Jos Smajic ne igraDylan Dog je napisao/la:U vas u prvoj postavi malo ima onih koji bi trebali postiti,Smajic,Adilovic i Beslija,te Karic kome ce dobro doc

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos Smajic ne igraDylan Dog je napisao/la:U vas u prvoj postavi malo ima onih koji bi trebali postiti,Smajic,Adilovic i Beslija,te Karic kome ce dobro doc
A šta će oni što su jevreji!?Plivadon je napisao/la:eh sad svi manijaci islamske vjeroispovjesti,postite,katolici u crkvu,pravoslavci istopa šta nam bog dadne
Bianconeri1988 je napisao/la:A šta će oni što su jevreji!?Plivadon je napisao/la:eh sad svi manijaci islamske vjeroispovjesti,postite,katolici u crkvu,pravoslavci istopa šta nam bog dadne
![]()
njih je bog zanimao prije utakmice u sarajevu,sad ih ne zanima,treba to na foru iskoristit i zabit im tricu doleBianconeri1988 je napisao/la:A šta će oni što su jevreji!?Plivadon je napisao/la:eh sad svi manijaci islamske vjeroispovjesti,postite,katolici u crkvu,pravoslavci istopa šta nam bog dadne
![]()
Bajke su na drugom spratuCurva_SUD je napisao/la:2 GOLA IZ PENALA I 3 U 90-TOJ !![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu ba celik da im troje damoAd0 je napisao/la:Bajke su na drugom spratuCurva_SUD je napisao/la:2 GOLA IZ PENALA I 3 U 90-TOJ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj maca sta ti je uozbilji se
nije to leotar
![]()
a jos im je golman zvijer tesko da ce primit 1 gol a kamoli 2..3..4..5
![]()
![]()
samo ti piši snove, i ja sam to primjetio, kad god ti svoj san napises mi ostvarimo dobar rezultat, dusmani ti prosli put nisu dali i mi hop 2 komada od zidova, zelim da procitam tvoj san vezan za zeljuBianconeri1988 je napisao/la:Protiv Sheriffa prvu tekmu napišem šta sam sanjao, neki me napadnu, protiv Sheriffa drugu tekmu isto tako, hajd rekoh protiv Maccabija neću, opet će im smetati i na kraju izgubimo...![]()
Vala ću ovaj put opet napisati pa makar
Ja sam na dva listica pao zbog keca na Zelju.Warrick je napisao/la:Ma ja igram na kladionici 2 icu u Izraelu pa nek sve izgori
diego_TM je napisao/la:svim vjernicima islamske (i plave) vjeroispovjesti RAMAZAN MUBAREK OLSUN šerif je isp'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.