Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
teško, sve su šanse da će vam se ovo pjevat sljedeće sezonescootzzZzTM87 je napisao/la: Dabogda nam stelili do titule, jadovi kitarski![]()
jesamsamirr je napisao/la:Nisi radi tog dobio banTobeYarabi je napisao/la: hvala brate..ljubomorni ljudi sto nisu znali rijesiti moju zagonetku![]()
Sampion je sad na liderskoj poziciji.TMmanija2012 je napisao/la:Pitari na aparatima i kad pobjede [emoji38] U subotu šampion preuzima vodecu poziciju
Legla plata pitarima gledaj osmijeha za šoping kraljiceDenchiNL je napisao/la:Petrović: Ni remi u Mostaru ne bi bio loš
![]()
![]()
Ma kako to, mi smo u raspadu ljudi ce nas poderati.A nemaju nam igraci ni plate .TMmanija2012 je napisao/la:Pitari na aparatima i kad pobjedeU subotu šampion preuzima vodecu poziciju
Zato je covjek otisao u drugu ligu, nije mogao podnijeti sto savez gura strumfove .
nemamo za plate ali smo na zadnja 2 gostovanja kod slobodanke samo za hotel potrosili vise love nego sto ste vi dobili za ''bosnian top young player''TMmanija2012 je napisao/la: Legla plata pitarima gledaj osmijeha za šoping kraljice
nešto ti ne idu rečenice večerasNeandertalac je napisao/la:Legla plata i od onog na ruke koji dinar za bijednike iz Tuzle.
Slavko ce na konferenciji da govori svaki pad u kaznenom se svira penal protiv nas.Evander je napisao/la:Ali zato ce kmecati kad im sudija ne svira penal koji i ne postoji. Nije da nismo ranije to vidjeli
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
escobarpablo je napisao/la:Nema plata a kupili, nešto mi sumnjivo ...
Vi protiv Radnika ne mozete meda a da rastrgate ovako ofanzivan i borben Zrinjski.Sarajlijica1946 je napisao/la:Strumfovi su najveci dobitnici kola. Idu na prvo mjesto slijedece kolo. Mostarci nemaju sta traziti na Hasetu, rastrgat cemo ih!
Ja vidim ovdje da si ti jedino glup! Komentarises nesto sto nisi ni gledao! Ebo te Radnik, dali nam go iz ofsajda poslije toga nisu presli centra!Zenzo je napisao/la:Vi protiv Radnika ne mozete meda a da rastrgate ovako ofanzivan i borben Zrinjski.Sarajlijica1946 je napisao/la:Strumfovi su najveci dobitnici kola. Idu na prvo mjesto slijedece kolo. Mostarci nemaju sta traziti na Hasetu, rastrgat cemo ih!
Ovo sto ste pobjedili tuzlake vam je vise sto su oni retardirani za igru zvanu fudbal nego sto vi imate neki kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.