Uglavnom, Husrefe hvala ti za sve! Nisam bio za smjenu ni Jovića jer treba kontinuitet i trenera za neki veliki rezultat, isto tako nisam bio ni za smjenu Husrefa, al eto ne odlučujem ja i nadam se da uprava nije pogriješila. Valjda će prihvatiti položaj u klubu, mada me ne bi iznenadilo da odbije.
Što se tiče Jarnija, imam osjećaj da on nije svjestan gdje je došao, da li je njemu neko objasnio da će mu nakon jednog lošeg rezultata čovjek iza klube psovati sve po spisku, a kako će on kao neiskusan trener to podnijeti...

Uglavnom ne očekujem ništa, evo čovjeku prilike pa nek se pokaže, niko sretniji od mene ako uspije.
Danas je neko u malo negativnom kontekstu spomenuo Ibrakovića, pustimo čovjeka da radi, da se i on pokaže, suviše kasno je došao da bi ga krivili za neki neuspjeh. Nije napravio ništa dobro da ga hvalimo, ali isto tako nije napravio ništa loše da ga osuđujemo.
A ovaj Stojčev....još jedan u nizu dolazaka, koliko kvalitetan potez, vidjet ćemo. Ne kontam samo zašto ga toliko svi hvale a nije se mogao nametnuti u Kazahstanu (ako nisam pogriješio) gdje su daleko veće plate nego kod nas.
Ne treba gomilati igrače, još desni bek i to je to.... (ni sam ne znam koliko sam ovo puta pomenuo na forumu