FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
A ti se vec 4 put registrujes sa istim nikom samo mijenjas godine i ti naso pametovati nesto. Sjecam se zbog cega si ban dobio i ne bi da ovdje pisem i nerviram se dobicu ga i ja odma zbog tebe. Udari se nogom u guzicu i voz sa teme.
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahaha ne mogu da vjerujem da ste napali portal jer vas nije htio prenositi???
inace portal/tv kuca procijeni da li im se isplati prenositi nesto, i ako se isplati - prenose. ocigledno da im se nije isplatilo prenositi danas vas, i nisu. nisu ni duzni da prenose.
ja sam siguran da ni Sa sutra ne bi prenosili, da im Klub nije izasao u susret i obezbijedio sve uslove za prenos (smjestaj ekipe, internet, dovlacenje opreme itd.), a ss.ba garant nije nista platio za prenos - tako da dobro i Klubu jer ih se prenosi, a i portalu jer nece placati prenos (kao sto je zeljo trazio 500km).
ps. bujrum sutra da pogledate prvake, valjda nece kociti link
inace portal/tv kuca procijeni da li im se isplati prenositi nesto, i ako se isplati - prenose. ocigledno da im se nije isplatilo prenositi danas vas, i nisu. nisu ni duzni da prenose.
ja sam siguran da ni Sa sutra ne bi prenosili, da im Klub nije izasao u susret i obezbijedio sve uslove za prenos (smjestaj ekipe, internet, dovlacenje opreme itd.), a ss.ba garant nije nista platio za prenos - tako da dobro i Klubu jer ih se prenosi, a i portalu jer nece placati prenos (kao sto je zeljo trazio 500km).
ps. bujrum sutra da pogledate prvake, valjda nece kociti link

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vidi,ti si sve ofulo...Da li ne kontas ili samo hoces biti zloban,ne znam a i ne zanima me.MCMLXVII je napisao/la:A kad se objavi poslovna tajna o ponudi onda vam ne smeta sto je taj dokument objavljen, onda su vam partneri, vidis kako vi razmisljate, kad vam odgovara moze poslovna tajna kad ne odgovara ne moze, imaju puno pravo objaviti sve jer ste im vi poslali da bi stvorili laznu sliku o plateznoj moci zeljeznicara ponudu da je objave i onda se zalite na portal, licemjeri. A u biti ste go ku.rac, kad bi objavili sve sto znaju o vama ugasili bi se, o vasim nelegalnim radnjama i ostalom. Plavi portal oduvijek bio i ostao samo vam smeta kad vam neko ne titra.FKZ1921 je napisao/la: Javno objavljivanje dokumenta koji bi trebao da bude dio poslovnog odnosa i poslovne tajne,ne ide zajedno s necim sto se zove partnerstvo.
Poslovni partneri u ovom slucaju su FK Zeljeznicar i portal SS.ba. Jedan od partnera,u ovom slucaju SS.ba objavi javno dokumenat koji je predmet njihove poslovne suradnje. U dobroj poslovnoj praksi se to ne radi.
Stvar o kojoj ti govoris ne moze se dovesti u korelaciju sa ovim. Ako razumijes...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
povukli se svi ko jedan jer im portal nije htio obezbjedit stream PRIPREMNE PRIJATELJSKE UTAKMICE.....ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
onaj...onaj...onaj....onaj...onaj....GOLEMO,mulalicami
i kako sad ako neko nesto napise ovdje a nije dobio odobrenje i certifikat NR Sjeverne Koreje...jel se ide na batine ili likvidaciju
...koja ste vi smijurija...od trenera preko stadiona od 300 miliona do navijaca...cu,prestali pisat na forumu.....hahahahahaha....ode se umit 
onaj...onaj...onaj....onaj...onaj....GOLEMO,mulalicami

