FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da utakmice nece biti ... ovi iz Leotara nisu uplatili dugove i ako to ne ucine do 17:00 utakmica ide 3-0 u nasu korist.
Dvostruki aršini,smijurija,šala,šprdačina al staće se i tome u kraj jednom 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pretpostavljam da liga nije regularna? 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Slažem se. Govorio sam ja sve to odmah poslije tekme.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali nisu bili napadnuti igraci, tribina se ispraznila, nema veze, postupak jos traje, nasi su spremni ici do UEFE, vidjet cemo sta ce biti na kraju, jos to nije gotova stvar, iako znam da bi vecina zeljela da bude tako.
Ja samo povlačim paralelu između ova dva incidenta, koliko god to glupo bilo.
Jedni izbili 3 boda svom klubu, drugi kidaju stolice sa svog stadiona. Sramota.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
zašto igrači Borca nisu izašli sa stadiona to bi trebao pitati njih!sekac je napisao/la:Nisu ni upaljačem u glavukazu je napisao/la:nije bilo ulaska na teren,igraci nisu bili ugrozeni!alenpitar je napisao/la:Samo me cudi kako u nasoj ligi nisu ista pravi za sve??? Mi smo kaznjeni a duplo manji incident je napravljen, nego danas na grbavici
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije bilo razloga da se danas prekine utakmica, bas kao sto nije bilo razloga da se ne nastavi onaj mec na Kosevu, ali eto.
A "navijaci"... Tu ne znam sta bih rekao. Znam kako je pravim manijacima bilo krivo zbog onog danas... Četnici i vojvode 1992 - Narkomani i stoka 2013... Tako nam je stanje trenutno, nazalost. Ali dodje se svemu u kraj.
@Baja
Ne znam, glupo je pisati o tome kako je liga neregularna, i te gluposti. Bas kao sto je bilo glupo da se govorilo da se Sarajevu stimaju rezultati, ista prica, iz supljeg u prazno...
A "navijaci"... Tu ne znam sta bih rekao. Znam kako je pravim manijacima bilo krivo zbog onog danas... Četnici i vojvode 1992 - Narkomani i stoka 2013... Tako nam je stanje trenutno, nazalost. Ali dodje se svemu u kraj.
@Baja
Ne znam, glupo je pisati o tome kako je liga neregularna, i te gluposti. Bas kao sto je bilo glupo da se govorilo da se Sarajevu stimaju rezultati, ista prica, iz supljeg u prazno...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Duel Sarajeva i Leotara
Postoji mogućnost da se utakmica na Koševu ne odigra

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd sto si nagazio na nesto, nego si fakat nepismenBaja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahah, koja muka... PLAČI TE![]()
![]()

Pise se placite.Vrijedi li sa nepismenim likovima uopce raspravljati?amypitar je napisao/la:Duel Sarajeva i Leotara
Pa takvi su im i transparentiBosniacum Lilium je napisao/la:ajd sto si nagazio na nesto, nego si fakat nepismenBaja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahah, koja muka... PLAČI TE![]()
![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo sad kontam, vjerovatno je on ucestvovao u onom transparentu. Ista greska

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji liko vi ne mo gu da vjerujem

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 30 nov 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
GOOOOOOLLLLL. Nikola komazec sjajnim lobom doveo Sarajevo do prednosti.
Jel ko sumljao u moje rijeci sa pocetka sezone?Vlado PD je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.

Hoćel' neko bit ljubazan i link postavit' ? Hvala !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
http://mali-ekrani,****,com/2013/06/veterani-filma-prvi-put-snimaju-zajedno,html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamijeni samo zareze tackama.
Zamijeni samo zareze tackama.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nagledah se svakakvih gramatickih grešaka ,ali ova je najjacaBaja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahah, koja muka... PLAČI TE![]()
![]()

edit: Travancic 2-0

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 30 nov 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ne moras se sad' namjerno ponizavati.Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji liko vi ne mo gu da vjerujem![]()
![]()