Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nikad nisam volio Rodika i neće mi nimalo nedostajati... Do zla boga ograničen igrač, arogantan, labilan... Zbog njega sam počeo navijati za Fedexa na početku njegove ere...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Citizen-X
- Kontakt:
ma daj - vecinu toga sto ti spominjes je to radio kao i Dzo Mekinro - vise je zabavlj'o raju s tim nego ljutio....DANTES je napisao/la:Nikad nisam volio Rodika i neće mi nimalo nedostajati... Do zla boga ograničen igrač, arogantan, labilan... Zbog njega sam počeo navijati za Fedexa na početku njegove ere...
jednostavno su mu to svi nekako dopustali al eto....
za labilnost u igri - to bih se donekle mogao i slozit - imao je jake oscilacije.... al eto - vise ga gledat neces
a ja recimo zalim - kad zvajzne lopticu pored igraca a ovaj ukopan ko minobacac stoji - neopisiv nalet smijeha dobijem
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ma ne može on u isti pasus sa Džonom.....Citizen-X je napisao/la:ma daj - vecinu toga sto ti spominjes je to radio kao i Dzo Mekinro - vise je zabavlj'o raju s tim nego ljutio....DANTES je napisao/la:Nikad nisam volio Rodika i neće mi nimalo nedostajati... Do zla boga ograničen igrač, arogantan, labilan... Zbog njega sam počeo navijati za Fedexa na početku njegove ere...
jednostavno su mu to svi nekako dopustali al eto....
za labilnost u igri - to bih se donekle mogao i slozit - imao je jake oscilacije.... al eto - vise ga gledat neces![]()
a ja recimo zalim - kad zvajzne lopticu pored igraca a ovaj ukopan ko minobacac stoji - neopisiv nalet smijeha dobijem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ode moj omiljeni igrac tenisa..Rodick je bio i ostao za mene "najbolji" i jako mi je zao sto odlazi a taman se popravio u ovoj sezoni i uzeo neke turnire...Nadam se da ce dogurati do 1/4 finala a tamo sta bude...Nikad necu zaboraviti onaj mec Wimbledona protiv Federera u finalu u 5 setova,malo mu je falilo da prekine veliku seriju al eto,nije uspio...Zastajao je na zadnjim preprekama a i igranje u Federerovoj (i Nadalovoj) eri mu nije pomoglo...Dugo se drzao u TOP 4 pa kasnije i u 8,vise ne moze...Po meni najbolji server svih vremena i uvijek ga je bilo uzitak gledati,nije jedan od onih dvometrasa koji imaju servis samo zbog visine...Karijera obiljezena mnogim promjenama trenera i reketa...
Goodbye Andy
Goodbye Andy
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
I vjerenica...Slatinash_7 je napisao/la:Ode moj omiljeni igrac tenisa..Rodick je bio i ostao za mene "najbolji" i jako mi je zao sto odlazi a taman se popravio u ovoj sezoni i uzeo neke turnire...Nadam se da ce dogurati do 1/4 finala a tamo sta bude...Nikad necu zaboraviti onaj mec Wimbledona protiv Federera u finalu u 5 setova,malo mu je falilo da prekine veliku seriju al eto,nije uspio...Zastajao je na zadnjim preprekama a i igranje u Federerovoj (i Nadalovoj) eri mu nije pomoglo...Dugo se drzao u TOP 4 pa kasnije i u 8,vise ne moze...Po meni najbolji server svih vremena i uvijek ga je bilo uzitak gledati,nije jedan od onih dvometrasa koji imaju servis samo zbog visine...Karijera obiljezena mnogim promjenama trenera i reketa...
Goodbye Andy
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Blaž Kavčić
Može ga neko voljeti ili ne, ali ovo je gubitak za svjetski tenis. Andy je bio igrač koji je uvijek davao 100% sebe na terenu, bez kalkulacija. Iako tehnički llimitiran, to mu nije predstavljalo problem da nekoliko godina bude u samom vrhu i uzme taj USO 2003 godine. Tada su mu svi predviđali veliku karijeru, ali se ispostavilo da ništa od toga nije ostvario i tome je krivac samo jedan čovjek - Roger Federer. Nedostajaće Andy sasvim sigurno, najveći kreten, ali i igrač sa najboljim humorom na touru. Uvijek iskren, što na umu to na drumu. Zaslužio je jedan Wimbledon, to je sigurno, a onaj bekend volej na 6-3 u tiebreaku vjerujem da će uvijek sanjati i žaliti za propuštenim. Tada je igrao najbolji tenis u karijeri, šteta je što to nije upotpunio jednom GS titulom.
