PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Koji ste vi lazovi kako samo okrecete pricu na vas mlin.
U dobroj smo formi,sta trebamo pisati,predati se unaprijed il sta...
Nase zelje su jedno,Ali uprava na celu SA husicem kaze opstanak.meni je OK,sve Sto dodje vise,dobro je,ako ne boze moj.
Tek gradimo ekipu,a nijedan rezultat nije dosao preko noci.
Zato smo rastereceni,sta god bude sutra,poraz ili pobjeda,nastavljamo dalje do cilja.a to je opstanak.
Nase zelje su jedno,Ali uprava na celu SA husicem kaze opstanak.meni je OK,sve Sto dodje vise,dobro je,ako ne boze moj.
Zato smo rastereceni,sta god bude sutra,poraz ili pobjeda,nastavljamo dalje do cilja.a to je opstanak.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
A brate koji ti je racku smiri se malostaragarda je napisao/la:vrapcici boys....nabijate vise postova po drugim temama nego po onom svom odronu od kluba..to svih vas 5 preslo na neki vas forum1922VFC1981 je napisao/la:Jel vam ono SOLINAS pisao "žElJo mORa PaSTi" ? Pa kakva su ono slova majko draga..
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56AB7579![]()
..mogu mislit konstruktive rasprave..onaj bolid vam pise eseje o prevrtanju po rivi u splitu,kako renta apartmane i zigu a vi mu odgovarate sa VAUUUUUU
![]()
..do juce ste kolektivno svrsavali i pozivali na bojkot foruma sto niste kao mi,pitari i seljovci dobili odvojen pdf a sad kad onaj defektas pastrmka siluje nevine madzarice i bugarke i vi ostali se oglasite u 5 dana..sta je rec...vi jos ovu sezonu da izgurate ovdje pa od iduce lagano gdje vam je mjesto..federalka...i sta kazes,sabane....ne svidzaju ti se slova...auuu,bas nam k u r a c puca sto ti se ne svidza font....IMATE VI 10 PUTA VISE BRIGA OD NASE PAROLE

#musvdg
boli vas qsolinas je napisao/la:Koji ste vi lazovi kako samo okrecete pricu na vas mlin.

vama je vazda glavni cilj opstanak, rahat od evrope i borbe za titulu vec decenijama
ponekad (doduše rijetko) poželim da i ja mogu tako razmišljati sa svojim klubom, ali onda se sjetim da navijavam za Želju, najveci i najtrofejniji BH klub koji ne trpi takva razmišljanja, koji se ne zadovoljava pukom borbom za opstanak.
jbg, to su te razlike između malog i velikog kluba

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ja sam apsolutno miran...2. smo na tabeli i ide nam fino ove sezone....ne pisete ovdje... kao ljuti nesto,sta....a onda se nadzete da prokomentarisete slova na j e b e n o j paroli1922VFC1981 je napisao/la:A brate koji ti je racku smiri se malostaragarda je napisao/la:vrapcici boys....nabijate vise postova po drugim temama nego po onom svom odronu od kluba..to svih vas 5 preslo na neki vas forum1922VFC1981 je napisao/la:Jel vam ono SOLINAS pisao "žElJo mORa PaSTi" ? Pa kakva su ono slova majko draga..
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56AB7579![]()
..mogu mislit konstruktive rasprave..onaj bolid vam pise eseje o prevrtanju po rivi u splitu,kako renta apartmane i zigu a vi mu odgovarate sa VAUUUUUU
![]()
..do juce ste kolektivno svrsavali i pozivali na bojkot foruma sto niste kao mi,pitari i seljovci dobili odvojen pdf a sad kad onaj defektas pastrmka siluje nevine madzarice i bugarke i vi ostali se oglasite u 5 dana..sta je rec...vi jos ovu sezonu da izgurate ovdje pa od iduce lagano gdje vam je mjesto..federalka...i sta kazes,sabane....ne svidzaju ti se slova...auuu,bas nam k u r a c puca sto ti se ne svidza font....IMATE VI 10 PUTA VISE BRIGA OD NASE PAROLE

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- zenicacelik
- Kontakt:
Gdje nam je Tifoz?Jos zigu Sunderlanda.? 

