Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 sep 2014, 11:20

Dobro si ti to rekao Nerko, Wenger je pročitan, al hajde ne boli ni to toliko nego više boli njegova tvrdoglavost, pa jel moguce da svi vide da nista ne stima a on tjera po svom i dalje, bez ikakvih promjena. Sjecate se kad smo prosle godine uletili u period dobre igre, sjecam se da smo se tad kretali nenormalno dobro, ove sezone nas je mogu reci sjebalo i svjetsko prvenstvo, igraci su prosli pripreme ravne 0, bolje pripreme su prošli u ovi u UNIS Vogosca, igraci nam oko 60. minute livšu, nema one trke ko prošle godine, iskorištavanja slobodnog prostora, svi stoje i čekaju loptu i onda se nešto mješaju, pokušavaju uci s loptom u gol, i kad ošutaju ne znaju dalje od prvog igrača.

Tvrdoglavost u taktici i guranju pojedinih igrača će nas koštati bruku bodova ove sezone ako se Wenger ne urazumi.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2014, 11:25

Ali prosto ne mogu da vjerujem evo citam United je blizu Falcaoa ljudi imaju VAn Persiea i Rooneya u napadu i opet dovode Falcaoa a mi sa panjevima Giroudom, Podolskim i Sanogom ni prstom nismo makli. Hebem ti slagiranog Wengera francuska skrtica ce nas srozati do kraja fol ima para pa ima ali kakve koristi kad ih ne trosimo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 sep 2014, 11:29

Dosao je Alexis i mnogi su se (jer nisu navikli na bolje) zadovoljili prelaznim rokom.
Kad vidim sta rade drugi, ne mogu da vjerujem da cigo nije shvatio da ce mu konkurencija jos vise pobjeci. Pa Chelsea je bolji od Arsenala, dosta bolji i opet su doveli bolja pojacanja. Costa, Fabregas, Drogba.. Da ne spominjem ove manje zvucne.

Wenger je prespor u ovom vremenu. Lik izgubljen i ne konta da je njegova teorija vodjenja kluba prevazidjena prije 10 godina. Dosla su neka moderna vremena, vremena kad ne smijes jednom panju dati 2-3 godine da nadodje. Moras jednostavno imati mega talenat ili gotovog igraca.
Njemu je, kako narodna kaze, lakse utjerati 20 cm u dupe nego 1 u glavu.
Davno sam ja govorio, najveci cigan kojeg istorija engleskog fudbala pamti!

Ovaj prelazni rok moze spasiti samo Radamel.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2014, 11:30

SamoZeljo je napisao/la:
Spašava ga u Manchesteru :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 sep 2014, 11:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Spašava ga u Manchesteru :rol:
Evo sad citam (minutu poslije komentara hahaha), Falcao ce biti posudjen Unitedu sa opcijom otkupa.

Nista, zaboravi to sto si citirao, i ja cu. :mrgreen:

P.S. J*bali mu Giroud i Sanogo zenu, tetku i jos nekog. Koji cigan je taj Wenger!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2014, 11:45

Ali prosto nevjerovatno kakav panj je Wenger, zasto ga ako je skup onda nije on doveo na posudbu? Ljudi imaju dva WC napadaca i dovode Falcaoa a mi imamo 3 panja i nikoga ne dovodimo, kakav bijednik donji smo....

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 01 sep 2014, 11:53

Nisu mi jasni ovi glupi Englezi koji placaju najskuplje ulaznice u Evropi i dalje dolaze gledati Arsenal i duraju Wengera i ovu upravu dok ih oni j... u zdrav mozak evo vec godinama. Mene iskreno toliko to i ne pogadja jer ne bacam pare da ih gledam svaki vikend malo se iznerviram poslije utakmice i za vrijeme ovih prelaznih rokova kad se vidi da je uprava Sunderlanda sposobnija u dovodjenu igraca od glupog Wengera..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 sep 2014, 11:55

Spominje se Nastasić. :zviz:

Da i vi nešto uzmete od Cityja. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2014, 11:56

Plate najskuplju ulaznicu na svijetu da gledaju napadacke kalse Girouda i Sanoga dok za najvece rivale u napadu igraju FAlcao, Aguero, RVP, Diego Costa... :lol: :lol:

Wenger je ovim prelaznim rokom potrosio sav kredit unistio nas je...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2014, 12:01

Sad će vas Wenger iznenaditi sa Negredom. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2014, 12:30

Saurman je napisao/la:Sad će vas Wenger iznenaditi sa Negredom. :mrgreen:
Ode taj u Valenciu, a Wenger otišao u RIm, da gleda neki humanitarni meč :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 01 sep 2014, 12:32

pominje se reus za 50 milki mada mislim da je ovo laz
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 sep 2014, 12:40

John Cross @AsianTransfers 4m William Carvalho has just arrived at the Emirates to start contract talks with Arsenal. #AFC

Otišao da sudi neki mec.. Senilni staraci il smjera nešto ili je otišo u pm

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2014, 12:41

Wengera jedino moze u ovom roku oprati Carvalho i Reus u paketu ali to se nece desiti bas me zanima kakve li ce nam polovnjake da uvali...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 sep 2014, 12:47