- Mislio sam da ćemo ga gledati i sljedeće godine, ali govor tijela i način na koji je podrzavljao publiku nakon poraza od Ferrera na Wimbledonu je indirektno govorio da je to njegov zadnji meč na turniru koji mu nije bilo suđeno da osvoji.
Hvala za sve Andy i sretno.
Večeras treba ispratiti njegov meč protiv Tomika, čisto atmosfere radi. U normalnim okolnostima bih navijao za Tomika, ali ovaj put ne. Želim da posljednji Amerikanac sa GS titulom dogura što dalje ovdje. Nešto kao Jimmy Connors 1991. Idemo Andy.
Blake je čudo, strašan nivo tenisa je pokazao sinoć.
Roger Federer:Respect to one of the great tennis champions @andyroddick I am happy I got the chance to play and break THAT SERVE a couple of times
Tommy Haas"[Andy]'s a great man, i've had great battles against him, I've known him a long time, great competitor and great champion."
Pat CashJust an outstanding career @andyroddick has had,a dream for most of us.It truly was a pleasure competing against you.New chapter baby time:)
Chris Evert@andyroddick to retire after US open will miss his humour and of course his competitive spirit. Now plays Tomic. Berny loves a stage.
Martina Navratilova@andyroddick we'll miss your powerful game, your wit, your intelligence, and your honesty. Exciting life ahead! Good Luck...
Brad Gilbert@andyroddick I thought it was coming when I saw ur wave&Wimbledon- congrats on a great career Andy, freedom from pressure is coming soon:)
Boris BeckerArod seemed very much at peace and is going out on his terms, much better to go out while still playing good ball
Jurgen MelzerListen all, I really respect Roddick! Classy,intelligent,funny fighter that gave the game a lot of heart and soul!!!
Jimmy Connors@andyroddick congrats on a great career. All the best for the future. Proud to have shared the court with you!will miss you
Paul AnnaconeAndy Roddick retiring. A great champion, 10s ambassador , crowd favorite and my friend. You worked hard enough, time to enjoy your life"
Phil TaylorCongrats AR. Great career , great life ahead enjoy next chapter well deserved
Ryan HarrisonRIP Andy #Roddick. You're 30 yrs old, healthy, wealthy and married to Brooklyn Decker. You haven't retired. You've gone to heaven.
Bob BryanIncredible career Andy. Thanks so much for everything you have done for me and all of American tennis. Can't thank you enough
Serena WilliamsSad to see @andyroddick announce his retirement but excited for him to start his new life. I'm happy to call Andy my friend and was always honored to share the Davis Cup team with him. There's never been a greater competitor or leader and I congratulate him on his incredible Hall of Fame career. He bravely carried the flag for US Tennis and inspired a new generation of American players. We'll miss you buddy...thank you for the good times!
Victoria Azarenka"I love him, and we all love him here. He's been so amazing for American men's tennis."
Sabine Lisicki@andyroddick also is going to retire... Wow big news everyday. He had an impressive career for sure. Great press conference
John McEnroeWow Andy Roddick will retire after this Us Open... His press conferences are always funny. Even today...
Thanks @andyroddick for all you have done for American tennis
Može ga neko voljeti ili ne, ali ovo je gubitak za svjetski tenis. Andy je bio igrač koji je uvijek davao 100% sebe na terenu, bez kalkulacija. Iako tehnički llimitiran, to mu nije predstavljalo problem da nekoliko godina bude u samom vrhu i uzme taj USO 2003 godine. Tada su mu svi predviđali veliku karijeru, ali se ispostavilo da ništa od toga nije ostvario i tome je krivac samo jedan čovjek - Roger Federer. Nedostajaće Andy sasvim sigurno, najveći kreten, ali i igrač sa najboljim humorom na touru. Uvijek iskren, što na umu to na drumu. Zaslužio je jedan Wimbledon, to je sigurno, a onaj bekend volej na 6-3 u tiebreaku vjerujem da će uvijek sanjati i žaliti za propuštenim. Tada je igrao najbolji tenis u karijeri, šteta je što to nije upotpunio jednom GS titulom.
- Mislio sam da ćemo ga gledati i sljedeće godine, ali govor tijela i način na koji je podrzavljao publiku nakon poraza od Ferrera na Wimbledonu je indirektno govorio da je to njegov zadnji meč na turniru koji mu nije bilo suđeno da osvoji.
Hvala za sve Andy i sretno.
Večeras treba ispratiti njegov meč protiv Tomika, čisto atmosfere radi. U normalnim okolnostima bih navijao za Tomika, ali ovaj put ne. Želim da posljednji Amerikanac sa GS titulom dogura što dalje ovdje. Nešto kao Jimmy Connors 1991. Idemo Andy.
