), Andrijašević, Višković (SK), Baho i svakako Edin Avdić.
Veliki gospodin je ovaj komentator na arenisport hr. Trenutno prenosi Zadar-Mega i Tornado pjeva nesto nacionalno, kad frajer hladno rece:"Kod ovih mladica su umjesto mozga ,sante leda u glavama" 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Veliki gospodin je ovaj komentator na arenisport hr. Trenutno prenosi Zadar-Mega i Tornado pjeva nesto nacionalno, kad frajer hladno rece:"Kod ovih mladica su umjesto mozga ,sante leda u glavama"

- akisarajevo92
- Kontakt:
najbolji komentatorski par je bio Nikola Đuricko i Peter Chaffey, uzivao sam i uz golf (uz golf jbte) slusajuci njih na SK
ono najbolje sto je ostalo na SportKlubu su Srdjan Erceg, Srdjan Radojevic, Vlada Novakovic
ono najbolje sto je ostalo na SportKlubu su Srdjan Erceg, Srdjan Radojevic, Vlada Novakovic
Don't believe the hype.
po ko zna koji put,vladimir radicevic,spot kub hrvatska,katastrofa od komentatora,ko fol strucnjak za kosarku
akisarajevo92 je napisao/la:najbolji komentatorski par je bio Nikola Đuricko i Peter Chaffey, uzivao sam i uz golf (uz golf jbte) slusajuci njih na SK

Jao kad se sjetim,to su bila vremena.Iako nisam imao pojma o golfu,uz njihov komentar sam sve naucio.Lijepo se sjetiti

Ma sportklub inace najprofesionalniji sportski kanal na nasem govornom podrucju, uzivancija gledat utakmicu sa njihovim voditeljima.
akisarajevo92 je napisao/la:najbolji komentatorski par je bio Nikola Đuricko i Peter Chaffey, uzivao sam i uz golf (uz golf jbte) slusajuci njih na SK

Koj je tebi prijatelju sa Lončarevićem
Čovek je znalac sporta samo takav, jedini na SKu u rangu Radojevića, Viškovića i Novakovića. Jeste da mu glas nije vrhunski, čak i blago feminiziran, ali Bože moj - opseg glasnih žica niko ne može da bira. Čovek je potkovan za to što radi, a radi sa ljubavlju, što se vidi iz činjenice da je odbio mesto asistenta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu radi toga da bude novinar.
Mnogo veće kritike treba da popiju 1 Gojko Andrijašević - koji je hronični alkos i kockar ili recimo 1 Predrag Jurišević aka Pedja Mašina - koji radi 20 sportova, a ne razume niti 1.

Čovek je znalac sporta samo takav, jedini na SKu u rangu Radojevića, Viškovića i Novakovića. Jeste da mu glas nije vrhunski, čak i blago feminiziran, ali Bože moj - opseg glasnih žica niko ne može da bira. Čovek je potkovan za to što radi, a radi sa ljubavlju, što se vidi iz činjenice da je odbio mesto asistenta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu radi toga da bude novinar.

Mnogo veće kritike treba da popiju 1 Gojko Andrijašević - koji je hronični alkos i kockar ili recimo 1 Predrag Jurišević aka Pedja Mašina - koji radi 20 sportova, a ne razume niti 1.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
I meni je Loncarevic dobar. Mislim da najvise poznaje fudbal kao igru od svih komentatora na SK (izuzimajuci Novakovica). Sjecam se da je prosle sezone nekoliko puta pogodio koja izmjena slijedi u nekom timu i kako ce se mjenjati formacija na terenu. Znam da to nije nista posebno, ali sam siguran da ostali komentatori i ne misle na to.
Inace sa SK-a su mi svi OK, osim Gojka, a sto je nagore lik stalno komentarise ove najzanimljivije utakmice (ili mi se to samo cini
). Viskovic OK, nekako je najprirodniji komentator. Plavsic odlican takodjer.
Dvojac sa Eurosporta je odlican, malo drugaciji stil komentarisanja, zna biti zanimljivo. Ali, s druge strane, onaj frajer sto sam komentarise Bundesligu je odron i najgori je komentator na svim kanalima koje imam. Fakat ne znam ni kako se zove, ali je totalno bezveze... Liku je sasvim normalno da zakasni na gol... Ono proslava skoro zavrsila a on: i evo ga.... yebote, k'o da je korner.
Nasi sa BHT-a sasvim OK. Ljudi ih konstantno pljuju ali mislim da je to vise nasa navika da potcjenjujemo sve sto je domace. Meni su recimo, nasi bolji i do ovih sa HRT-a i sa RTS-a.
OBN, Hadzic dobar a Vugdalica svakako nije briga sta neko o njemu misli
Inace sa SK-a su mi svi OK, osim Gojka, a sto je nagore lik stalno komentarise ove najzanimljivije utakmice (ili mi se to samo cini

Dvojac sa Eurosporta je odlican, malo drugaciji stil komentarisanja, zna biti zanimljivo. Ali, s druge strane, onaj frajer sto sam komentarise Bundesligu je odron i najgori je komentator na svim kanalima koje imam. Fakat ne znam ni kako se zove, ali je totalno bezveze... Liku je sasvim normalno da zakasni na gol... Ono proslava skoro zavrsila a on: i evo ga.... yebote, k'o da je korner.

Nasi sa BHT-a sasvim OK. Ljudi ih konstantno pljuju ali mislim da je to vise nasa navika da potcjenjujemo sve sto je domace. Meni su recimo, nasi bolji i do ovih sa HRT-a i sa RTS-a.
OBN, Hadzic dobar a Vugdalica svakako nije briga sta neko o njemu misli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.