Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Koja je ovo tekma,ne sjecam se 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chelsea za 1-1 u gostima. Dogovor je bio u svlačionici da se ne slavi go jer je tog dana bila godišnjica smrti Jonesovog sina koji je umro nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom.Otelo je napisao/la:Koja je ovo tekma,ne sjecam se
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Aha.Hvala.Henderson je napisao/la:Chelsea za 1-1 u gostima. Dogovor je bio u svlačionici da se ne slavi go jer je tog dana bila godišnjica smrti Jonesovog sina koji je umro nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom.Otelo je napisao/la:Koja je ovo tekma,ne sjecam se
Nije bilo lijepo od njega

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
narode jel istina sto novine pisu da je Real ponudio Higuaina plus 20 miliona za Suareza ??? Ako jeste to treba objerucke prihvatit
.... i onda na tih 20 miliona dodat jos 10 i dovest Soldada iz Valencije za 30 miliona....
Napad u tom slucaju : Borini, Sturidge, Higuain,Soldado.... po meni mnogo smo jaci u napada u tom slucaju nego sada sa Suaresom u ekipi...a i idem mi na onu stvarku, enomgu vise da gla gledam, samo se bojim da ako ostane da nece davat 100 posto na utakmicama pa ce bit prodaji ga u januaru i onda ni tamo ni ovamo, u januaru je jako tesko dovest dobrog napadaca....

Napad u tom slucaju : Borini, Sturidge, Higuain,Soldado.... po meni mnogo smo jaci u napada u tom slucaju nego sada sa Suaresom u ekipi...a i idem mi na onu stvarku, enomgu vise da gla gledam, samo se bojim da ako ostane da nece davat 100 posto na utakmicama pa ce bit prodaji ga u januaru i onda ni tamo ni ovamo, u januaru je jako tesko dovest dobrog napadaca....
Ode Gonzalo u Napoli. Pise sa da ce biti ponudjen novi ugovor Suarezu sa nekim klauzulama za klubove koji igraju LP. Veceras se ocekuju informacije iz kluba.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Novine lazu,da kazu da je Anfield na istom mjestu kao prije 2 sekunde opet treba otici i ocima provjeriti.Zato se nemojte mucit i razbijat glavu sa spekulacijama.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izgleda da se hrvamo sa Tottenhamom oko Soldada, cijena oko 30 miliona. 

Žao mi je što Chadli ode u Tottenham, jer sam ga želio kod nas. Ali u isto vrijeme mi je drago jer su potrošili 7 miliona funti plus onih 17 za Paulinha je ukupno 24. To naravno da podrazumjeva kako se oni više ne mogu takmičiti sa nama ukoliko bi Liverpool recimo želio Bernarda ili Eriksena.
Bio sam 100% ubjeđen da Liverpool neće zadržati Reinu ili Suareza zbog plata. Odlaskom Reine ušteđuje se 80 000 funti sedmično i vjerovatno će jedan dio tog kolača biti usmjeren na novi ugovor Suareza. Ovakav rasplet okolnosti je za svaku pohvalu.
Carra, Ngoo, Pacheco, Carrol, Gulasci, Reina, Suso, Shelvey, Wilson... nabralo je se ovdje barem 15-tak miliona funti godišnje uštede. Sada to treba ravnomjerno raspodjeliti.
Toure, Aspas, Mignolet i Alberto nisu zauzeli ni pola njihovih plata.
Bio sam 100% ubjeđen da Liverpool neće zadržati Reinu ili Suareza zbog plata. Odlaskom Reine ušteđuje se 80 000 funti sedmično i vjerovatno će jedan dio tog kolača biti usmjeren na novi ugovor Suareza. Ovakav rasplet okolnosti je za svaku pohvalu.
Carra, Ngoo, Pacheco, Carrol, Gulasci, Reina, Suso, Shelvey, Wilson... nabralo je se ovdje barem 15-tak miliona funti godišnje uštede. Sada to treba ravnomjerno raspodjeliti.
Toure, Aspas, Mignolet i Alberto nisu zauzeli ni pola njihovih plata.
Priznaj Rizo da se radi veoma dobro ovog ljeta 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
jel u Australiji samo jedan meč igramo?
i nadam se da ćemo dovest više nekog, bilo kog, samo da dodje
i nadam se da ćemo dovest više nekog, bilo kog, samo da dodje

#Ynwa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
YNWA na treningu u Indoneziji. Strahota!
Najezio sam se..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Priznajem da se se u Swanseu, Norwichu, Sunderlandu, West Hamu, Tottenhmu, Southamptonu dobro radilo ovog ljeta.shzna je napisao/la:Priznaj Rizo da se radi veoma dobro ovog ljeta
Napoli will take over the full terms of the £110,000 per week contract he was being paid by #LFC #Reina acc to Dominic King
Odlicno. Otvara se prostor za dovodenje jednog igraca wc kalibra, ili klasicnog centarfora ili veznjaka.nerkolfc je napisao/la:Napoli will take over the full terms of the £110,000 per week contract he was being paid by #LFC #Reina acc to Dominic King
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- Carragher23
- Kontakt:
evo pojacanja Sergi Canos
Liverpool want Valencia’s defender Aly Cissokho on a season-long loan with a option to buy. (Echo)

Liverpool want Valencia’s defender Aly Cissokho on a season-long loan with a option to buy. (Echo)
LIVERPOOL FC
Ove sedmice treba očekivati barem dva ili tri transfera Liverpoola. Prvi se ostvario jutros, Adorjan će provesti narednu sezonu na posudbi u Groningenu.
Nek ti budeHenderson je napisao/la:Priznajem da se se u Swanseu, Norwichu, Sunderlandu, West Hamu, Tottenhmu, Southamptonu dobro radilo ovog ljeta.shzna je napisao/la:Priznaj Rizo da se radi veoma dobro ovog ljeta

Ali, mora se u Tottenhamu raditi dobro kad će imati tešku borbu sa ljutim rivalom, Arsenalom, za EL
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Coutinhova magija u 11 minuta i 43 sekude
" onclick="window.open(this.href);return false;
__
Sule na treningu:

" onclick="window.open(this.href);return false;
__
Sule na treningu:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.