FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 00:37

Megamon je napisao/la:A inace Grbavica valja?
grbavica trenutno ne valja, nije lijepo je vidjeti, bit ce bolja kad se napravi akoBogda, a utakmice je bas lijepo gledati sa nje i sami znate kakvo ej vase navijanje na grbavici, kakvo na kosevu
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jul 2011, 00:41

Šta mu se pravdate!?

Zar ne vidite da mjenja temu, on je spomenuo Grbavicu, a ne mi...Ničim izazvan počeo je vrijeđati naš stadion, a mi smo samo raspravljali o gradskom stadionu...

Ali eto, Grbavica kakva god da je, ona je naša, a meni je draže milion puta ono nešto što je moje, nego nešto što je vrijednije, a što je tuđe...

Zato kad budete imali svoj stadion imat ćete pravo prigovarati nama za Grbavicu...

Dotad, totalno ste nebitni 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 00:42

space je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Kako su samo pojedinci nezahvalni i kako mogu pisati nebuloze na racun olimpijskog stadiona.Stadiona na kojem je otvorena olimpijada,nesto najvece i najspektakularnije sto se desilo na ovim prostorima.Pile vam baci "epitet" lavor i svi ga se prihvatite ko pijan ograde.Niko vas ne tjera da igrate na lavoru...
nemoj zayebavat, pa eto jel tebi ugodno gledati utakmice na kosevu, meni licno nije, jer je daleko, a tribine su previse udaljene od terena ( zbog olimpijske staze ), tako da sto se i tog segmenta tice, navijanje bi bilo bolje na grbavici, da je u funkciji trenutno koja zadovoljava evropske standarde
Mene bi bilo stid poredit onaj kokosinjac s Kosevom i imenom koje nosi taj stadion...
imas odgovor gore iznad, da mi babovo ime nosi, ne valja i tacka, nek je kokosinjac, ja ga volim i tu je kraj price
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jul 2011, 00:44

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:A inace Grbavica valja?
grbavica trenutno ne valja, nije lijepo je vidjeti, bit ce bolja kad se napravi akoBogda, a utakmice je bas lijepo gledati sa nje i sami znate kakvo ej vase navijanje na grbavici, kakvo na kosevu
Realan sam.Oba stadiona nisu nesto,cak sramota za glavni grad da nema stadion koji ispunjava evropske propise.Kosevo je bolje za tu licencu,ima bolji prilaz,ima parking.Ima veci kapacitet.Sigurnije je za gledaoce.Na Grbavici jedino valja sjeverna tribina.Kad se pogledaju svi parametri opet dolazimo do zakljucka da je Kosevo za nijansu bolje sto je i sama UEFA potvrdila,da se razumijemo.

A prosli cetvrtak se moglo vidjeti da se i na Kosevu moze naviajti,grmilo je k'o nikad do sad.

A vlast,sta reci za vlast,nek oni prave yebenu otoku za jedan taxi stand.Ma ni toliko ih nece biti na utakmicama,a ne mogu zamijeniti stolice na najvecem stadionu i tako omoguciti nasim klubovima veci promet i zaradu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 jul 2011, 00:46

Kakva god da je, ona je neodvojivi dio vašeg kluba, historije, vas samih.
Tamam da je najružnija nekom trećem posmatraču navijačima kluba je ona najljepši hram.
Tako je i meni KOševo. Tako ej i zagrepčanima Maksimir, ili Riječanima Kantrida itd. itd..
Pustite se ovih glupih rasprava. Onaj ko razumije, znaće. Ko ne, nek odraste ili dođe pameti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 jul 2011, 00:46

Koševo ??? Maksimir ili Koševo pitanje je sad, koji je najgori stadion regiona a možda i Evrope. Maksimir su nešto malo sređivali a Koševo osta baš nakarada.

Novi gradski stadion od 25 000 mjesta bi zadovoljio vaše potrebe za narednih 10 god. što se tiče reprezentacije i sarajevskih klubova, ono je baš ruglo.

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 30 jul 2011, 01:03

Dejan, BL je napisao/la:Koševo ??? Maksimir ili Koševo pitanje je sad, koji je najgori stadion regiona a možda i Evrope. Maksimir su nešto malo sređivali a Koševo osta baš nakarada.

Novi gradski stadion od 25 000 mjesta bi zadovoljio vaše potrebe za narednih 10 god. što se tiče reprezentacije i sarajevskih klubova, ono je baš ruglo.
a tebi bi bilo drago da naša reprezentacija igra u našoj Banja Luci ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 jul 2011, 01:17

Ba Ze je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Koševo ??? Maksimir ili Koševo pitanje je sad, koji je najgori stadion regiona a možda i Evrope. Maksimir su nešto malo sređivali a Koševo osta baš nakarada.

a tebi bi bilo drago da naša reprezentacija igra u našoj Banja Luci ?
slika

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 30 jul 2011, 01:18

Šta ti je abilu Gradski Stadion banja luka
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 jul 2011, 01:19

ragazzidelsud1987 je napisao/la:

Čega :?

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 30 jul 2011, 01:30

Dejan, BL je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:

Čega :?
Koševo ??? Maksimir ili Koševo pitanje je sad, koji je najgori stadion regiona a možda i Evrope. Maksimir su nešto malo sređivali a Koševo osta baš nakarada.

