FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mikimaus
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 16:46

babilonTM je napisao/la:Ma možemo drobit 5 sati kako je Makabi bolji, da imaju veći budžet i skuplje igrače...Al' mi smo njih imali! Morali smo imati 2:0 u 1.poluvremenu, povuć se i izvuć pozitivan rezultat. Sve ove priče su tješenje, a svi znamo koliko smo ustvari bili blizu da ih razmontiramo!

Ponoviti riječi Osima, i objasniti šta želim reći u konačnici!
"Falila je samo iskra da sve zapali" !!! ;)
ma bogda vam je falila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 31 jul 2011, 16:48

ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat? :mrgreen:
Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu! ;)

mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 16:55

babilonTM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:**** drug, kvalitet se najviše vidi kad fali "malo". zamisli da su oni nas tako držali, koliko bi bio krajnji rezultat? :mrgreen:
Eh to mi možeš pričat koliko hoćeš, al da su ušle dvije Smajićeve glavom mi bi sad pisali o taktici u revanšu! ;)

mikimaus- ako si gledao utakmicu, znaš o čemu pričam...ako nisi (a tako djeluje tvoj komentar) onda fakat nemamo o čemu pričat!P.S. Od nekog sinoć registrovanog, sa tri posta na forumu i ne očekuje se puno više!
to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2011, 16:56

mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:
Pa jadan sta si ti gledao kad mi nismo imali sut o okvir gola ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 31 jul 2011, 16:59

Elegant je napisao/la:
mikimaus je napisao/la: to sto ti imas 560 postova neznaci da si nesto pametniji , a gledao sam tekmu i niste imali suta u okvir gola i ti se nadas nekom rezultatu od 2-0 :oops:
da nije gledao slucajno snimak Hapoel TA Zeljo prosle godine ? :lol: :lol: :lol: zezno se decko opraštamo mu ipak je newbie :D

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 jul 2011, 17:02

Elegant je napisao/la:
osim viscinog suta u drugom poluvremenu niste sutali u okvir , imao smajic u prvom al sve pored gola jel tako ?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 31 jul 2011, 17:03

Švabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika. :mrgreen:

Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde 8-)
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
De nam reci ko vodi u uspjesima :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 17:07

babilonTM je napisao/la:

****, to najčešće tako biva. veća ekipa odigra ispod svog nivoa, odigra lošije 2/3 utakmice i pobijedi dva razlike u gostima. a mi da odigramo ispod svog nivoa tamo - izgubićemo 4,5 razlike. realno.

više je to do nedostatka ovakvih utakmica u nogama nego bilo čega drugog. ali glavno je da napredujemo i da dobro igramo. ostalo će doći.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jul 2011, 17:09

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Švabo je napisao/la:Zato znas kakav je osjećaj popiti 6 komada,ne bas velika razlika. :mrgreen:

Vodite u blamažama 3-2.Postavljate standarde 8-)
I nek se završi na ovoj temi o Sparti i komšinicama,kojeficijentima...vrijeme je.
De nam reci ko vodi u uspjesima :lol:
polufinale UEFA kupa... reci ti nama :?:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 31 jul 2011, 18:36

Svasta sam citao na ovoj temi , al' ovo je definitivno najjaci post :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2011, 19:12

Ma prolazimo Makabija, sad ce plavo ljeto :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 31 jul 2011, 19:18

Sta si ti gledo, :lol: :lol: :lol:
FKŽ !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 31 jul 2011, 19:22

Treba mi lik "Grbavica moj zivot" ako je jos uvijek na forumu nek mi se javi na pp.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 31 jul 2011, 19:23

Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 19:47

Željine rezerve remizirale
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... remizirale" onclick="window.open(this.href);return false;
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 jul 2011, 19:47

lopta je napisao/la:Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...
Za Željezničar su nastupali: Bukvić - Čolić B, Stanić (Prutina), Vasilić (Baljić), Alić - Stančeski, Zolotić, Jamak (Čolić E.), Višća, Selimović - Ramić.

Treba reći da je Željezničar imao više od igre, a susret je obilježio povratak Elvira Čolića nakon višemjesečne pauze uvjetovane operacijom prepona.

sta bi brki pa ubaci pericu da igra?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2011, 20:09

SarajlijaTM je napisao/la:
lopta je napisao/la:Evo sad sa utakmice u famosu, rezultat 1:1, vodili smo golom Stanica, prvo poluvrijeme dobro drugo salbije jer su igrali ovi sa klupe, Najboolji na utakmici mali Zola ubjedljivo ! Inace su igrali Bukvic, Vasilic, Alic, Colic, Stanic,Jamak, Zola, Ramic, Selimovic, Visca, Baljic i jos neki ...
Za Željezničar su nastupali: Bukvić - Čolić B, Stanić (Prutina), Vasilić (Baljić), Alić - Stančeski, Zolotić, Jamak (Čolić E.), Višća, Selimović - Ramić.

Treba reći da je Željezničar imao više od igre, a susret je obilježio povratak Elvira Čolića nakon višemjesečne pauze uvjetovane operacijom prepona.

sta bi brki pa ubaci pericu da igra?
A sto ne bi ubacivao Pericu da igra? Igrace vjerovatno i sada u izraelu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 20:23

Lafo on ironičan @ Pile :roll:

Maccabi vodi 2-1 protiv Hapoela 40. min
Cohen i Colautti strijelci :?
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 31 jul 2011, 20:25

ma joj ako Bog da imam osjecaj da Brko nesto sprema za one neandertalce od **** :D previse je on olako rekao da idemo na izlet nije to njegov stil :) jer vidilo se prvo poluvrijeme da mozemo :) ako Bog da po iznenadjenje u cetvrtak!!!!!!! :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2011, 20:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Sad s tekme, pa da kazem koju onima koji nisu gledali. Sramotna igra, bez obzira sto se radi o prijateljskoj tekmi. Ugled Zeljeznicara se ne smije tako lako prodavati. Niti jedan igrac, izuzmem li Zolu nije pokazao nista. Sir je poludio, cujem da je u svlacionici ocitao lekciju "nezadovoljnim", a ne bi me iznenadilo da oni koji su do danas bili sigurni za Iet u Izrael ostanu na Grbavici.
Jel ulazio Drakul?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, svemalim1 i 61 gost.