Associazione Calcio Monza
Owner Silvio Berlusconi
President Paolo Berlusconi
Pazite se kinezi, ovi stizu pod komandom Silvia, vi zaboravili kako su milanisti pod Silviom samarali tim vjestice u to doba??..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Associazione Calcio Monza
A zašto misliš da nismo bili bolji? Pa sta je sve Skorupski branio u prvom poluvremenu. Činjenica da je i Bolonja imala svoje šanse al bili smo bolji taj za 1 gol. To sto su nakon primljenog gola pokazali malo nesigurnosti i dali vjetar u ledja Bolonji ne briše ostatak kada su bili bolji protivnik.
Sta bi tek dao da je osvojio scudetto sa Pirellijev..Legendarni brazilski napadač Ronaldo Luis Nazario de Lima u intervjuu za brazilski Globo Esporte izjavio je da bi "dao dva prsta" da je osvojio evropsku Ligu prvaka i južnoamerički Copa Libertadores.
"Dao bih dva prsta - jedan za Copa Libertadores, a drugi da sam osvojio Ligu prvaka. Volio bih da sam bio prvak Južne Amerike s Cruzeirom ili Corinthiansom, kao i Evrope s Interom ili Real Madridom", kazao je Ronaldo, koji je sada predsjednik španskog kluba Real Valladolida.
Pa ako si bukvalac i tako citas onda da, mislim da sam napisao dovoljno, ti ako smatras da ste bili bolji i da ste odigrali nesto posebno ok.
Slažem se sa s svim osim ovim da Milan nije dao gol iz igre. Ante je zabio iz odbitkaPadovan je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:24Izjednacena utakmica, presudile greske igraca Bologne, jer oba penala su gluposti igraca Bologne. Imao je Milan par dobri sansi, ali i Donaruma je spasavao Milan, zicere su imali igraci Bologne, u prvom dijelu dva puta jedan na jedan sa Donarumom, po meni zrelije prilike je Bologna imala. Cak sta vise Milan nije dao gol iz igre.
Pa zele na sve nacine da umanje pobjedu,al nas to ne j.ebe mi smo upisali vrlo bitna 3 boda.Juventinisimo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:30Pa Bologna je statisticki bolje odigrala protiv Intera, pa izgubili 3:1...
Zasluzena pobjeda Milana, o cemu se ovdje prica?
Ne podržavam ih vala ali poštujem kada je neko objektivan/realan.
Je li se Beneventu vratio Schiattarella ?Juventinisimo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:02@milanista..yebo te Sampa, oni su pobjedili kineze..navijajmo zajedno za Bevenento..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.