edit: popravio se otkad sam ovo napisao.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sve mi se cini da je prije autogol al et.Otelo je napisao/la:Aspas
Nije,vidjelo se je dobro sa one kamere iza gola.fukara87 je napisao/la:Sve mi se cini da je prije autogol al et.Otelo je napisao/la:Aspas
Prodati, prodati i samo prodati.Zodiac je napisao/la:Popisa se Suarez u usta 95 000 fanova koji s ovacijama docekase njegov ulazak.
ne bi bilo toliko ni lose da ode u Arsenal,ako nista dobili bi opkladu da ce Giroud dati manje golova od SturidgeaHeKen je napisao/la:suarez tacno igra preko one stvari, samo se "zajebva" po terenu odnosno pokazuje svoju klasu ali tacno se vidi mrzovoljno. Ovaj zadnji gol prilaze mu igraci on hladan samo tako. Nema od njega nista a najzalosnije od svega je sto ce otici za koliko toliko male pare i to u arsenal
![]()
Ma ove opklade ne vrijede nista, izgui neko opkladu u odlazak sa foruma, poslije par dana se pojavi "neko" ko duze vrijeme prati forum ali se tek sad iz nekog razloga registrovao, i tako u krug.youngredcomps je napisao/la:ne bi bilo toliko ni lose da ode u Arsenal,ako nista dobili bi opkladu da ce Giroud dati manje golova od SturidgeaHeKen je napisao/la:suarez tacno igra preko one stvari, samo se "zajebva" po terenu odnosno pokazuje svoju klasu ali tacno se vidi mrzovoljno. Ovaj zadnji gol prilaze mu igraci on hladan samo tako. Nema od njega nista a najzalosnije od svega je sto ce otici za koliko toliko male pare i to u arsenal
![]()
![]()
i onda ovi Arsenalovci dodju ovdje i govore kako mi slabo poslujemo a kupili smo Suareza za 25 mil a prodat cemo ga i to najvjerovatnije njima za 45-50 mil.Henderson je napisao/la:Prodati, prodati i samo prodati.Zodiac je napisao/la:Popisa se Suarez u usta 95 000 fanova koji s ovacijama docekase njegov ulazak.