Djes se ovo sliko?Sariel je napisao/la:vidi ovog nejakog podizaca skrotuma ilitiga mosnjica...
imal sta ljudino dole ,morel se laznut?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Djes se ovo sliko?Sariel je napisao/la:vidi ovog nejakog podizaca skrotuma ilitiga mosnjica...
imal sta ljudino dole ,morel se laznut?
Vi ste u koaliciji sa njima. SDA-HDZZeljo92 je napisao/la:Sarajlijica picic lize supcic madjarski na njihovoj temiSarajlijica1946 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Prodani 1946 i Kmetovi Tuzla razmjenjuju emotivne poruke podrške na Pl Prepucavanjima.
Da se prisjetimo, reakcije navijaca nakon sramno dosudenog penala. Iz svlacionice bukvalno.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj sa brojem 92 tek usao na temu i mlaz po faci odmah.
PostPostao/la plavousrcu » 06 apr 2017, 11:31
Mene raduje sudjenje na nasim utakmicama. Mjesecima unazad smo raspravljali o sudjenju i konstatovali smo da imamo odnos kao da smo Mladost. Stvari su se promijenile, konacno nas i sudije respektuju.
sta ima nejasno ,reci rodjo,da skiciramirfo je napisao/la:stvarno se trudim procitati sto sarijel napise, ali kolko god razmisljo, ne mogu nikako da pohvatam sta je htio reci
zar on nije iz srebrenika?Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad pocne onaj rumeni Bekric iz Lukavca da pada protiv Krupe. Gluho bilo.
De i mene stavi na listu gnjavatora, zelim da me pocastis tom gestomSariel je napisao/la:sta ima nejasno ,reci rodjo,da skiciramirfo je napisao/la:stvarno se trudim procitati sto sarijel napise, ali kolko god razmisljo, ne mogu nikako da pohvatam sta je htio reci![]()
Sariel....povuci sa donje pipe...Sariel je napisao/la:e sarajlice ima i ona ne tako davna...Zeljo92 je napisao/la: Sarajlijica picic lize supcic madjarski na njihovoj temi
vi pijeteee ponekad i duvate,svi ste vi obicni klosariii kao i mi![]()
i spešl za gangeš ivilčićA, beeeeeeee![]()
e nece da moze,pati seirfo je napisao/la:De i mene stavi na listu gnjavatora, zelim da me pocastis tom gestomSariel je napisao/la:sta ima nejasno ,reci rodjo,da skiciramirfo je napisao/la:stvarno se trudim procitati sto sarijel napise, ali kolko god razmisljo, ne mogu nikako da pohvatam sta je htio reci![]()
mislim evo ga opet trazi guzici cepa mog mi boga...GangEvil je napisao/la:
Sariel....povuci sa donje pipe...
A kako da razlikujem kad nisam bio dole nikad. Meni je to sve isto.Sariel je napisao/la:zar on nije iz srebrenika?Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad pocne onaj rumeni Bekric iz Lukavca da pada protiv Krupe. Gluho bilo.
samir aka stanujem u centru grada, vozim džipa, hranim se u italijanskom restoranu, bekric
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.