FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 23:15

U tome i ja vidim našu šansu...

S jedne strane najbitnije je umrtviti igru što je više moguće, a s druge strane s obzirom da oni imaju prednost ne bi nas odmah trebali napasti od prve minute, pa da moramo biti primorani svi biti u našem kaznenom prostoru...

I negdje tamo pred kraj prvog jedna lopta zaluta i zabijemo ga... :D

Ma po meni bi uspjeh bio i kad bi neriješeno igrali, budimo realni, gol ćemo sigurno primiti... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2011, 23:24

Ja ne mislim da mi dole trebamo jurisati jer mogli bi primiti malo vise golova nego kod kuce.
Igrati skocentrisano, pametno i nadati se da postignemo gol a onda ko zna?!
Mi smo 99% ispali i ne treba rizikovati da se obrukamo.
Igrati pametno pa ako se posreci da damo jedan gol, onda navaliti na drugi, ako ne, nikom nista.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 jul 2011, 23:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto, ali ja jos uvijek imam misljenje da smo mi u stanju proci ove hadalje.. Neki gol bezveze, ili iz uigrane akcije (sto smo pokazali da znamo) ili mozda slobodnjaka, u prvom poluvremenu bi svim igracima dao krila i siguran sam da bi dosli i do drugog gola.. Znaci strpljiva odbrana, i polako graditi inicijativu i nekim cudom ga uvaliti do poluvremena.. Iako ce dole biti tesko zbog atmosfere, i jer su kuci puno jaci, mislim da smo u stanju naciniti cudo..

Daj Boze da pobjedi Ljoze..

brate oni su bez Kolautija bili tambura -.-

on i medo su ispali prevaga,vidjeli ste kolko su šuplji u odbrani ;)

Ja sam takvog mentaliteta,da sam u postavi zelje,halalio bi zabrane 5 utakmica ako treba al bi skrko il medu il onog kolautija ;) nužda zakon mijenja...ako igro opucat mu 2 flastera i nedat mu disat ...također i Medu ****...:)

Recept je sjebat KOLAUTIJA ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 23:45

[youtube][/youtube]

Isto kao da smo ograsijali negdje...Tek sad vidim, ne možeš na onom lavoru od stadiona, fakat proklet stadion...
Ž '21!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 29 jul 2011, 23:51

Moze Zeljo proci da igraci imaju jaku psihu. Najveci problem kod igraca ne samo Zelje nego kompletne lige je psiha. Cim se igraju evropske utakmice (izuzev kad su protivnici neke ekipe iz San Marina) igraci izgube vjeru u sebe i neki misle da igraju protiv vanzemaljaca, a prvo poluvrijeme protiv Izraelaca je pokazalo ne samo da se mogu nositi s njima nego ih pobijediti. Uz ovakvu psihu jos kada padne neki bezvezni gol kao sto je bio sada slucaj tek onda nastaju pravi problemi i cesto se moze desit katastrofa kao sto se desila Sarajevu. Za uspjeh je potrebno da igraci igraju hladne glave i vjeruju u svoje mogucnosti, jer kvaliteta ima, ova ekipa je malo slabija od Makabia.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 30 jul 2011, 00:01

[youtube][/youtube]
Joj ljudi svaka vam čast, svima koji ste bili na tekmi, ovim smo pokazali da se moze navijati i bez pirotehnike, sasvim sigurno broj 1 na balkanu. Naježim se.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 jul 2011, 00:02

Iskustva nam fali, drago mi je što igrači Želje dosta hrabrije igraju u ovim euro nastupima, a nije ni čudo, pored jakih pripremnih utakmica. Još kada bi se liga smanjila, a nadam se da hoće, i da se Željo, Borac, Sarajevo i Široki zadrže u vrhu, pa i da se Velež stabilizuje, Zrinjski da se vrati u staru formu, tu bi bile i ekipe sa dobrim finansijama, kao što su Olimpic i Zvijezda. Uglavnom, ta liga 12 bi bila super i puno bolje bi i timovi u Europi izgledali. Naravno, povećati i kriterij za infrastrukturu u uređenijoj verziji Premier Lige.
Željo ako ovako nastavi, biće svega za par godina. Ništa ne može preko noći, pogotovo ako se ne ulažu pare, kao što je kod nas slučaj. Najbolje bi bilo u sljedeće tri-četiri godine izgraditi više taj famozni stadion i naravno igrati redovno u europi. Polako, vremenom će se povećavati plate igračima, biće i sponzora, prodavat će se igrači za veće pare, izbacivati ćemo jače klubove u Europi. Samo treba strpljenja, naravno ako se ovako nastavi.

Napredujemo iz sezone u sezonu. Igra se i veoma lijep fudbal, što će sigurno privući gledaoce na stadion. A naravno, kada se igra lijep fudbal, onda tu dolaze i rezultati, pogotovo što ne treba mnogo za naše lige. Očekujem da Višća napreduje na psihološkom planu. Protiv Maccabija je šutao, to mi se kod njega sviđa, ali se boji ući u duel s igračem, pravi bespotrebne poteze. Još uvijek je relativno mlad, ima vremena, ali treba odmah da reagira i ispravlja svoje greške. On da hoće, prekucao bi ligu i prodao se za velike pare.

