Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Moze se komotno vratit ima od mene svaki dan kilu pite i jogurt.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Spanski komentator vec kod onog pasa prema Radji govori: kakva partija Dzeke... Ide lopta nazad, tup, hat-trick... Komentator: ma, daj...

Koji smo mi narod..u 40-tim godinama i meni dzeko kvari i uljepsava dane ko malom djetetu:-)
Ne znam za vas ali meni vec prpa sta cemo mi jednog dana kad se on oprosti, ovakav se vise ne radja kod nas!
Ova sezona se mora necim krunisati!!!
Ne znam za vas ali meni vec prpa sta cemo mi jednog dana kad se on oprosti, ovakav se vise ne radja kod nas!
Ova sezona se mora necim krunisati!!!
Što možemo gledati jednog Edina koji je popularniji, a i poznatiji od cijele nam države, na ovakvom nivouSafetSajo je napisao/la:Budimo sretni sto imamo mogucnost da mozemo gledat najboljeg nogometasa/fudbalera bosne i hercegovine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Totti se samo moze nakloniti Edinu jer ima cast dijeliti svlacionicu sa njim.FrancescoTotti je napisao/la:
Životni saputnik! 1921
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Il capitano kad je dijelio triplette Edin trole ganjao oko grbavice 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Boli nas ku.rac sta je radio raspali Totti, kakve mi veze sa njim imamo? Ovo je tema gdje se onanise na trenutno najboljeg napadaca svijeta a koji je nekad ganjao trole po Grbavici. Razlog vise da se dicimo najboljim napadacem svijeta. Samim tim, njegov uspjeh je daleko veci.
Nekad ganjao trole po Grbavici a danas najbolji napadac svijeta.
Nekad ganjao trole po Grbavici a danas najbolji napadac svijeta.

Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 17 feb 2017, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Svaka čast za Džeku, uz Cavanija trenutno najbolji napadač na svijetu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Momak je malo luuuud,malo..

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne bi da otvaram temu i da oftopicarimo, ali Lewandovski pa se onda ostali mogu redati. Najkompletniji ubjedljivo.vedoz je napisao/la:Svaka čast za Džeku, uz Cavanija trenutno najbolji napadač na svijetu.
najbolji napadac na dunjaluku ....i ZELJINO dijete !!! kraj price !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Džeko ne vadi

Tricu na Madrigalu ne može svako spakovati, ali zato može Džekson

spavas li rahat, omare, dzibrile, batistuta?! 

- legenda reala
- Kontakt:
A sto laze jbtGoalgetter je napisao/la:AferimCartman je napisao/la:GDJE STE SADA MISEVI STO STE GA KRITIKOVALI? MI STO SMO GA UVIJEK BRANILI SMO U TRANSU.
DZEK DZEK DZEK

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Top 3 napadača trenutno.SlevinKelevra je napisao/la:Ne bi da otvaram temu i da oftopicarimo, ali Lewandovski pa se onda ostali mogu redati. Najkompletniji ubjedljivo.vedoz je napisao/la:Svaka čast za Džeku, uz Cavanija trenutno najbolji napadač na svijetu.
Subjektivno Džeko, objektivno SuarezSlevinKelevra je napisao/la:Ne bi da otvaram temu i da oftopicarimo, ali Lewandovski pa se onda ostali mogu redati. Najkompletniji ubjedljivo.vedoz je napisao/la:Svaka čast za Džeku, uz Cavanija trenutno najbolji napadač na svijetu.

Babuka sta nacini crni babuka! Ma bravo bravo bravo!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tako je. Neka prica ko sta hoce al zna Spaleti jako dobro sa Dzekom. Ko otvorenu knjigu ga cita. Tacno zna kako da ga motivise i zna sta ce probuditi vraga u njemu. Spaleti aferim!Goalgetter je napisao/la:Moze se govori sta hoce, ali Spalletti zna kako sa njimVirtu4l je napisao/la:Evo i Spalletti ga skoro pohvalio. Zna on i dobro sta se desi ako ga "uzdigne" do neba. Cak mislim da ga nekad nakon losih utakmica svjesno provocira da bi davao sto vise.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 17 feb 2017, 05:56, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....