za 5+ koeficijent 2 cini mi setuzlak1987 je napisao/la:Gledam imal u Premieru sta za 5+, izgleda nema ni to. Kod nas najgore kladionice, nece da puste covjeka da dobije nekad. U Srbiji su najbolje kladionice..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
za 5+ koeficijent 2 cini mi setuzlak1987 je napisao/la:Gledam imal u Premieru sta za 5+, izgleda nema ni to. Kod nas najgore kladionice, nece da puste covjeka da dobije nekad. U Srbiji su najbolje kladionice..
To kralju, strašan si!! Aj sad se lijepo vrati u kut svog sobička i nastavi vladati svijetom! Jade jadni...STEVEN je napisao/la:Bravo majstore, pogodio si dva para ukupne kvote 1.89, a prije toga si ovdje takvih milion mizernih kvota postavio koje nisu prosle. Svaka cast. Kapa do poda.bevanda4 je napisao/la: Svi na forumu smo u stanju pripravnosti. Čekamo tvoj tiket da nas odvali s nogu
Mogo bi tiket i prolazan biti ako se ovako nastavi zelenitiFordinjo je napisao/la:Povali me sinoc Lewis na tiketu , evo sad odigra singl i tiket pa valjda se ubode nestoFordinjo je napisao/la:Moj listic od pikada je sinoc proso a na Baxteru sam pao , evo i veceras pikado listak ...
Lewis - Pipe , 1 @ 1.30
Hamilton - Painter , 1 @ 1.40
van Gerwen - van Barneveld , 1 @ 1.36
@2.54 Interwetten![]()
Singl
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:4) 1 @4.50
Tiket
Perth Wildcats - Adelaide 36ers 1 FT 83:80
Wawrinka Stanislas - Nadal Rafael 2 FT 0:2
Bosnia Herzegovina - Lihtenštajn (Hendikep 0:2) 1
Andy Hamilton - Justin Pipe 1
Estonija - Turska 2
Phil Taylor - Gary Anderson 1
Michael van Gerwen - Dave Chisnall 1
@7,89
Ja sam igrao x2 al u hendikepu (0-1), jer sumnjam da ce ih grci dobiti 2 razlike, ako ih ikako i dobiju. kv 1,55bazeni je napisao/la:Grčka-Slovačka X2??
vidim dosta raje stavlja...
pa mjera , 2.20 kv ..LenBias je napisao/la:za 5+ koeficijent 2 cini mi setuzlak1987 je napisao/la:Gledam imal u Premieru sta za 5+, izgleda nema ni to. Kod nas najgore kladionice, nece da puste covjeka da dobije nekad. U Srbiji su najbolje kladionice..stvarno pretjeruju
rijetki su igrali tu utakmicu, sta ce kad nikom ne treba...Aragorn98 je napisao/la:Poklon kvota na Kazakstan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.