Lucas-Gerrard-Pjanic-Coutinho-Bernand(Daniel)-Daniel(Aspas)gio10 je napisao/la:Ou kada bi Pjanić došao, zajedno sa Coutinhom, perverzija![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako je vjerovat goal.com/u planira to i uradit..fera je napisao/la: koliko se peglaju sa ovim suarezom a zna se jos od kad je ujeo ivanovica da ce otici... lik ce sigurno podnijeti zahtjev za raskid ugovora ne treba to nikoga iznenaditi.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... ce-arsenal
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 24 jul 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
OTNYS_YNWA
__
Ponos Torina
__
fera
__
Ove sezone ocekujemo 19 titulu!
__
Ponos Torina
__
fera
__
Ove sezone ocekujemo 19 titulu!

nije goal.com bas za vjerovat al mozes meni vjerovati zatochily-rz je napisao/la:Ako je vjerovat goal.com/u planira to i uradit..fera je napisao/la: koliko se peglaju sa ovim suarezom a zna se jos od kad je ujeo ivanovica da ce otici... lik ce sigurno podnijeti zahtjev za raskid ugovora ne treba to nikoga iznenaditi.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... ce-arsenal

You are someone else I am still right here
Bilo bi lijepo, ali dovoljno je jedan da dođe Bernard ili Pjanić, ako bude i jedan došaoOtelo je napisao/la:Lucas-Gerrard-Pjanic-Coutinho-Bernand(Daniel)-Daniel(Aspas)gio10 je napisao/la:Ou kada bi Pjanić došao, zajedno sa Coutinhom, perverzija![]()

Kao što, meni se čini Rizo napisa, da će se vjerovatno igrati u 4411 sistemu
Otprilike:
-----Gerrard---Lucas
-Henderson---------Pjanić
------------Coutinho
-----------Sturridge
Sex

Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako ode Suarez treba ocekivati dolazak napadaca. Suarez da ode za nekih 50 miliona, dodati jos nesto i kupiti Soldada, Ericsena i Tobya.
...........Mignolet..........
Glen..Toby..Agger..Enrique
............Lucas............
....Gerrard.....Ericsen.....
Sturidge..Soldado..Coutinho
Sto da ne!?
...........Mignolet..........
Glen..Toby..Agger..Enrique
............Lucas............
....Gerrard.....Ericsen.....
Sturidge..Soldado..Coutinho
Sto da ne!?

Brutala
Mogla bi se da ekipa borit za 4 mjesto

Mogla bi se da ekipa borit za 4 mjesto

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E jbg fera,necemo u slovo da gledamo,omaklo se
Zanimljiva ova igra s brojem 19,samo sto su svi nabrojani jos od 2009 clanovi foruma tako da to mozda ima i neko drugo znacenje,.Mozda trebate cekati jos 19 godina na 19 titulu,prije ce to da bude
A i nije mi fazon kad simpatiziram Arsenal,di ga je sMoR da ovo prepise

Zanimljiva ova igra s brojem 19,samo sto su svi nabrojani jos od 2009 clanovi foruma tako da to mozda ima i neko drugo znacenje,.Mozda trebate cekati jos 19 godina na 19 titulu,prije ce to da bude

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je sa Alyem? Hocemo li ga pozajmiti? 

Slobodno ti, fazon je sve, posebno kad se udara po mrskim skauzerima ! Navali prijatelju !chily-rz je napisao/la:E jbg fera,necemo u slovo da gledamo,omaklo se![]()
Zanimljiva ova igra s brojem 19,samo sto su svi nabrojani jos od 2009 clanovi foruma tako da to mozda ima i neko drugo znacenje,.Mozda trebate cekati jos 19 godina na 19 titulu,prije ce to da bude![]()

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gdje si huligan, nisam te prepoznao. 

Misliš internet huligan?OTNYS_YNWA je napisao/la:Gdje si huligan, nisam te prepoznao.

- Marsal
- Kontakt:
Keyboard Warrior.MoR je napisao/la:
Misliš internet huligan?
Al' da recimo ja navijam za Utd pa hahahaha kakva bi to bila dominacija i provociranja, ovako s Arsenalom i nemam baš neke argumente ali uvijek može gore.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim, dakle 100% sam siguran.
Treba vama Gunnerima jos dosta pure da mozete zayebavati. 

- Marsal
- Kontakt:
Propustio si danas finu zabavu na Arsenalovom topicu, na lopatu smo uzimali nekakve youngredcopmsove i silne Rodgerse.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim, dakle 100% sam siguran.Treba vama Gunnerima jos dosta pure da mozete zayebavati.

Mogli ste koga iskusnijegMarsal je napisao/la:Propustio si danas finu zabavu na Arsenalovom topicu, na lopatu smo uzimali nekakve youngredcopmsove i silne Rodgerse.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim, dakle 100% sam siguran.Treba vama Gunnerima jos dosta pure da mozete zayebavati.

Oni bi sad potpisali povratak Owena i Torresa jer su "kvalitet"
- Marsal
- Kontakt:
Iskusniji ne traže belaja.Otelo je napisao/la: Mogli ste koga iskusnijeg![]()
Oni bi sad potpisali povratak Owena i Torresa jer su "kvalitet"

Pametno zboris 

Neznam da li iko ovdje osim Hendersona nevoli Rogersa? ( mozda i on voli
)
Meni je on totalni falš od trenera, procjenjuje igrace prema drugima, svaki trener mora imati svoj stav i to je sto Rogers nema.
Zato nema ni dobrih pojacanja, Aspas, Alberto, Sturridge.. Nijedno zvucno ime a tako dobar klub sa jakom historijom.
Necete vi moci sa Rogersom do boljih rezultata siguran sam

Meni je on totalni falš od trenera, procjenjuje igrace prema drugima, svaki trener mora imati svoj stav i to je sto Rogers nema.
Zato nema ni dobrih pojacanja, Aspas, Alberto, Sturridge.. Nijedno zvucno ime a tako dobar klub sa jakom historijom.

Zasto mislis da nas zanima misljenje drugih kad je taj Sturridge utrpao 10 golova za pola sezone i onih koji sude po igracima koje nisu ni gledali?AA23 je napisao/la:Neznam da li iko ovdje osim Hendersona nevoli Rogersa? ( mozda i on voli)
![]()
Ps.Ne znam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.