Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Raheem još jednom pokazuje Albertu kako se igra hlopte. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dobar je Alberto bio . Popravio se od PrestonaHenderson je napisao/la:Raheem još jednom pokazuje Albertu kako se igra hlopte.

Alberto je bio odlican danas.Henderson je napisao/la:Raheem još jednom pokazuje Albertu kako se igra hlopte.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
sad ce topnici doc na temu i rec da su im oni zabili 7 komada, mada se ni ovi nasi danas nisu nesto proslavili
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
ko bi se proslavio po ovakom terenu, pogotovo je uticalo na nasu igru pasovima 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bolje i oni nego mrzitelji Rodgersa.
Sto se utakmice tice, jedna od peglativnijih koje sam gledao u zivotu. Ali eto, Coutinho, Enrique i Toure i donekle kapiten nisu bili losi. Za ostale necu reci da su bili losi, ali jednostavno ih nisam ni vidio.
U drugom Sterling i Ibe najbolje, vidi se da se bas trude da ostave dobar utisak.
Sto se utakmice tice, jedna od peglativnijih koje sam gledao u zivotu. Ali eto, Coutinho, Enrique i Toure i donekle kapiten nisu bili losi. Za ostale necu reci da su bili losi, ali jednostavno ih nisam ni vidio.
U drugom Sterling i Ibe najbolje, vidi se da se bas trude da ostave dobar utisak.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 20 jul 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Aspas se proslaviogaston je napisao/la:ko bi se proslavio po ovakom terenu, pogotovo je uticalo na nasu igru pasovima

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dosadna utakmica pravo. Moze ovo puno bolje. Alberto kao da je savladao tremu 

- BritishCore
- Kontakt:
Mi im zabili 7 komada, a vala ni ovi vasi se nisu nesto proslavili.keno94 je napisao/la:sad ce topnici doc na temu i rec da su im oni zabili 7 komada, mada se ni ovi nasi danas nisu nesto proslavili
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Rockefeller
- Kontakt:

Mogu da zamislim Kenu kako gleda utakmicu, grize nokte i vice 'hajde osam molim vas'.

Sto bih vam sta rek'o? Nisam ja taki. Mogu reci samo da je Gerrard odigrao lose, al' to su tek pripreme. Pojacanja, eto taj Alberto i Toure, druga dva se nisu nesto pokazala al' opet ima vremena, to su samo pripreme.
Sto prije prodate Downinga prije cete biti rahat. A ni sa Borinijem se ja ne bih plaho bavio, ako nista raskinuti mu ugovor. Raahem je vase najbolje krilo, a i taj Ibe ima stila.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma hajde, 7:0 ili 2:0 isto je to.
Znamo svi za sta sluze prijateljske utakmice. 

- karlovacko
- Kontakt:
Pusti te ba topcage ,primit' ce oni svoje samo cekamo tekmu . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BritishCore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]karlovacko je napisao/la:Pusti te ba topcage ,primit' ce oni svoje samo cekamo tekmu .
Posebno upratite potez na 0:13.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
- karlovacko
- Kontakt:
Je l' to ta mjesavina jaja i banana ?BritishCore je napisao/la:[youtube][/youtube]karlovacko je napisao/la:Pusti te ba topcage ,primit' ce oni svoje samo cekamo tekmu .
Posebno upratite potez na 0:13.

Volim te Željo!
Volim te Željo!
Nisam rekao da je bio loš, nego sam samo rekao ko bi trebao biti u prvoj postavi a ko na klupi. Ali nažalost, Raheema nije doveo bibliotekar pa će morati da sjedi na klupi.nerkolfc je napisao/la:Dobar je Alberto bio . Popravio se od PrestonaHenderson je napisao/la:Raheem još jednom pokazuje Albertu kako se igra hlopte.
Puno je bolje veza izgledala sa Allenom, Hendersonom i Coutinhom nego sa Gerardom, Lucasom i Coutinhom. Prije svega jer ova prva dvojica mogu više trčati i mlađi su, mnogo borbeniji, nije im mjesto zagarantovano u prvih 11 i tako to.
No, dobro je. Sve je ovo samo proba i uvježbavanje. Čak ni ovu treču pripremnu u Autraliji neću shvatati preozbiljno. Tek u utakmicama sa Olympiakosom i Celticom treba očekivati ozbiljniju igru i rezultatski imperativ.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 20 jul 2013, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- BritishCore
- Kontakt:
Ne. To je mješavina dova i sureta iz Kur'ana.karlovacko je napisao/la:Je l' to ta mjesavina jaja i banana ?BritishCore je napisao/la:[youtube][/youtube]karlovacko je napisao/la:Pusti te ba topcage ,primit' ce oni svoje samo cekamo tekmu .
Posebno upratite potez na 0:13.![]()
- karlovacko
- Kontakt:
Svasta ... Tbjrb, na lijepi Ramazan .
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BritishCore
- Kontakt:
Pa Diaby je hafiz.karlovacko je napisao/la:Svasta ... Tbjrb, na lijepi Ramazan .
- karlovacko
- Kontakt:
Ma sta god da je djes' ono ba pisat' ,cuj mjesavine ... Joj Vedo sviju mi .BritishCore je napisao/la:Pa Diaby je hafiz.karlovacko je napisao/la:Svasta ... Tbjrb, na lijepi Ramazan .

p.s. Je l' definitivno Reina u Napoliu ?
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ekipa Liverpoola za narednu sezonu:
1. Jones
2. Johnson
3. Enrique
4. Toure
5. Agger
6. Alberto
7. Suarez
8. Gerrard
9. Aspas
10. Coutinho
11. Assaidi
14. Henderson
15. Sturridge
16. Coates
19. Downing
21. Lucas
22. Mignolet
24. Allen
29. Borini
31. Sterling
34. Kelly
36. Yesil
37. Skrtel
38. Flanagan
43. McLaughlin
44. Ibe
45. Sama
47. Wisdom
48. Sinclair
49. Robinson
50. Morgan
51. Jones
52. Ward
Opet ćemo biti najmlađa ekipa Premiershipa.
Pacheco i Spearing nisu dobili brojeve a to ima značenje da su njihovi dani u Liverpoolu odbrojani.
1. Jones
2. Johnson
3. Enrique
4. Toure
5. Agger
6. Alberto
7. Suarez
8. Gerrard
9. Aspas
10. Coutinho
11. Assaidi
14. Henderson
15. Sturridge
16. Coates
19. Downing
21. Lucas
22. Mignolet
24. Allen
29. Borini
31. Sterling
34. Kelly
36. Yesil
37. Skrtel
38. Flanagan
43. McLaughlin
44. Ibe
45. Sama
47. Wisdom
48. Sinclair
49. Robinson
50. Morgan
51. Jones
52. Ward
Opet ćemo biti najmlađa ekipa Premiershipa.
Pacheco i Spearing nisu dobili brojeve a to ima značenje da su njihovi dani u Liverpoolu odbrojani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.