Isto tako cist penal za Zelju nije sviran ali jbga halal im bilo, nije Beg cicija.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jao retardaEisenbahner1921 je napisao/la:
Slikoviti prikaz komsija i Fukara na forumu.
MocMahale444 je napisao/la:Sariel skini avatar i potpis, dovoljno je.
Vidim da si raspoložen za lizanje, khm...Sarajlijica1946 je napisao/la:Odoh po kafu, nestalo. Kad se vratim cemo da vidimo kakvo zelja ima sudenje. Fino staviti na kasetu, zalizati kuverat i pravac Ceferinu! Dosta vas je bilo!
E jesi paglu, ne mozes ostaviti otvoren kuverat! Ispast ce kaseta.Virtu4l je napisao/la:Vidim da si raspoložen za lizanje, khm...Sarajlijica1946 je napisao/la:Odoh po kafu, nestalo. Kad se vratim cemo da vidimo kakvo zelja ima sudenje. Fino staviti na kasetu, zalizati kuverat i pravac Ceferinu! Dosta vas je bilo!
I da, veliki pozdrav prvom zagonetaču foruma, vidio sam da se vratio
Pa zar ima iko na ovom forumu i generalno u drzavi ko je vjerovao da Radnik/Sloboda/Krupa nece prodavati utakmice u ovom plej ofu? Odnosno da prvo troje nece kupovati bodove...ElCartel11 je napisao/la:Kakvo samo spinovanje zadnjih par dana, od strane malih plavih, da je utakmica u Tuzli danas prodana. A to se radilo cisto iz razloga, nebi li se Tuzlaci nafurali i zapeli protiv nas kao da jim je biti il ne biti. Sa svim i svacim se maleni posluzuju samo, da dodju do titule.
Ebo MSN trio kad igra DLZSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Ziljkic, Maradona.![]()
Odmah u repku!
Duljevic...Lendric..Ziljkic.
Ebem ti krv.
ljalja je napisao/la:Ebo MSN trio kad igra DLZSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Ziljkic, Maradona.![]()
Odmah u repku!
Ebem ti krv.![]()
Ne govori mi to, molim te ! Molim te, nemoj ! Dusa me moja boli....Evander je napisao/la:Ti imas dzon umjesto obraza.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sve ste vidjeli, ne moramo vam nista pricati. Zakinuti smo, ali sta cemo, idemo dalje. Komicno mi je sto ste glasniji od nas koji smo osteceni, ali to se postuje. Istina, dva ocita penala nam nisu svirana, ali sta da se radi.. Idemo dalje..BordoBolesnik je napisao/la:Jao jao kako jadovi hoce titulu![]()
Ovo nije da je ofirno nego nema rijeci, preslikani SDA klan
Hvala na podrsci !
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
ST O S I S O V O?shzna je napisao/la:Se lam Sa riele. B io ba novan.
Ma ovo samo kod nas moze igrati i nigdje viseSarajlijica1946 je napisao/la:ljalja je napisao/la:Ebo MSN trio kad igra DLZSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Ziljkic, Maradona.![]()
Odmah u repku!
Ebem ti krv.![]()
Objektivni forumasi.![]()
Sa ovim kvazi zvijezdama iz premier lige ne bi haribo gumene bobe osvojili, kamoli bodove u kvalifikacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.