kljucaj do jeseni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
posljedice slušanja našeg sportskog direktora na TV-utuzlak1987 je napisao/la:Jel moguce da na zadnjih 5 stranica niko nije napisao dobar komentar
A Ronaldo nistaLillard je napisao/la:Casemiro igrač utakmice po meni! Nakon njega Bale.
Žao mi je Atleta, ali sami su si krivi. Griezman
Niko nije mijenjao stranu. Svi Realovi u svoju desnu, Atleticovi u lijevu.Kajzer10 je napisao/la:A cekaj, jel Oblak svih 5 penala primio u istu stranu?
Najljepše finale svih vremena, šta pričaš bolan ne biorio_Ferdy88 je napisao/la:Ipak je gore bilo ono finale Juve protiv Milana sa OT-a, od onoga fudbala su bolile oči
Pucao je ja mislim Lucas jedino suprotnoKajzer10 je napisao/la:A cekaj, jel Oblak svih 5 penala primio u istu stranu?
Pa jasno je da si u bijesu napisao da je 5 puta lakse osvojiti LP od lige,mislim stvarnotopnik1 je napisao/la:Kako se primijeti da mi je krivo?L-Train je napisao/la:Ono bas se primjeti da ti nije krivokao i mnogima drugim koji ne navijaju za Barcu
![]()
Svi su uz Atletiko jer su underdogs i jer su prosuli krv da bi došli dotle. To su valjda jednostavni zaključci i za jednog navijača Reala
Samo mu glavu oblaka treba stavitHigh je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.