A kad govorimo o performansama, kome je to veoma bitno, iskeširaće i za kvalitetan laptop i to je to.
Također imam PC, al' ga ne koristim uopšte. To vrijeme je srećom prošlo. NBA mogu igrat' i na laptopu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A dobro malo sam se pogrešno izrazio.. Kad laptop radi procesor se zagrijava, te grije hladnjak pa se zbog toga na određenoj temperaturi zagrijavanja, aktivira ventilator kako bi smanjio to zagrijavanje. Logično, što bolji procesor to će se manje zagrijavati. Na to sam mislio.anell je napisao/la:Pregrijavanje nema veze sa jačinom procesora
Valjda bi trebalo da sa samo u istom folderu i tv sam ucita. Kada otvoris usb ima fajl od filma i pored, ispod fajl od prevoda.topnik1 je napisao/la:kako (ako ikako može) da ubacim titlove perm. u film, i da prebacim na USB. Da gledam rahat na TV ?
Unaprijed se zahvaljujem, osim ako mi niko ne odgovori.
hm titlovi su bili u posebnom folderu, tj kako bsplayer skida formira novi folder. Probat ću tako, pa javimR32 je napisao/la:Valjda bi trebalo da sa samo u istom folderu i tv sam ucita. Kada otvoris usb ima fajl od filma i pored, ispod fajl od prevoda.topnik1 je napisao/la:kako (ako ikako može) da ubacim titlove perm. u film, i da prebacim na USB. Da gledam rahat na TV ?
Unaprijed se zahvaljujem, osim ako mi niko ne odgovori.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, haklamas, L-Train i 27 gostiju.