i kako sad ako neko nesto napise ovdje a nije dobio odobrenje i certifikat NR Sjeverne Koreje...jel se ide na batine ili likvidaciju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Molimo navijače najnetrofejnijeg i najneuspješnijeg sportskog kolektiva da ne pišu po ovoj temi. Pa bolan, više nas još uvijek ima profil ovdje nego što vi titula imate, a ima nas dvojica.. Čak smo i debelo iznadstaragarda je napisao/la:povukli se svi ko jedan jer im portal nije htio obezbjedit stream PRIPREMNE PRIJATELJSKE UTAKMICE.....ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
onaj...onaj...onaj....onaj...onaj....GOLEMO,mulalicami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i kako sad ako neko nesto napise ovdje a nije dobio odobrenje i certifikat NR Sjeverne Koreje...jel se ide na batine ili likvidaciju![]()
...koja ste vi smijurija...od trenera preko stadiona od 300 miliona do navijaca...cu,prestali pisat na forumu.....hahahahahaha....ode se umit
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ma stipu ih neki oni i petokrakasice s tusnja dobiju svojih pet minuta a vidim i veliiiiiiiiiki aleksandar se pokazao u pravom svijetu super bas mi je drago odose svi normalni a ostade sljam super a sad ADIOOOO
51%--------49%
admin je napisao/la: Četvrto, pola uprave je logirano na ovaj forum da nas blati gdje stigne i iznosi interne stvari valjda gazeći preko drugih grade sebi neki ugled, odstupnicu (ako šta napišeš, odmah si Pitar, Aldin, neprijatelj... valjda valja stvoriti utisak "sami protiv svih", kao što je bilo u Sarajevu u doba Zije Blekića... pa ako kola krenu nizbrdo, krivi su svi ostali) što nas poprilično demotiviše za dodatne investicije.
Za razliku od Želje, Sarajevo je za svoje navijače učinilo sve da mogu gledati utakmice. Nisu ništa platili, niti im je ko šta tražio, ali su daleko posvećeniji da svojim navijačima omoguće te stvari koje vi očekujete da SportSport.ba sam napravi.
Također, sanjate o nekim brojevima kod streamova, daleko manje nego što pretpostavljate ljudi to uopšte gleda, a ne da bi 2.000 ljudi platilo. Smiješnim ciframa se gađate, stream prijateljske utakmice je za nas gubitak na posjeti (jer se ne rade druge stvari), a ne dobitak. Ako se sjećate, uz streamove smo stavljali i prijedloge sponzorima da se uključe, da se bar troškovi tih prava pokriju, ali niti jedan direktor Manijak ili neka željovska firma se nije javila da se uključi u projekat. Ispade da je samo nama stalo da u to ulažemo.
Vi ove moje riječi provjerite kod svoje uprave, mogu odmah i ovdje na forumu da vam potvrde. Evo Danan zna sve šta je ko rekao, ima porukice citirane, pa nek on kaže jesam li šta slagao. Ja o ovakvim stvarima nisam želio pisati, mada je odnos nekorektan već duže vrijeme (od kad se plasira priča kako je SportSport.ba bordo portal, a sjećam se da smo doskora bili baš plavi, Aco bio mrtvi Željovac...). Ali eto, kad ste već navalili...
I onda šah-mat!aleksandar_veliki je napisao/la: Cekaj, sad je cifra cirkus, a prije pola sata si tvrdio da je portal trazio pare od kluba. Nesto mi se brzo saltas sa jedne na drugu stranu. Je li ovo partnerski odnos ili je partnerski odnos? Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi... Nije to tako kao sto vi zamisljate, kao sto mislite i kao sto vas neko filuje...

Ljudi vam sve fino nacrtaju i obeje, postavem vam sve crna na bijelo i u koloru, a vi opet ne kontate ili necete da se pomirite sa istinom. Nego komšije danas fino oko pet naletite da gledate prvaka.
Das Ist Walter
Ma Dino Feningas ih rastjerao 

Molio bih administratora da ovakve ubuduce banuje. Hvalastaragarda je napisao/la:povukli se svi ko jedan jer im portal nije htio obezbjedit stream PRIPREMNE PRIJATELJSKE UTAKMICE.....ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
i kako sad ako neko nesto napise ovdje a nije dobio odobrenje i certifikat NR Sjeverne Koreje...jel se ide na batine ili likvidaciju![]()
Mozel neko postaviti link danasnje utakmice?
Nemoj se puno nadati, gdje ce svoj na svoga.cruz40 je napisao/la:Molio bih administratora da ovakve ubuduce banuje. Hvalastaragarda je napisao/la:povukli se svi ko jedan jer im portal nije htio obezbjedit stream PRIPREMNE PRIJATELJSKE UTAKMICE.....ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo danas su vidjeli sta znaci kada se pocnu inatiti forum im je skoro pa mrtav ovdje mislim na pdf Zeljeznicar
- amazon
- Kontakt:
Aj s kompicima produzi, opet ste dosli ko uvrijedjenje mlade da nesto dokazujete. Pustite prave ljude da pisu ...Idi na onaj tamo forum i pozdravljate se....20 stranica pozdravi 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
staragarda je napisao/la:povukli se svi ko jedan jer im portal nije htio obezbjedit stream PRIPREMNE PRIJATELJSKE UTAKMICE.....ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 02 mar 2016, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
je li im ovo novi psiholog ili sta ??DANAN je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

51%--------49%
Unuk od Kacavende a deda ce da im petkom vazi....
-
- Kontakt:
Koju poziciju Bajic igra u Turskoj,je li klasicni napadac ili ?
#musvdg
- Suljo20002
- Kontakt:
Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
Ma prvi ste jos dva kola i to je to od evropske slobode. Nema licence za Europu!Suljo20002 je napisao/la:Koji qrac glumite nesto.Pa bolan bolan mi 1. na tabeli pa nas malo objavljuju a o nekom streamu da ne pricam...
Ovo samo moze napisati neko ko ne zna za info forum.blueman-TM87 je napisao/la:A to im je bio i jedini nacin da nas stignu. Samo ce se za broj titula morati dobro pure najesti da nas stignu. Komsinicejovanmaksimovic je napisao/la:oaj pdf ce nestati za nekoliko sedmica... samo ce aldin sam sa sobom da prica... mozda ce napokon pdf komsija preci po broju komentara ovaj pdf...
Trenutno korisnika/ca: Amco46, ErosViverosViv, Pact1921, tutankamon1905 i 25 gostiju.