Nek je vaš nešto atletska staza vam uljepsava ono sranje od stadiona :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 jul 2011, 02:00

Hajmo se malo vratit na temu. Ako je išta dobro u ovom 0:2 rezultatu onda je to činjenica da oni možda, al samo možda, neće od prve minute krenut agresivno. Jaki su tehnički, imaće podršku navijača i ako stisnu na početku biće nam teško, realno u stanju su napravit takav pritisak. Ali, opet kažem, možda ih ovo vodstvo od dva gola opusti i tu vidim našu malu šansu. Iskren da budem, teško da je njihov trener toliko glup da nije vidio da su oni dobili na tešku nafaku, ali nadam se da neće stisnuti od početka...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 jul 2011, 02:07

Hawking je napisao/la:Hajmo se malo vratit na temu. Ako je išta dobro u ovom 0:2 rezultatu onda je to činjenica da oni možda, al samo možda, neće od prve minute krenut agresivno. Jaki su tehnički, imaće podršku navijača i ako stisnu na početku biće nam teško, realno u stanju su napravit takav pritisak. Ali, opet kažem, možda ih ovo vodstvo od dva gola opusti i tu vidim našu malu šansu. Iskren da budem, teško da je njihov trener toliko glup da nije vidio da su oni dobili na tešku nafaku, ali nadam se da neće stisnuti od početka...
Realno, na +40 stepeni u Tel Avivu gdje naši igraci ne mogu doci do daha nakon pola sata igre, a njihovi mogu disati na škrge jer su navikli tamo na toj klimi, plus njihov teren i domaca poblika - bojim se reprize sa istog stadiona, iskreno receno.
Nadam se da im necemo dozvoliti da nas opet obrukaju kao Hapoel lani i da cemo dati jaci otpor.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 02:07

Ne znam za vas ostale,ali ja još uvijek vjerujem da možete napraviti čudo.Igrali ste bolje na Koševu,sreća nije bila na vašoj strani,igrom kao u prvoj utakmici možda možete do prolaza.Valjda i nas sreća jednom pogleda.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 jul 2011, 02:14

Evo, neko postavio na sa-x forumu... nije obećavajuća statistika, realno morali bismo im nanijeti najteži domaći poraz...

1992–93 Champions League
Maccabi - Club Brugge 0–1

1995–96 Champions League
Maccabi - Grasshoppers Zurich 0–1

1996–97 Champions League
Maccabi - Fenerbahçe 0–1

2004–05 Champions League ( Group stage)
Maccabi - Bayern Munich 0–1

-----------------------------------------------

Maccabi Tel Aviv in Europe (home games)

Utakmica / P-N-I (GR)
27 / 15 - 8 - 4 (47:21)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 30 jul 2011, 02:32

eh vidim prestali su ovi sto kude kad se gubi, mada ne bih da nesto sad mudrujem al došlo mi je u glavu da ih osim navlaci s pricom da cemo samo na izlet dolje, jer je uvidio da nisu tako zeznuti kolko su sretni... al eto nek bude neka moja vizija :D bacit ce im amar kosku da ce doc s juniorima a izvest isti tim ko i sinoc mozda cak i ofanzivniji, odigrat, pa sta bude... valjda ce vise adilbeg proradit :) pa da ga stavim u idealni tim lige XD
je li ravno ovo? je li ravno?

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 30 jul 2011, 02:42

Zgembo Adislić je napisao/la:eh vidim prestali su ovi sto kude kad se gubi, mada ne bih da nesto sad mudrujem al došlo mi je u glavu da ih osim navlaci s pricom da cemo samo na izlet dolje, jer je uvidio da nisu tako zeznuti kolko su sretni... al eto nek bude neka moja vizija :D bacit ce im amar kosku da ce doc s juniorima a izvest isti tim ko i sinoc mozda cak i ofanzivniji, odigrat, pa sta bude... valjda ce vise adilbeg proradit :) pa da ga stavim u idealni tim lige XD
e moj prijatelju kad ikad smo vam govorili da taj majmun nema pojma vi svi mislili nama krivo al polako uvjerice te se da su oni golovi u pripremnim tekmama bili tref..covjek veze nema samo nesto trci lafo otkriva se a lopta se odbija od njega...pojeli ste **** sa njim al et ;) ;)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jul 2011, 03:16

underground je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:eh vidim prestali su ovi sto kude kad se gubi, mada ne bih da nesto sad mudrujem al došlo mi je u glavu da ih osim navlaci s pricom da cemo samo na izlet dolje, jer je uvidio da nisu tako zeznuti kolko su sretni... al eto nek bude neka moja vizija :D bacit ce im amar kosku da ce doc s juniorima a izvest isti tim ko i sinoc mozda cak i ofanzivniji, odigrat, pa sta bude... valjda ce vise adilbeg proradit :) pa da ga stavim u idealni tim lige XD
e moj prijatelju kad ikad smo vam govorili da taj majmun nema pojma vi svi mislili nama krivo al polako uvjerice te se da su oni golovi u pripremnim tekmama bili tref..covjek veze nema samo nesto trci lafo otkriva se a lopta se odbija od njega...pojeli ste **** sa njim al et ;) ;)
On je drugi Lazo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 30 jul 2011, 03:30

Lazo vrati se, Lazo vrati se, Lazo vraaaaati se...
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 30 jul 2011, 08:03

Sarajlijc@ je napisao/la:On je drugi Lazo ;)
Pazi, javio se gospodin Railroad... zar te nije sramota nako one napisane gluposti ponovo otvorit ovu temu? ne crvenis se ni malo, gospodine Railroad?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.