A Adilović je prilično solidan, ja ne znam šta vi očekujete. Bori se kao i Lazar, pokretljiv je, vidje ćemo ga još i u prvenstvu, ne možemo suditi na osnovu par njegovih utakmica u plavom dresu. Karić je onako, vala kada ga vidim da boksuje, odmah mi zlo. Pobogu, uzmi u ruke loptu, a ne da srčani dobijem na po utakmice, dosta mi je Bartheza bilo :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2011, 00:07

Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Isto kao da smo ograsijali negdje...Tek sad vidim, ne možeš na onom lavoru od stadiona, fakat proklet stadion...
Da li je i onaj gol Madjarosa koji je potopio finale kupa UEFE pao na Kosevu ili Grbavici.
i tad se pricalo kako je nedostajalo srece ali ne i o ukletosti.
Uostalom ako je uklet onda upaliti te bagere i napraviti stadion ko biva bolji i sretniji .Ovako samo rondanje u prazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 30 jul 2011, 00:08

I ondo je dos'o Amar i upalio svjetlo.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jul 2011, 00:11

harishp je napisao/la: Da li je i onaj gol Madjarosa koji je potopio finale kupa UEFE pao na Kosevu ili Grbavici.
Uostalom ako je uklet onda upaliti te bagere i napraviti stadion ko biva bolji i sretniji .Ovako samo rondanje u prazno.
Ako je rondanje u prazno, što onda uopšte repliciraš!? Brani stadion na kojem uopšte nije od njegovog kluba, tipično pitarski! :lol:

Nego High 5 :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 00:16

Bianconeri1988 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Da li je i onaj gol Madjarosa koji je potopio finale kupa UEFE pao na Kosevu ili Grbavici.
Ako je rondanje u prazno, što onda uopšte repliciraš!? Brani stadion na kojem uopšte nije od njegovog kluba, tipično pitarski! :lol:

Nego High 5 :lol: :lol: :lol:
da valja stadion i reprezentacija bi igrala na njemu sve utakmice, toliko o tome !
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jul 2011, 00:17

Kako su samo pojedinci nezahvalni i kako mogu pisati nebuloze na racun olimpijskog stadiona.Stadiona na kojem je otvorena olimpijada,nesto najvece i najspektakularnije sto se desilo na ovim prostorima.Pile vam baci "epitet" lavor i svi ga se prihvatite ko pijan ograde.Niko vas ne tjera da igrate na lavoru...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jul 2011, 00:17

Stadion je baš simpa, jedino može služiti za slijetove aviona. Velik, ružan.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 jul 2011, 00:18

KB-TM87 je napisao/la:Stadion je baš simpa, jedino može služiti za slijetove aviona. Velik, ružan.
I ko veliki bazen, izliješ beton na ulazima i opa, veliko jezero :D :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 00:19

Megamon je napisao/la:Kako su samo pojedinci nezahvalni i kako mogu pisati nebuloze na racun olimpijskog stadiona.Stadiona na kojem je otvorena olimpijada,nesto najvece i najspektakularnije sto se desilo na ovim prostorima.Pile vam baci "epitet" lavor i svi ga se prihvatite ko pijan ograde.Niko vas ne tjera da igrate na lavoru...
nemoj zayebavat, pa eto jel tebi ugodno gledati utakmice na kosevu, meni licno nije, jer je daleko, a tribine su previse udaljene od terena ( zbog olimpijske staze ), tako da sto se i tog segmenta tice, navijanje bi bilo bolje na grbavici, da je u funkciji trenutno koja zadovoljava evropske standarde
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jul 2011, 00:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Kako su samo pojedinci nezahvalni i kako mogu pisati nebuloze na racun olimpijskog stadiona.Stadiona na kojem je otvorena olimpijada,nesto najvece i najspektakularnije sto se desilo na ovim prostorima.Pile vam baci "epitet" lavor i svi ga se prihvatite ko pijan ograde.Niko vas ne tjera da igrate na lavoru...
nemoj zayebavat, pa eto jel tebi ugodno gledati utakmice na kosevu, meni licno nije, jer je daleko, a tribine su previse udaljene od terena ( zbog olimpijske staze ), tako da sto se i tog segmenta tice, navijanje bi bilo bolje na grbavici, da je u funkciji trenutno koja zadovoljava evropske standarde
Barem mi zivot nije u opasnosti.Ne prijeti opasnost ujeda zmije i sl...

I da koliko covjek pokusav'o biti korektan prema vama i ne ulaziti u neke ozbiljne rasprave pojedinci sa vase teme konstantno prave sprdanciju od stadiona koji je simbol ovog grada a danas nosi ime najvece legende FK Sarajevo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 00:33

Megamon je napisao/la:
Barem mi zivot nije u opasnosti.Ne prijeti opasnost ujeda zmije i sl...

I da koliko covjek pokusav'o biti korektan prema vama i ne ulaziti u neke ozbiljne rasprave pojedinci sa vase teme konstantno prave sprdanciju od stadiona koji je simbol ovog grada a danas nosi ime najvece legende FK Sarajevo.
jah eto na grbavici ti prijeti, nek mi nosi babovo ime, za mene taj stadion ne valja i kraj price
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jul 2011, 00:34

A inace Grbavica valja?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jul 2011, 00:35

Megamon je napisao/la:A inace Grbavica valja?
Pitao bi te ja da je Hadison bio na liniji ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 30 jul 2011, 00:36

Mene bi bilo stid poredit onaj kokosinjac s Kosevom i imenom koje nosi taj stadion...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21, Pablo11 i 74 gosta.