..napisi mu, ali nemoj da ga moram citat
..napisi mu, ali nemoj da ga moram citat Nego fulamo zicere, sad i Rose profula ebiga, a njeg ainace i nece veceras skoro nista izuzev asistencija, ali ostali mu fulaju i kada god doda loptu nekome
 ..napisi mu, ali nemoj da ga moram citat
..napisi mu, ali nemoj da ga moram citat Necu vise da ponovim tu greskuSaltCityAttack je napisao/la:nemoj ga ziv bio citirat ako pises sa njim..napisi mu, ali nemoj da ga moram citat
 Nego malo je ovo koseva na tekmi uopsteno . Ni mi ni oni se bas ne isticemo veceras
   Nego malo je ovo koseva na tekmi uopsteno . Ni mi ni oni se bas ne isticemo veceras  

Titova-Juga je napisao/la:Lose ovo izgleda trenutno ali dignut cemo se nema sumnje u to. Bez ideje smo u napadu i primili smo par laganih koseva iz kontri.
brate sve je bolje od ovog Joela Anthonyabear grylls je napisao/la:Udonis haslem evo ga konacno nakon duge povrede kako mi je drago zbog njega sto dobro igra.

... pa sta je ovo ba   veceras u pm  sve  fulamo sto god imamo ..ma sami sebe ba ubijamo, jer Miami nista nije pokazao, evo Haslem ih nosi ebiga
... pa sta je ovo ba   veceras u pm  sve  fulamo sto god imamo ..ma sami sebe ba ubijamo, jer Miami nista nije pokazao, evo Haslem ih nosi ebiga  ...mi smo ovdje lagano mogli imati 15p, da smo imalo sabrani
...mi smo ovdje lagano mogli imati 15p, da smo imalo sabrani bravo majstore
  bravo majstore  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.