Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I onda na forumu sportsport.ba pisu kako ce se traziti zamjena za mene

Treba ga ostaviti nek' priprema "mate" Suarezu.
kako nijeHenderson je napisao/la:I treći transfer Liverpool danas odradi. Ne mogu da vjerujem da niko nije objavio ovaj transfer na temi.
Conor Coady na posudbi od 6 mjeseci u Sheffield Unitedu.

You are someone else I am still right here
RyanBabel
4 the LFC fans who have questions about Eriksen, i've gave him enough information about the club during past season.. so he understands LFC. In my opinion its LFC who have to make the real effort to get him, then i'm confident for a good ending
Babel je nas najbolji pregovarac.
4 the LFC fans who have questions about Eriksen, i've gave him enough information about the club during past season.. so he understands LFC. In my opinion its LFC who have to make the real effort to get him, then i'm confident for a good ending
Babel je nas najbolji pregovarac.
Nad nama nebo ima da gori!
Izvinjavam se druže Fera, u žurbi sam prelistao stranice i vidio d nema nigdje njegove slike. Znam da taj tranfer nije atraktivan kao onaj Alberta ili Aspasa, ali se mora spomenuti.
Tottenhm je u pregovorima sa Valenciom u vezi Soldada i vjerujem da je to njihov posljednjih veliki transfer ovog ljeta ( kada kažem veliki mislim na transfer preko 5 miliona funti ). To je znak da smo sada skinuli Tottenham sa leđa u koliko želimo Bernarda, Eriksena ili bilo kojeg drugog igrača sa kojim smo se povezivali.
Benteke je produžio ugovor sa Villom, što je znak da ostaje tamo.
Tottenhm je u pregovorima sa Valenciom u vezi Soldada i vjerujem da je to njihov posljednjih veliki transfer ovog ljeta ( kada kažem veliki mislim na transfer preko 5 miliona funti ). To je znak da smo sada skinuli Tottenham sa leđa u koliko želimo Bernarda, Eriksena ili bilo kojeg drugog igrača sa kojim smo se povezivali.
Benteke je produžio ugovor sa Villom, što je znak da ostaje tamo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BritishCore
- Kontakt:
Pa Rizo zar ne znaš ? Bernard sve dogovorio s Arsenalom.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Znači i ti vjeruješ u bajke?BritishCore je napisao/la:Pa Rizo zar ne znaš ? Bernard sve dogovorio s Arsenalom.![]()

Sergi Canos and Pedro Chirivella both come on for Liverpool against Birmingham! #U18
- Carragher23
- Kontakt:
nakon sto je dogovorio sve sa Borusiom pa zatim i Milanom konacno je pao dogovor i sa Liverpoolom
http://www.101greatgoals.com/blog/chris ... tomercato/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.101greatgoals.com/blog/chris ... tomercato/" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL FC
Prvo je onaj armenac potpisao za BvB i za Liverpool a sada Eriksen za tri kluba,nevjerovatan transfer rok
.

21 miliona neb' niko ziv dao za njega . Glupost obicna ovoCarragher23 je napisao/la:nakon sto je dogovorio sve sa Borusiom pa zatim i Milanom konacno je pao dogovor i sa Liverpoolom![]()

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izgleda da smo se dogovorli sa Ericsenom, samo je pitanje koji put po redu. 

Cuj "he looks better", vidi mu glave nasta lici. Nako moja nana viklere stavlja. Da ne pricam kako se ne zna obrijat, vidi brade oko usiju.Henderson je napisao/la:
Nad nama nebo ima da gori!
Šta ima Emerik Gudelje? Kako si ti? Kako napreduje snimanje nove epizode Red Carpeta?
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Najpametnije bi se bilo Bernardu okrenuti i onom mladom francuzu iz Seville. Jel Eriksen igra istu poziciju kao Coutinho ?
Glupost je da će Ajax prihvatiti bilo kakvu ponudu ispod 20 miliona. Takav igrač vrijedi i više.nerkolfc je napisao/la:21 miliona neb' niko ziv dao za njega . Glupost obicna ovoCarragher23 je napisao/la:nakon sto je dogovorio sve sa Borusiom pa zatim i Milanom konacno je pao dogovor i sa Liverpoolom![]()
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne znam kada bi došao Eriksen, da li bi to utjecalo na Coutinha koji će se opet vratiti na krilo. Ipak mi je Coutinho bolji na kao playmaker 

- BritishCore
- Kontakt:
@Rizo Pa sta ti mislis sto je Wenger prodao Gervinha? 

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.