Prešao iz velikog kluba u mali, hehehehe.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: English Premier League
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mourinho uvidio da je i odlican kao asistent pa ga povukao vise u sredinu. Cesto stoji iza Sona i drugog krila.
Englezi dugo nisu imali jacu reprezentaciju. Mozda bi sa njima mogao nesto osvojiti kad vec sa Tottenhamom nece.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Cuj Englezi da nesto osvoje, luzeri u rangu Tottenhama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pomalo je tuzno da takav igrač u 28oj godinj života ima 0 trofeja. Nadam se da će ostati u Totenhemu do kraja. 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ima sreće što tamo nema RBL oni imaju kontinuitet titula a i objektivno trebali bi dobit 5-0 Tottenham ako budu igrali zajedno.
Deluded opisuje navijace Arsenala.
Smirite se momci, Tottenham nece nista osvojit, u pravu ste, pobijest dokazuje
Smirite se momci, Tottenham nece nista osvojit, u pravu ste, pobijest dokazuje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jedini koji je ovde deluded si ti. Svake godine ista priča, najavljuješ borbu za titule i dobiješ karinu.
Mi smo se pomiri sa sredinom tabele, kako mi možemo biti deluded?!
Mi smo se pomiri sa sredinom tabele, kako mi možemo biti deluded?!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ko najavljuje borbu za titulu? Nadji post u kojem sam napisao prije pocetka sezone to ili bilo sta slicno.
Ma evo sve trčim da tražim postove, daj bola.
Iskreno me boli k jer Arsenal više ništa ne predstavlja u Evropskom fudbalu ali riječ deluded za navijače Arsenala se mogla upotrijebiti kad je Wenger bio tu pa većina nas vjerovala u taj projekat ali sada kada smo svjesni borbe za sredinu tabele ta riječ više nema smisla.
Iskreno me boli k jer Arsenal više ništa ne predstavlja u Evropskom fudbalu ali riječ deluded za navijače Arsenala se mogla upotrijebiti kad je Wenger bio tu pa većina nas vjerovala u taj projekat ali sada kada smo svjesni borbe za sredinu tabele ta riječ više nema smisla.
Nemoj onda lagat.Jackk je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:05Ma evo sve trčim da tražim postove, daj bola.
Koja budala je ovaj Lillard. Da to barem navija za Liverpool il City 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Dobar je Penandez. U top3 igraca lige je trenutno sa KDB-om i Sonom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne mogu naci komentar. Jel izbrisan il je fejk?
Ako je istina lud je brat
Ako je istina lud je brat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.