NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
zeni pokazujem i ne vjerujem jos hahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu? 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- branimir85
- Kontakt:
@effe namještaljka čista, još od tablu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Spasi Porter Kyriea sto pogodi obruc ovdje, Wall na ziceru bio
sport effe da je sve "kako bi trebalo" onda bi ove igre igrali programirani robotiEffenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu?
Effenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu?
Bio brzi faul legendo

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zezas se, zar ne?Effenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu?
Jos nisam dosao sebi nakon sinocnjeg SB-a, a sad ovakva tekma u NBA

Don't believe the hype.
Ma interesuje me da mi prepricas, jer gledao sam pomno sve do toga i onda odem u cenifu vidim 3 sec do kraja Wizardsi sa loptom + vodstvo, kako to nisu razvukli? Kako onaj dugi pas nisu onemogucili ili sta ja znam vise. Vidio sam replay kosa Jamesa ali ne ono sto je tome predhodilo.Torres_9 je napisao/la:sport effe da je sve "kako bi trebalo" onda bi ove igre igrali programirani robotiEffenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu?
Svaka cast Jamesu majstor je to svi znamo, al nije mi jasno kako je doslo do toga svega.
BOG #23
Koji tebi qurac? Fino pitam trazim odgovor, sta odmah uskaces ko padobranac?akisarajevo92 je napisao/la:
Hvala majstore! Evo aki livado vidi kako covjek fino daje odgovor.iceTATA je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ja ovo ne kontam na Cavs Wizards tekmi 10 sec do kraja fula James od tablu ko nevidjen maymun i Wizardsi imaju loptu i 3.4 sec do kraja. I kako se dogadja da u tih 3-4 sec izgube loptu i ovo govedo da pogodi iskosa tricu?
Bio brzi faul legendo
poslije promasaja jamesa uhvatili loptu i cavsi napravili odmah faul na wallu za slobodna.
Ostalo je poezija, love salje loptu od svog kosa na drugi kos, fata james i izokreta pogadja
Ostalo je poezija, love salje loptu od svog kosa na drugi kos, fata james i izokreta pogadja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nejasno mi da ne poznajes osnovna kosarkaska pravila pa ne shvatas kako je moguce u kosarci prosuti 3 razlike za tri sekundeEffenberg je napisao/la:Koji tebi qurac? Fino pitam trazim odgovor, sta odmah uskaces ko padobranac?akisarajevo92 je napisao/la:
A i jos mi svjeze u sjecanju pisanje tvojih teorija o namjestanju na pdf-u NFL-a, pa sam mislio da su te bubice opet spopale, eto taj mi je qrac
Don't believe the hype.
Korver hladan kao druga strana jastuka

Wizardsi opet chokiraju u OT, super otvaraju i ovi stizu, steta ako ne dobiju herojski su odigrali sve, Cavsi da nemaju ovog pede.ra tricarosa u formi ispusili bi nocas 35 razlike.
Joj bas veceras da bude fouled out cc sudije lopovi
Haj nek se malo Irving pojavi ali tesko nesta od njeg vcrs
Mamba mentality 

Povuci dok mozes ..iNFY je napisao/la:Joj bas veceras da bude fouled out cc sudije lopovi
Huhuhuhu ukaza mu se Stephanie
irving clutcher strasan postao ,vjerovatno najbolji na svijetu u tom segmentu
Kyrie nikada ne zakasni na utakmicu
Izdrzite da ne bude uzaldno trosenje veceras.
Tako je momci

Izdrzite da ne bude uzaldno trosenje veceras.
Tako je momci

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 07 feb 2017, 04:12, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.