e ako ovo ne dobijemo ... ne znam ondaThranduil je napisao/la:Neće valjda i ovu zijaniti utakmicu u pmNevjerovatni su

e ako ovo ne dobijemo ... ne znam ondaThranduil je napisao/la:Neće valjda i ovu zijaniti utakmicu u pmNevjerovatni su
Žao mi je Pablo, ali takav je život.Adam Zagoria @AdamZagoria 2 hours ago Manhattan, NY
Hearing the #Knicks would like to deal Pablo Prigioni for a 2nd-round pick. He's not playing now & not part of the future.
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
No Nerlens Noel, Tony Wroten or Luc mbah a moute for sixers.
http://nypost.com/2015/01/23/possible-k ... land-love/" onclick="window.open(this.href);return false;Anthony and Harris played on the same team during pickup games at Anthony’s gym in Manhattan last summer. “I look at a guy like Carmelo with the size and skills he has and I try to mimic my game after him a bit,’’ Harris said recently.
Harris has a big summer ahead, electing to become a restricted free agent rather than signing Orlando’s four-year, $36 million extension offer. A **** told The Post in November the Knicks are tops on his list.
Melo je pretprošle sezone igrao haman svaku utakmicu četvrtoku, ne bi mu to bio problem, a vjerovatno ne bi ni Harrisu, mada pitanje je hoće li išta biti od HarrisaJoseMourinho je napisao/la:Ne znam kako bi to funkcionisalo sa njima dvojcom zajedno, jedan bi se žrtvovao na četvrtici, al opet mislim da ce Orlando svaku ponudu matchirat
Amare odmara večeras.Tina Cervasio @TinaCervasio 7m7 minutes ago
Fisher resting Amar'e tonight vs ORL but he will play tomorrow in CHA. Same starters: Calderon, Galloway, Anthony, Smith, Amundson #Knicks
dobar do sadCarlo je napisao/la:Biće zanimljivo protiv Magica, zanima me kako će Galloway odigrati
Amare igra.Al Iannazzone @Al_Iannazzone 15m15 minutes ago
Knicks starting Galloway, Hardaway jr, Lance Thomas, Lou Amundson and Jason Smith. .... three of those guys are on 10-day deals.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.