QUARTERBACK je napisao/la: nema one trke ko prošle godine, iskorištavanja slobodnog prostora, svi stoje i čekaju loptu i onda se nešto mješaju, pokušavaju uci s loptom u gol, i kad ošutaju ne znaju dalje od prvog igrača.
Kako da se mijesaju kad su na terenu ljudi koji imaju potpuno iste uloge...Vilsir, Remzi, Kazorla, pa cak i Ezil...Oxa kad ubaci na krilo, koliko je momka ubio u pojam da je CM i on sam jadan pocinje previse s krila ulazit unutra...Kako da ti nekog rasiris takvim nacinom igre i drkanjem lopte na 25m od protivnickog gola...rotacija...Remzi i Ezil zajedno na teren, Vilsir i Kazorla...ima i previse utakmica da bi se ovo moglo kvalitetno sprovest u djelo....a na **** krilo stavljaj brzog igraca, imas Aleksisa, Ox-a, bice tu i Volkot, pa jbga dan, jel to toliko mudro slovo...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 01 sep 2014, 12:48

Jučer vam Chelsea ispred nosa klepio Remyja, danas ManU ispred nosa Falcaa. Ništa vam ne preostaje nego da se uzdate u Sanoga da će proraditi, jer izgleda da Wenger ne računa na Campbella.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 sep 2014, 12:51

bega_afc je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: nema one trke ko prošle godine, iskorištavanja slobodnog prostora, svi stoje i čekaju loptu i onda se nešto mješaju, pokušavaju uci s loptom u gol, i kad ošutaju ne znaju dalje od prvog igrača.
Kako da se mijesaju kad su na terenu ljudi koji imaju potpuno iste uloge...Vilsir, Remzi, Kazorla, pa cak i Ezil...Oxa kad ubaci na krilo, koliko je momka ubio u pojam da je CM i on sam jadan pocinje previse s krila ulazit unutra...Kako da ti nekog rasiris takvim nacinom igre i drkanjem lopte na 25m od protivnickog gola...rotacija...Remzi i Ezil zajedno na teren, Vilsir i Kazorla...ima i previse utakmica da bi se ovo moglo kvalitetno sprovest u djelo....a na **** krilo stavljaj brzog igraca, imas Aleksisa, Ox-a, bice tu i Volkot, pa jbga dan, jel to toliko mudro slovo...
Ja ne mogu da vjerujem koji je k**ac wengeru on u svom svijetu vidi Artetu kao DMFa, Oxa kao CMF a Ozila na krilu frajer ko da se zajebava...

Nije ni cudo sto lose igramo kad jedna takva nakaradno postavljena ekipa izleti na teren jos im dodas panja Sanoga u spic i Cazorlu na drugo krilo dok ti je prvi lijevi bek Monreal i to je katastrofa u najavi...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 sep 2014, 13:03

Bez DMF-a i CF-a

:salut:

Nećemo ni četvrti bit, United će nas satrat, oni naši hadalji : sanogo flamini arteta cazorla Monreal će biti članovi prve

Alexis teško tebi gdje si došao

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 sep 2014, 13:03

BigBigBang je napisao/la: Ja ne mogu da vjerujem koji je k**ac wengeru on u svom svijetu vidi Artetu kao DMFa, Oxa kao CMF a Ozila na krilu frajer ko da se zajebava...

Nije ni cudo sto lose igramo kad jedna takva nakaradno postavljena ekipa izleti na teren jos im dodas panja Sanoga u spic i Cazorlu na drugo krilo dok ti je prvi lijevi bek Monreal i to je katastrofa u najavi...
To je ono sto mene najvise nervira...Izmislja ljudima pozicije koje oni ni u svojim snovima ne mogu i ne bi trebali igrat...Kazorlu koji je jedan od najsporijih igraca na terenu baca na krilo, a Oxa koji je ovom totalna suprotnost u sredinu...kako i zasto, to samo on vise zna...Ubi me njegova tvrdoglavost u zadnje vrijeme, imam osjecaj da lik ide namjerno kontra svih kako bi pokuso istjerat svoje i na kraju se ono sukacki svima nasmijo i reko, e jesam vam govorio...
AA23 je napisao/la:Bez DMF-a i CF-a

:salut:

Nećemo ni četvrti bit, United će nas satrat, oni naši hadalji : sanogo flamini arteta cazorla Monreal će biti članovi prve

Alexis teško tebi gdje si došao
Najvise volim optimisticne ljude :mrgreen: Kako ti mene iznerviras za sekundu, pa se onda odvalim smijat i mislim se kako mozes gledat stvari toliko pesimisticno...Posebno me ovo zadnje nasmijalo...pa nije otiso u Gornik Zabrze (tako nekako se kaze). Trebace malo vremena da se pohvataju oni svi, veliki broj pogresnih kretnji, lopti u pogresno vrijeme, a to se ispravlja vremenom, treningom i utakmicama...doce to sve na svoje, samo polahko, imam osjecaj da niko od momaka nije ni blizu bar 90% svojih mogucnosti sto se fizicke spreme tice...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 sep 2014, 13:15

Meni samo nije jasan potez Wengera da odbije Cesca ako će nastaviti igrati 4-1-4-1 a Cazorla mu igra, nejasan je Wenger svima...

Kažu Destro se spominje il čak Pjanić

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.