FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LavMantula
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LavMantula » 29 nov 2013, 20:14

Head je napisao/la:
LavMantula je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
Evo braco,da ne bude da nisam najavio !
Sta si bolan najavio ti,procito na fksinfu i ovdje prenio.
A supljak teski. :roll:
Buraz,ne znas neke stvari i nemoj da budaleses,ugl... Inace su zaabari petljaneri jel de i puno ih zanima ova nasa je*ena drzava pa im je hit sto su ono objavila.
Vjerovatno nisi vidio moj post koji je izbrisan od Admina iz ne znam ni sam kojih razloga prije 3-4 dana kada sam rekao da ce Husref do ponedjeljka objaviti da odlazi sa mjesta SSS i dobit ce novu ulogu u klubu a da su u uzem krugu tri trenera od kojih je jedan stranac i veliko iznenadjena. Braca nemoj gluposti da pricas,jer neam nista od toga sto cu lagati ili supljirati na forumu. Kada ocu to to radim uzivo ! :D
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 nov 2013, 20:14

socrates je napisao/la:Mi moramo u zvarsnicu prvenstva na proljece uci sa izvjesnim promjenama,kako bi imali realne sanse za naslov,i uprava je toga hvala Bogu svjesna....
Neke promjene su nam potrebne, ali ne bih volio da sad budu velike....Svjesni smo svi šta su nama te velike promjene donosile u nedavnoj prošlosti...

Znači što se igračkog kadra tiče, jedan desni bek, i jedan dobar veznjak.....Ništa više. Što se tiče odlazaka, danas nešto pročitah da bi Čulov mogao do Tuzle, sad dali je u pitanju posudba ili odlazak... :? :?

Žao mi je što sutra neće biti Komazeca, ali mi je drago da Plakalo počne od prve.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 nov 2013, 20:16

LavMantula je napisao/la:
Head je napisao/la:
Evo braco,da ne bude da nisam najavio !
Sta si bolan najavio ti,procito na fksinfu i ovdje prenio.
A supljak teski. :roll:
Buraz,ne znas neke stvari i nemoj da budaleses,ugl... Inace su zaabari petljaneri jel de i puno ih zanima ova nasa je*ena drzava pa im je hit sto su ono objavila.
Vjerovatno nisi vidio moj post koji je izbrisan od Admina iz ne znam ni sam kojih razloga prije 3-4 dana kada sam rekao da ce Husref do ponedjeljka objaviti da odlazi sa mjesta SSS i dobit ce novu ulogu u klubu a da su u uzem krugu tri trenera od kojih je jedan stranac i veliko iznenadjena. Braca nemoj gluposti da pricas,jer neam nista od toga sto cu lagati ili supljirati na forumu. Kada ocu to to radim uzivo ! :D
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
:roll:

Glupost je ovo za italijana nevidjenih razmjera.
1946

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 29 nov 2013, 20:20

Head je napisao/la:
Evo braco,da ne bude da nisam najavio

LavMantula je napisao/la: Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
:roll:

Glupost je ovo za italijana nevidjenih razmjera.
Sta si sa tim za Amara htio reci !? :D
Uglavnom,ti sve znas,da li mi mozes reci ijedan razlog zasto je po tebi to supljak za Zabara,jer vidim da si toliko siguran u sebe ! :D
A da ti ness pomognem,koji je account na fksinfu koji je objavio tu info !? :mrgreen:
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 nov 2013, 20:41

LavMantula je napisao/la:Nije Sergj,jedan je talijan u opticaju ! Evo da vam pomognem,usko vezan za Livorno ! :D
daj boze da je to istina
Sarajevo ljubavi moja.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 nov 2013, 21:53

Bilo ko da dodje na klupi, treba mu postaviti uslov da cuveni Oruc bude u strucnom stabu !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 29 nov 2013, 22:13

Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 29 nov 2013, 22:33

farukzidane je napisao/la:Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.
Pa što onda pišeš tako nešto, ako neces da zavrsis.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 nov 2013, 22:42

Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno.. :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 nov 2013, 22:49

socrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno.. :!:
reci nam makar ti heheh
Samo Sarajevo

