Kazem ja, najveca neznalica na forumu kad je fudbal u pitanju, a @Italia mu je zestoka konkurencija.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Chapman1886
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Barella ko majmunce iz cirkusa 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Covjek ima 36g, a neki ocekuju da ce trcat ko Mbappe...
Istina, promijenio je stil igre, normalno da nije vise prodoran kao prije i sta ti ja znam, ali i dalje je, usporedjujuci ga sa ostalima, daleko najbolji i najkonstantniji igrač današnjice.
Istina, promijenio je stil igre, normalno da nije vise prodoran kao prije i sta ti ja znam, ali i dalje je, usporedjujuci ga sa ostalima, daleko najbolji i najkonstantniji igrač današnjice.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mater nizozemsku nenormalnu
- Chapman1886
- Kontakt:
Antonijo KANTA vadi vidala **** ti on sestru u šupak čovjek je sa misijom da upropasti inter
Samo Sloboda | COYG
Chapo dragiChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:59Antonijo KANTA vadi vidala **** ti on sestru u šupak čovjek je sa misijom da upropasti inter

- Chapman1886
- Kontakt:
Nisam navijač intera samo me nervira kad vidim kako treneri svojim odlukama guše dobre ekipemeepo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:02Chapo dragiChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:59Antonijo KANTA vadi vidala **** ti on sestru u šupak čovjek je sa misijom da upropasti interTi ko onaj lik iz filma Split cas najveci fanboy Ronalda čas navijač inter a onda vecinom vremena navijač Arsenala
![]()
Samo Sloboda | COYG
Po nekim pisanjima ovdje u prvom poluvremenu, I ovo je dominacija Intera u drugom..?
Kakve zicere nisko iskoristili. Pirlo više sretan nego što je težak
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glupi Inter uvijek su bili ovakvi.
Jadni Eriksen udje 10 minuta i ovaj ocekuje da on odluci utakmicu. Ako ne odluci etiketira ga
Jadni Eriksen udje 10 minuta i ovaj ocekuje da on odluci utakmicu. Ako ne odluci etiketira ga

- Chapman1886
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Hahahah boze dragi komentatora. Hahahahaha
Jel Como ovako igrao i prvo poluvrijeme, nisam imao priliku da pratim. Uzeće ih Inter 3 razlike ako budu ovako igrali i kući
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- FabioParatici
Si, como no.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Pa dobro kada bi gledali citavu predstavu, realno nije Juventus bio bolji u toj mjeri da pobijede, cak u nekim situacijama su bili daleko losiji.
Inter je vise na neku nesrecu ovdje izgubio, u sustini dupli udarac, dvije nevjerovatne greske koje se nisu desile ove sezone i dosta prilika koje nisu pretvorene u gol a u 99% slucajeva su gol.
Malo iritira i sudija, dadne Vidalu nepotreban zuti karton a isti karton je dobio i Juventusov igrac za dizanje Barelle u zrak.
O tom po tom, ostaje druga utakmica da se odigra jos.
Inter je vise na neku nesrecu ovdje izgubio, u sustini dupli udarac, dvije nevjerovatne greske koje se nisu desile ove sezone i dosta prilika koje nisu pretvorene u gol a u 99% slucajeva su gol.
Malo iritira i sudija, dadne Vidalu nepotreban zuti karton a isti karton je dobio i Juventusov igrac za dizanje Barelle u zrak.
O tom po tom, ostaje druga utakmica da se odigra jos.
Prvo poluvrijeme Juve bio taj koji je vise napadao, drugo Inter izjednacena utakmica, sa toliko gresaka kao da su igrali fenerasi.
Ipak na kraju Juventus bolje iskoristio gluposti protivnika.
Ipak na kraju Juventus bolje iskoristio gluposti protivnika.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Cestitke na prvoj rundi. Vidimo se za 7 dana.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.