ko je tebe tako unakaziosamirr je napisao/la:To ti se svidja potpisTobeYarabi je napisao/la:.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ko je tebe tako unakaziosamirr je napisao/la:To ti se svidja potpisTobeYarabi je napisao/la:.
Taj gore iznad tebe na forumu poznat kao dresirani.TobeYarabi je napisao/la:ko je tebe tako unakaziosamirr je napisao/la:To ti se svidja potpisTobeYarabi je napisao/la:.![]()
![]()
Petrović: Ni remi u Mostaru ne bi bio loš
Kupili smo Haseta, kupili smo Papeta, kupili smo titulu situacija je napetaNeandertalac je napisao/la:Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi
Da ih nema kome bi se smijaliRokoko87 je napisao/la:Kupili Bekića, kraj
Mi se smijemo sudijama koje su toliko poceli ofirno suditi za vas, da je to prestrasno.scootzzZzTM87 je napisao/la:Da ih nema kome bi se smijaliRokoko87 je napisao/la:Kupili Bekića, kraj [emoji38]![]()
![]()
![]()
TobeYarabi je napisao/la:zna li se za koga je lutvo navijao u mostaru?
Dabogda nam stelili do titule, jadovi kitarskiEvander je napisao/la:Mi se smijemo sudijama koje su toliko poceli ofirno suditi za vas, da je to prestrasno.scootzzZzTM87 je napisao/la:Da ih nema kome bi se smijaliRokoko87 je napisao/la:Kupili Bekića, kraj [emoji38]![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
hvala brate..ljubomorni ljudi sto nisu znali rijesiti moju zagonetkuSarajlijica1946 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:zna li se za koga je lutvo navijao u mostaru?
![]()
![]()
![]()
Evander je napisao/la:Fuj kako se privatna prcija ratnog profitera gura od strane sudija.
Imate li iti malo obraza?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
TobeYarabi je napisao/la:hvala brate..ljubomorni ljudi sto nisu znali rijesiti moju zagonetkuSarajlijica1946 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:zna li se za koga je lutvo navijao u mostaru?
![]()
![]()
![]()
nabijem i njega i valjica na kiturinuSarajlijica1946 je napisao/la:
Strumf te osmekao. Ebo li ga Valjic.
Ne bi vam bio prvi putscootzzZzTM87 je napisao/la:Dabogda nam stelili do titule, jadovi kitarskiEvander je napisao/la:Mi se smijemo sudijama koje su toliko poceli ofirno suditi za vas, da je to prestrasno.scootzzZzTM87 je napisao/la: Da ih nema kome bi se smijali![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk![]()
Đipke, napredova ti sa gramatikom do bola..fks74 je napisao/la:Sramota,kako ofirno radi ovaj savez.Prvo Slobodi zabrane da igra protiv strumfova a sada ljudima 2 penala ne sude.
Nisi radi tog dobio banTobeYarabi je napisao/la: hvala brate..ljubomorni ljudi sto nisu znali rijesiti moju zagonetku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.