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 nov 2013, 22:51

kanarinac je napisao/la:
reci nam makar ti heheh
a ciji si ti???? :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 nov 2013, 22:54

socrates je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
reci nam makar ti heheh
a ciji si ti???? :D
nas sam ba ne zajebajem hehe ozbiljan sam hehe de rec sta ti mislis **** strumfice..koga to ti mislis da je
Samo Sarajevo

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 nov 2013, 00:07

skile je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.
Pa što onda pišeš tako nešto, ako neces da zavrsis.
Brate,,,ime nemogu dati,,,potpis mladog trenera ce biti u ponedjeljak,,jos neke sitnice su ostale,,,danas je sve dogovoreno,,,nisam neozbiljan,,,ime ne smijem reci,,,ali u poendjeljak cu biti tu,,,i vidjecete da sam upravu,

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 nov 2013, 00:31

Dobro, vidjet cemo ga onda danas na tribini, tj u lozi.

Hajde inicijale nam barem daj. :mrgreen: Moze i na PM.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 nov 2013, 00:37

AdiRajvosa je napisao/la:Dobro, vidjet cemo ga onda danas na tribini, tj u lozi.

Hajde inicijale nam barem daj. :mrgreen: Moze i na PM.
Brate,,,rado bi,,,ali ne smijem,,,moze se provaliti,,onda je meni kraj,,,razumi me,,,jer mi svi iz kluba znaju nik na forumu,,,i znam da redovno ovo citaju,,

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 30 nov 2013, 00:43

farukzidane je napisao/la: Brate,,,rado bi,,,ali ne smijem,,,moze se provaliti,,onda je meni kraj,,,razumi me,,,jer mi svi iz kluba znaju nik na forumu,,,i znam da redovno ovo citaju,,
Ti kazes da je 100% zavrsena stvar, ajd ako to ne uspije ili ako samo to izmisljas banuj se sam bgt eto...
Sreca pa je Ojler mlad umro...

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 nov 2013, 00:43

Pa dobro eto, jesi li ti licno zadovoljan tim imenom? :mrgreen:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 nov 2013, 00:50

AdiRajvosa je napisao/la:Pa dobro eto, jesi li ti licno zadovoljan tim imenom? :mrgreen:
Da,,,ipak treba imati u vidu nismo jos klub koji ima dovoljno novaca da dovede velike trenere,, jer svi hoce dobar novac,,ali i to ce biti akb,,,,jos nesto,,,da me neko nebi pogresno svatio,,,ja sam uvijek tvrdio da husref nema kapacitet da vodi sarajevo,,,volim ga kao igraca i kao covjeka,,,,ali,,,trener,,,,vidjelo se,,,,,zelim mu uspjeh u daljnjem radu i zivotu,,, i da jos kazem Ventura,,,talijan za koga se pricalo je istina bila,,ta osoba je bila kandidat,,,ali ne bas realna opcija,,,,a znate zbog cega,,,talijanski mediji su to objavili,,,,a nasi samo prepisali,,jer jedino to znaju,,ovo govorim jer sam zivio u italiji,,znam taj jezik,,, ja sam volio da je Kodro dosao,,,ali,,,,,i to nije bila realna opcija,,,,ali akb,,,,za koju godinu ce i to biti,,,samo da Tan konacno preuzme klub,,,,samo da to prodje kako treba,

loko
Kontakt:

Post Postao/la loko » 30 nov 2013, 04:50

Talijan je stroga suplja. Samo se pregovara sa dva kandidata: Meho Kodro, o kojem se sve zna i Zoran Lukic, bivsi igrac Sarajeva i osvajac dvostruke titule sampiona sa Svedskim Djurgardenom! Prvi je uslovno receno vece ime za ove mladje, a drugi puno iskusniji trener, sa bogatom istorijom kao igrac Sarajeva i vjerovatno bogdu vise ljubavi prema FK Sarajevo od Mehe Kodre. Meni je svejedno koji ce od ove dvojice preuzeti, jer mislim da su obojica dobro rjesenje!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 nov 2013, 11:44

Pobjeda bilo kakva.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave i 20 gostiju.