Kad sam ja raspravljao sa njima o ovome to nije dalo progovoriti, posebno onaj Convicts, kako su pricali za tekmu protiv Zrinjskog mislio sam da im Kosevo nece biti dovoljno kad ono 9 hiljada "samo". Sve je to na euforiju i kod nas i kod njih, pa evo sad su kod Zelje u stanju euforije, tribina rezultati, pa su napravili fkt dobru atmosferu zadnju tekmu, a prvi kiks krece opadanje posjete, jbg takav smo narod i mentalitet u sta si se ti mogao licno uvjeriti raspravljajuci sa strucnjacima sa naseg pdf-a koji su pljuvali vise po nasem klubu od protivnickih navijaca, a sad ide druga prica nakon pobjede u Tuzli.Lakoste je napisao/la:
Poceli rusiti rekorde posjete![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zeničani, prestanite nam nabijat komplekse. kuknjava
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dobar bi konama bio ovaj fazon oko prodaje da prošli put nisu ispali glupi ko da ih je drot pravio.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Selam i tebi.High je napisao/la:Selam za Samketa.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ima li despot Misimović toliko novca da kupi utakmicu od Čovićevih kurtizana?samirr je napisao/la:Selam i tebi.High je napisao/la:Selam za Samketa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
To ne vazi za Zenicu, kod njih je stadion uvijek krcat.Osttribine je napisao/la:Kad sam ja raspravljao sa njima o ovome to nije dalo progovoriti, posebno onaj Convicts, kako su pricali za tekmu protiv Zrinjskog mislio sam da im Kosevo nece biti dovoljno kad ono 9 hiljada "samo". Sve je to na euforiju i kod nas i kod njih, pa evo sad su kod Zelje u stanju euforije, tribina rezultati, pa su napravili fkt dobru atmosferu zadnju tekmu, a prvi kiks krece opadanje posjete, jbg takav smo narod i mentalitet u sta si se ti mogao licno uvjeriti raspravljajuci sa strucnjacima sa naseg pdf-a koji su pljuvali vise po nasem klubu od protivnickih navijaca, a sad ide druga prica nakon pobjede u Tuzli.Lakoste je napisao/la:
Životni saputnik! 1921
Ima ali nece Zeljo moci da mu vrati jer ce to racunati kao pozajmicu uz kamatu.High je napisao/la:Ima li despot Misimović toliko novca da kupi utakmicu od Čovićevih kurtizana?samirr je napisao/la:Selam i tebi.High je napisao/la:Selam za Samketa.
iz opn

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
jado vlagodo-na qurac te nabodo
-
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:

Utakmica protiv Kozare u kupu u 13 h a vi igrate utakmicu koja vam je znacila zivot protiv Viteza.TofiTofita je napisao/la:Lakoste je napisao/la:

Ono kad Robijasi pocnu o posjeti

- MocMahale444
Sram te bilo, tako o buducoj legendiTobeYarabi je napisao/la:

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jedna za moje komsinice sto su se zabrinule za nas. Nisu se skidale sa grbace!
Bit ce zeljo qurac sampion!
Kako nece kad smo kupili tituluSarajlijica1946 je napisao/la:Jedna za moje komsinice sto su se zabrinule za nas. Nisu se skidale sa grbace!

GRANDE MISKE

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Zadnjih 50 postova ista recenica, imal sta zanimljivije?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedna za moje komsinice sto su se zabrinule za nas. Nisu se skidale sa grbace!
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- TobeYarabi
- Kontakt:
bice on legenda prve federalne..MocMahale444 je napisao/la:Sram te bilo, tako o buducoj legendiTobeYarabi je napisao/la:![]()

To ti se svidja potpisTobeYarabi je napisao/la:.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema.scootzzZzTM87 je napisao/la:Zadnjih 50 postova ista recenica, imal sta zanimljivije?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jedna za moje komsinice sto su se zabrinule za nas. Nisu se skidale sa grbace!

- Neandertalac
- Kontakt:
Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.