Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Čovjek je rekao da je Mancester potrošio 450 miliona eura u ovom prelaznom roku ... 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
MarTial, Sniderlin, TrAsh...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neki lik na Areni izgovara Maršalmiki_92 je napisao/la:MarTial...

Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
Najpravilniji izgovor je Marsijal.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U francuskom jeziku kod prezimena postoje odstupanja, tako da za njih pravila citanja nisu obavezna!
Allez
Ko ovom Viškoviću daje da prenosi fudbal? Veća je neznalica od Spahe, al eto ima ljepši glas. Tenis je naravno druga stvar, ali mislim da je bolje da se više ne bruka fudbalom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne seri . molim teKawhi je napisao/la:Ko ovom Viškoviću daje da prenosi fudbal? Veća je neznalica od Spahe, al eto ima ljepši glas. Tenis je naravno druga stvar, ali mislim da je bolje da se više ne bruka fudbalom.
Max Allegri
Bernat desni bek. Arbeloa nije desni bek. Ronaldo zabio 263 gola u Madridu. Ne razlikuje Isca i Carvajala, Varanea i Casemira.. Ovo sve uspije za 5 minuta izvaliti. Ne mogu više ni pohvatati sve gluposti. Trebam zapisivati odsad jer u svakoj tekmi to radi.Mig_Mig je napisao/la:Ne seri . molim teKawhi je napisao/la:Ko ovom Viškoviću daje da prenosi fudbal? Veća je neznalica od Spahe, al eto ima ljepši glas. Tenis je naravno druga stvar, ali mislim da je bolje da se više ne bruka fudbalom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobar je Visko, malo precijenjen, al ok (kakvih ima). 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 okt 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Viško je navikan, meni je Gojko bog otac za engleze. Što se tiče tenisa tu je Pralica doktor za Viškovića koji je dosadan.
Forza Milan!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Za Gojka bi bilo najbolje da se drzi samo atletike. 

Don't believe the hype.
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Gojko je dobar i ima mocan glas ali isto tako i grijesi dosta.. a i Viskovic je dobar...ali sve je to stvar ukusaMaestro21 je napisao/la:Viško je navikan, meni je Gojko bog otac za engleze. Što se tiče tenisa tu je Pralica doktor za Viškovića koji je dosadan.
Slažem se, nekome se sviđa a nekome ne. Ja najviše volim kada Gojko prenosi, ne priča previše gluposti i ne dosađuje sa statistikom kao Viško koji se slomi dok pročita sve što je pripremio. Dovoljno je da govori ko ima loptu i ko je pucao, boli me ona stvar sa kim je Everton igrao prije 50 godina.
Forza Milan!
Meni je Darko Plavšić do sada najbolje sjeo , što se tiče prenosa Španaca. Viško se može slušati, ali se vidi da nekad dođe ne baš tako spreman. Ove ostale nisam plaho upratio, ali ih ima par drama loših.
Okej mi je i onaj Hrvat (sa SK HR) što uvijek Barcu radi. Radije njega slušam, nego ove neke levate, koji uporedo prenose na SK RS.
Okej mi je i onaj Hrvat (sa SK HR) što uvijek Barcu radi. Radije njega slušam, nego ove neke levate, koji uporedo prenose na SK RS.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Meni je na SK najbolji Srdjan Radojevic
Visko nije za fudbala ja vec 10x pisao (nije za derbija da se bolje izrazim, jer svaki unisti svojim nebulozama), nek se drzi tenisa i manjih tekmi
Gojkara je izgorio od alkohola i kladare a im'o je potencijal da bude najbolji fudbalski komentator, glas je i dalje tu ali znanje je jako upitno
Srdjan Radojevic, Darko Plavsic i Srdjan Erceg su najbolje sto SK ima
Ercega mozes slusati i da prenosi 3. ligu Tajvana u badmintonu jer ce vazda biti spreman a pored toga ima i jako ugodan glas za slusati, o MotoGP i F1 i da ne pricam, nekad mi covjeka bude zao sa kakvim klocevima mora raditi te prijenose
Gojkara je izgorio od alkohola i kladare a im'o je potencijal da bude najbolji fudbalski komentator, glas je i dalje tu ali znanje je jako upitno
Srdjan Radojevic, Darko Plavsic i Srdjan Erceg su najbolje sto SK ima
Ercega mozes slusati i da prenosi 3. ligu Tajvana u badmintonu jer ce vazda biti spreman a pored toga ima i jako ugodan glas za slusati, o MotoGP i F1 i da ne pricam, nekad mi covjeka bude zao sa kakvim klocevima mora raditi te prijenose
Dragan Čiča za španski i portugalski fudbal, Ivan Govedarica za tenis, onda onaj čupavi za fudbal engleski
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bravo za Čiču , razvaljuje te 2 ligeDANTES je napisao/la:Dragan Čiča za španski i portugalski fudbal, Ivan Govedarica za tenis, onda onaj čupavi za fudbal engleski

ne pade mi na pamet ovako rano

Ali daleko tri najlosija komentatora na nasim prostorima, pa usudio bih se reci i na planeti su: Smiljan Banjac sa ES, Sabahudin Sasa Vugdalic i Prnjatovic sa RTRS-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.