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Antolovicev BMW trenutno u istom stanju ko i klub mu..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Samo sam cekao kad ce nekojoker90 je napisao/la:Antolovicev BMW trenutno u istom stanju ko i klub mu..![]()

#musvdg
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Haj ne peglaj sa 100 acc-ova svega ti, prošli put je tema zbog tebe i zatvorena i onda su druge teme ličile na cirkus. Nastavi normala pisati na svom acc-u pravom k'o što si i do sad i nastavi se normalno klati s ostalom rajom ovdezenicacelik je napisao/la:Gdje nam je Tifoz?Jos zigu Sunderlanda.?

1946
Nađi si neku zanimaciju u životu, manje ćeš opažati stvari koje opažaš, jer tvoja percepcija situacije koja situacija uopšte nije, nema veze s vezom.staragarda je napisao/la:pa ja sam apsolutno miran...2. smo na tabeli i ide nam fino ove sezone....ne pisete ovdje... kao ljuti nesto,sta....a onda se nadzete da prokomentarisete slova na j e b e n o j paroli![]()
...cekate da negog ismijete u u K U R C U STE TESKOM....sto klub ,sto navijaci...i sta mi je najsmijesnije...kako je onaj retard riba prestao pisat vi svi ko pacici po defaltu isto prestali pisat....odrastite bolan
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
IMA vidim moderatora medju nama.te tvrdnje je lako provjeriti.BitiSrcemVezan je napisao/la:Haj ne peglaj sa 100 acc-ova svega ti, prošli put je tema zbog tebe i zatvorena i onda su druge teme ličile na cirkus. Nastavi normala pisati na svom acc-u pravom k'o što si i do sad i nastavi se normalno klati s ostalom rajom ovdezenicacelik je napisao/la:Gdje nam je Tifoz?Jos zigu Sunderlanda.?
Ja ih pozivam da obave svoj posao i javno objave rezultat.
Vidim puca vas pastrmka sindrom...
Zar ste tolika djeca da nasjedate na takve gluposti..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Ma sve il nista, mjesec danaJoseMourinho je napisao/la:moze, 7/10/15/30 dana reci koliko ti odgovara i dogovorenoDoeTz je napisao/la:Hocu ja, pobjeda Slobode ja tebi biram avatar, pobjeda Zelje ti meni... nerijeseno nikom nista?JoseMourinho je napisao/la:Gdje mi je tuzlak da bacimo opkladu u avatar? Ili ako on neće neki drugi al ako smije on je prvi pik?
I da bas me zanima kad se moja opatina stari grad izbacila iz sklopa Sarajeva?![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne smijem se okladiti ipak, niste vi Rudar ili Drina, a ne nosa mi se plavi grb na ovom forumu mjesec gdje visim i dan i noc 

- Beduin
- Kontakt:
Da li je sutra Zelji najbitnije (p)ostati slobodan, znat ce se oko 18:30h. Bitno je da Sloboda ima "zelju"...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zenicacelik
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Haj ne peglaj sa 100 acc-ova svega ti, prošli put je tema zbog tebe i zatvorena i onda su druge teme ličile na cirkus. Nastavi normala pisati na svom acc-u pravom k'o što si i do sad i nastavi se normalno klati s ostalom rajom ovdezenicacelik je napisao/la:Gdje nam je Tifoz?Jos zigu Sunderlanda.?

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
DogovorenoDoeTz je napisao/la:Ma sve il nista, mjesec danaJoseMourinho je napisao/la:moze, 7/10/15/30 dana reci koliko ti odgovara i dogovorenoDoeTz je napisao/la: Hocu ja, pobjeda Slobode ja tebi biram avatar, pobjeda Zelje ti meni... nerijeseno nikom nista?

Ajde dalje dvije opklade samo, tuzlaci gdje je zapelo zar nije dvojka sutra?

-
- Kontakt:
Meni vjera zabranjuje da se kladim 

Ckapi si ako ne ponudis tuzlaku x2JoseMourinho je napisao/la:moze, 7/10/15/30 dana reci koliko ti odgovara i dogovorenoDoeTz je napisao/la:Hocu ja, pobjeda Slobode ja tebi biram avatar, pobjeda Zelje ti meni... nerijeseno nikom nista?JoseMourinho je napisao/la:Gdje mi je tuzlak da bacimo opkladu u avatar? Ili ako on neće neki drugi al ako smije on je prvi pik?
I da bas me zanima kad se moja opatina stari grad izbacila iz sklopa Sarajeva?![]()

Ne moraZip je napisao/la: Ckapi si ako ne ponudis tuzlaku x2

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.