Goalgetter je napisao/la:'Iako ne igram previse, ovo je bila utakmica mog zivota. Cekao sam priliku i kada sam vidio da Kristina zeli da sutira loptu, odlucio sam da odbranim nas gol. Nadam se da su skauti vidjeli moj kvalitet, te da cu jednoga dana biti posađen i na velikim terenima u Parizu, Barceloni itd." Vas Busen
![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ljudi ima li kakvih novih informacija o Papcu,i taj sudija Sterk,jel to za nas pozitivno ili?? Propustio sam bio diskutovanja o njemu i ne mogu da ih nadjem...
Bosna -Danska 1-1 2003
Bosna -Španija 1-1 2005
Bosna Francuska 1-1 2011
Bosna-Portugal 1-1 ????????

Bosna -Španija 1-1 2005
Bosna Francuska 1-1 2011
Bosna-Portugal 1-1 ????????
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jel bio penal na Ibisevicu kad ga je pepe zakacio,uzivo mi se cinilo ko faul 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Odgurnuo ga je rukom, i stvarno ne znam kako ono sudija nije okarakterisao ako ništa faulomAmar Dzeko je napisao/la:Jel bio penal na Ibisevicu kad ga je pepe zakacio,uzivo mi se cinilo ko faul
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 12 nov 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
najjace !*p!p!t@* je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:'Iako ne igram previse, ovo je bila utakmica mog zivota. Cekao sam priliku i kada sam vidio da Kristina zeli da sutira loptu, odlucio sam da odbranim nas gol. Nadam se da su skauti vidjeli moj kvalitet, te da cu jednoga dana biti posađen i na velikim terenima u Parizu, Barceloni itd." Vas Busen
![]()
E ovo je već beton !
ZZ
Dobro je,možemo na kraju biti zadovoljni rezultatom.
Teren je najveći krivac zbog čega nije bilo golova al' zato će ih biti u revanšu u to sam siguran.
Taktički dobro odrađen meč od strane Sušića i naših reprezentativaca.Teren je bio izuzetno težak i nepovoljan za pas igru tako da je bilo dosta dugih lopti prema naprijed i sporija igra.U prvom poluvremenu Portugal je dominirao i nije dozvolio našim reprezentativcima da naprave ijednu ozbijniju akciju niti da uspostave igru na sredini terena.
U drugom poluvremenu obje momčadi su imali velike šanse koje nisu pretvorene u pogotke.Najviše hvala terenu jer bi u suprotnom vjerovatno Ronaldo zakucao onu loptu u mrežu.Uglavnom Portugalci su imali više šansi i bili bolja momčad.Bosna je tek nakon ulaska Maletića i Veda zaigrala bolje u ofanzivi.Šteta što Ibišević nije iskoristio niti jednu šansu al' evidentno je da je mnogo lakše kada igraju Džeko i Ibišević zajedno.Pepe je opet odigrao fantastičan meč,zaista je paklen igrač.
U revanšu ćemo biti uskraćeni za Seju al' i nije u nekoj formi.Naravno da bi bilo dobro kada bi bio u konkurenciji za taj meč (makar ostao i na klupi) al' bar se vraćaju Papac i Pandža.Dakle što se tiče sastava mislim da neće biti nekih velikih izmjena:Begović,Jahić,Pandža,Spaha,Papac,Rahimić,Medunjanin,Lulić,Miske,Pjanić i Džeko.U drugom dijelu opet dati šansu Ibiševiću i to je to.
Nadam se da će Papac i Pjanić biti spremni za meč te da neće biti nekih povreda.
Teren je najveći krivac zbog čega nije bilo golova al' zato će ih biti u revanšu u to sam siguran.
Taktički dobro odrađen meč od strane Sušića i naših reprezentativaca.Teren je bio izuzetno težak i nepovoljan za pas igru tako da je bilo dosta dugih lopti prema naprijed i sporija igra.U prvom poluvremenu Portugal je dominirao i nije dozvolio našim reprezentativcima da naprave ijednu ozbijniju akciju niti da uspostave igru na sredini terena.
U drugom poluvremenu obje momčadi su imali velike šanse koje nisu pretvorene u pogotke.Najviše hvala terenu jer bi u suprotnom vjerovatno Ronaldo zakucao onu loptu u mrežu.Uglavnom Portugalci su imali više šansi i bili bolja momčad.Bosna je tek nakon ulaska Maletića i Veda zaigrala bolje u ofanzivi.Šteta što Ibišević nije iskoristio niti jednu šansu al' evidentno je da je mnogo lakše kada igraju Džeko i Ibišević zajedno.Pepe je opet odigrao fantastičan meč,zaista je paklen igrač.
U revanšu ćemo biti uskraćeni za Seju al' i nije u nekoj formi.Naravno da bi bilo dobro kada bi bio u konkurenciji za taj meč (makar ostao i na klupi) al' bar se vraćaju Papac i Pandža.Dakle što se tiče sastava mislim da neće biti nekih velikih izmjena:Begović,Jahić,Pandža,Spaha,Papac,Rahimić,Medunjanin,Lulić,Miske,Pjanić i Džeko.U drugom dijelu opet dati šansu Ibiševiću i to je to.
Nadam se da će Papac i Pjanić biti spremni za meč te da neće biti nekih povreda.
