95.000 u glas pjeva YNWA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ja vam strasne ekipe nedo Bog nikom, jedini Gerrard i Suarez sto valjajuRodgersBOSS je napisao/la:The Reds team in full is: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini. Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.
Smijesni Wenger zaokupi moju paznju pa i zaboravi na utakmicu.
Prošetaj, ako te starci puste vani.VGS je napisao/la:ja vam strasne ekipe nedo Bog nikom, jedini Gerrard i Suarez sto valjajuRodgersBOSS je napisao/la:The Reds team in full is: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini. Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.
Smijesni Wenger zaokupi moju paznju pa i zaboravi na utakmicu.![]()
Da znam da ce Real ponuditi bar isti ovaj novac za njega, bio bih protiv prodaje Suareza u Arsenal. Al' sa druge strane, ako Real dovede Balea, nisu bas prevelike sanse da ce ici i na Suareza. Onda nama ostaje nezadovoljan igrac bar sljedeca tri mjeseca te onda prodaja ispod cijene.@EurosportCom_EN
RUMOURS: Fresh rumours swirling around that Arsenal may have made a third and final bid of £42 million for Luis Suarez.
pustili bi ga da mu nije 5 godina,ovako mora neko ici sa njimThunder93 je napisao/la:Prošetaj, ako te starci puste vani.VGS je napisao/la:ja vam strasne ekipe nedo Bog nikom, jedini Gerrard i Suarez sto valjajuRodgersBOSS je napisao/la:The Reds team in full is: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini. Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.
Smijesni Wenger zaokupi moju paznju pa i zaboravi na utakmicu.![]()
nisi ni ti lošHenderson je napisao/la:Tačno više ne mogu razlikovati ko je Ibe a ko Raheem. Ista tehnika, okretnost, brzina, da ih ne mogu razlikovati. Nadam se da će to biti strašni igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.