Blake je čudo, strašan nivo tenisa je pokazao sinoć.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta radi ova Robson ?
Prvo Clijsters pa Na Li.E ako izbaci i Stosur te se plasira u 1/4 finale bit će to za nepovjerovati.
Prvo Clijsters pa Na Li.E ako izbaci i Stosur te se plasira u 1/4 finale bit će to za nepovjerovati.
You'll never walk alone.
Željno isčekujem nadam se neposljednji meč Andya i isto se tako nadam da ce nekim cudom zavrsit karijeru pobijedom a ne porazom

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ode budala.
Nije neki teniski majstor, al' je zayebanti, i kao što neko reče, što na umu - to na drumu. Takav lik je dobitak za bilo koji sport. Jednostavno, nikad nije dosadno s njim. Nadam se da će večeras dobiti TomiKa, a potrudiću se da pogledam taj meč. Valjda me umor neće svladati.
Gašo uništio Klahna. No, to je bilo za očekivati.
Nole sada izgubio 5 gameova. Haman se zayebava.
Hewitt gubio 2:0 u setovima od Mullera, no vratio se i sada u 5. setu vodi sa 2:1.
Ima još snage u njemu.
Gulbis standardno. Dobije favorita, a onda se napije k'o guzica i biva pometen od narednog protivnika. Dobro, sad nije bio pometen, al' dosta je i 3:1.
Mayer dobio Robreda, Del Potro prošao Harrisona.
Ferrer rutinski kontra Sijslinga.
Nije neki teniski majstor, al' je zayebanti, i kao što neko reče, što na umu - to na drumu. Takav lik je dobitak za bilo koji sport. Jednostavno, nikad nije dosadno s njim. Nadam se da će večeras dobiti TomiKa, a potrudiću se da pogledam taj meč. Valjda me umor neće svladati.
Gašo uništio Klahna. No, to je bilo za očekivati.
Nole sada izgubio 5 gameova. Haman se zayebava.
Hewitt gubio 2:0 u setovima od Mullera, no vratio se i sada u 5. setu vodi sa 2:1.
Gulbis standardno. Dobije favorita, a onda se napije k'o guzica i biva pometen od narednog protivnika. Dobro, sad nije bio pometen, al' dosta je i 3:1.
Mayer dobio Robreda, Del Potro prošao Harrisona.
Ferrer rutinski kontra Sijslinga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Ernest Gulbis - misterija svjetskog tenisa
Gejmovi Novakovih protivnika 1-0-1, 2-1-2, ...
Gejmovi Novakovih protivnika 1-0-1, 2-1-2, ...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Hewitt ima srce ko pola ATP toura zajedno. Nakon 4 sata i 35 minuta igre uspio je savladati Mullera u 5 setova. Nakon izgubljenog trećeg seta mislio sam da je gotovo, ali Lleyton nije. Bravo majstore. Teško će proći Davida, ali biće svakako dobar meč.
Gulbis ponovo upropastio turnir.
Zainatio se neki dan i dobio Haasa, da bi danas ispušio od Johnsona.
Dabogda bankrotiro, i on i otac mu, valjda bi onda počeo igrati malo ozbiljnije.
Gulbis ponovo upropastio turnir.
Dabogda bankrotiro, i on i otac mu, valjda bi onda počeo igrati malo ozbiljnije.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Bogami, Roddick misli ozbiljno zapapriti život čak i (glavnim) favoritima. Ima želju da što duže ode na svom posljednjem turniru, kod kuće na US Openu, i neće prezati da se dostojno oprosti od tenisa. Fuck, tennis neće biti isti bez njegovog unikatnog stila igre (pogotovo udaraca iz forehanda) i doze humora. 
Roddick sinc fenomenalan,mislim da mu ide sad onaj Fognini i ako ponovi sinocnju igru glat prolaz ocekujem.Sretno Andy 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Čilić preko Nishikoria do Klizana, otvoren ždrijeb do 1/4 finala
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Strasan mec igraju Andy i D(F)elisiano.
Federer rutinski.
Federer rutinski.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Uze Andy na kraju, iako je osvojio manje poena u mecu ide dalje.
Feli je imao break loptu na 5-5, a Andy je to spasio nakon nevjerovatnog poena.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Šteta za Felisijana... Dobar meč... Onaj poen na brejk loptu je bio nevjerovatan... Endi ga je srećno i spretno osvojio, ustvari Feli mu ga je poklonio... Mada i da je otišlo u 5. set ne bi izdržao jer se vidjelo da je ostao bez snage...retro je napisao/la:Uze Andy na kraju, iako je osvojio manje poena u mecu ide dalje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.