FK Pjetlovi
- Robijas007
- Kontakt:
mijenjam busen trave koji je zasmetao Ronaldu za busen trave koji je zasmetao Ibiševiću
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
jao komentatora kod prilike Ibisevica (80 minut)Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]Scof1eld je napisao/la:ima li igdje da se pogleda tekma ?
[youtube][/youtube]
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad mozemo birati, sto se tice odbrane (naravno, ako Papac bude uredu, sto se iskreno nadam).
Zahirovic--Jahic--Spahic--Papac
Odigrati istom odbranom kao protiv Portugala, samo Papca staviti na lijevom beku, a Pandzu na klupi.
Jahic--Pandza--Spahic--Papac
Staviti Jahica na bek, a Pandzu pored Spahica. Pitanje je samo, hoce li Jahic moci drzati Ronalda koliko toliko pod kontrolom kao Zahirovic.
Sve u svemu, Jahic mora ostati u prvoj postavi, sad hoce li na bek/stopera, to je Papetova odluka.
Zahirovic--Jahic--Spahic--Papac
Odigrati istom odbranom kao protiv Portugala, samo Papca staviti na lijevom beku, a Pandzu na klupi.
Jahic--Pandza--Spahic--Papac
Staviti Jahica na bek, a Pandzu pored Spahica. Pitanje je samo, hoce li Jahic moci drzati Ronalda koliko toliko pod kontrolom kao Zahirovic.
Sve u svemu, Jahic mora ostati u prvoj postavi, sad hoce li na bek/stopera, to je Papetova odluka.
je li iko od vas koji su bili na tekmi primjetio koliko se portugalci medjusobno svadjaju kod svakog prekida
...nani 2 minute prica ronaldu kad mu nije dodao, pepe pokazuje nekom da je "lud" i jos dosta slicnih situacija
atmosfera u timu nula 
ser del barça es el millor que hi ha !
Cak i sabotiraju jedni drugeScof1eld je napisao/la:je li iko od vas koji su bili na tekmi primjetio koliko se portugalci medjusobno svadjaju kod svakog prekida...nani 2 minute prica ronaldu kad mu nije dodao, pepe pokazuje nekom da je "lud" i jos dosta slicnih situacija
atmosfera u timu nula
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bata_Barata
- Kontakt:
Ma u Lisabon sa ovim sastavom, pusti to vase
--------------Hasagić---------
čolić--jahic--kerla--kvesic--
-----------cocalic-----------
bešlija--zeba--stilic--vladavic
------------džeko------------
Ha ya
--------------Hasagić---------
čolić--jahic--kerla--kvesic--
-----------cocalic-----------
bešlija--zeba--stilic--vladavic
------------džeko------------
Ha ya
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Goalgetter
- Kontakt:
Utakmica u 22:00(21:00 po portugalskom vremenu),ako budu penali trajat će blizu 01:00
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- molotovljev
jao,jao...
sramota je fakat na kakvom terenu reprezentacija bih igra svoje utakmice...slika sa pocetka osamdesetih...
krajnje je vrijeme da nadlezne institucije poduzmu potrebne mjere,kako bi fudbalska reprezentacija bih
dobila jedan moderan stadion koji bi zadovoljavao uslove uefe i ukuse navijaca sirom evrope...
stadion,kapaciteta 30.000 mjesta,sa natkrivenim tribinama,neku zayebanu englesku vutru...
najmanje je vazno u kojem gradu izgradit tako nesto...mozda renovirati koševo ili bilino bolje...
sramota je fakat na kakvom terenu reprezentacija bih igra svoje utakmice...slika sa pocetka osamdesetih...
krajnje je vrijeme da nadlezne institucije poduzmu potrebne mjere,kako bi fudbalska reprezentacija bih
dobila jedan moderan stadion koji bi zadovoljavao uslove uefe i ukuse navijaca sirom evrope...
stadion,kapaciteta 30.000 mjesta,sa natkrivenim tribinama,neku zayebanu englesku vutru...
najmanje je vazno u kojem gradu izgradit tako nesto...mozda renovirati koševo ili bilino bolje...
F.K.SARAJEVO
ja sam odma govorila da se webba ne moramo bojat, al djabeeeeeeeeeeeeeeGoalgetter je napisao/la:
...
Goalgetter je napisao/la:
- marseille7
- Kontakt:
Pa dobro što mene citirašSalihowic24 je napisao/la:Mislim da nemamo sta izgubiti, samo igrati rastereceno, kako god se susret zavrsio i ako ispadnemo malo cemo biti razocarani,nekoliko dana raspravljati o utakmici, mozda je moglo bolje, da je Ibisevic dao, pa se vratiti svojim svakadasnjim poslovima ali jedno je sigurno TREBAMO BITI PONOSNI NA NASE MOMKE, BEZ OBZIRA NA REZULTAT U PORTUGALU!!!!marseille7 je napisao/la:Evo Susic je najavio sledeci sastav protiv Protugala, kako Uefa prenosi. Ako mene pitate, ovo je **** ofanzivno![]()
-------------------------------Begovic
-Maletić----Mujdža-----Spahic-------Papac----------Jahić----
--------------Zahirovic---Rahimic---Medjudjanin---------------
----------------Pjanić-----------Misimovic---------Lulić---------
----------Ibisevic---------Dzeko----------Muslimoviććć---------
Klupa: Ibričić
Hard Bass je napisao/la:jao komentatora kod prilike Ibisevica (80 minut)Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]Scof1eld je napisao/la:ima li igdje da se pogleda tekma ?
[youtube][/youtube]![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.