FK Željezničar (opšte diskusije)

club21
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la club21 » 07 feb 2016, 22:07

Kako neki pisu preoteli juniora partizana hahahah

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 22:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Sto je najtuznije krajišnika guraju na zadnjeg veznog, a momak kreator cak poluspic :rol: :rol:
Kakve gluposti nevidjeno!Jos nas ucite gdje trebamo nase igrace poredati,na osnovu cega?
Na osnovu toga sto smo trofejniji i sto je logicno da smo mi, kao trofejniji klub, vise puta igrace poredali onako kako treba.
Pa vi nama nesto prigovarate, a povjerovali ste da je mali odbio potpisati profesionalni ugovor sa Partizanom, da bi kod vas dodao na probu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 07 feb 2016, 22:19

Na ovu temu sam se slabo uključivao, cisto onako rivalstvo.Moje viđenje situacije evo krenut' ću od vaših pojačanja i nekih reakcija.Ono što vi prolazite, mi smo prolazili prije par sezona, euforija, razumljivo sve.Poželjele se utakmice, puno igrača došlo, sada je samo pitanje kako će se koji uklopiti.Po meni vaše najvece pojačanje je Zolotic, ostalo je sve na misice.Ima tu taj Lendric koji zna zabiti, i donekle Stevanovic ako se vrati u staru formu, ali zasigurno će mu trebati bar par mjeseci da dodje sebi.Bekrić mislim da će biti fula, ostale igrače nisam gledao, tako da ću ih komentarisati poslije.A što se tiče nas mislim da je tu sve jasno nijedan igrač od Ješićevih prvih jedanaest nije otišao svi su tu, naše najvece pojačanje bi bilo da se Matej vrati spreman na gol i da Benko bude u formi.Naravno, ukoliko dva brazilca koji su došli se pokažu kao pojačanje, i ako se Deni bude koristio na pravi način može biti dobro.Kramar je doveden kao rezerva.Tako da....Sve u svoje vrijeme :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 22:41

Znaci dosao si do zakljucka da ce Bekric, koji je i nespreman druga dimenzija u odnosu na ostale igrace ove lige i koji uvijek izdominira istu, biti fula ali bi Brazilac, koji je konstitucijom kao Dragan Marinkovic te ga u zivotu nisi gledao, mogao biti pojacanje?

Stevanovic da nije opao u formi ni mi ni vi ga ne bi mogli dovesti, medjutim, bolje je njega vracat u staru formu nego Simeunovica.

To sto ste zadrzali istu ekipu je odlicno, jer ste sa istom tom ekipom zavrsili peti a u derbiju protiv nikad losijeg Zelje, niste imali sansu da napravite sansu.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 feb 2016, 23:08

Sarajlijica1946 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Sto je najtuznije krajišnika guraju na zadnjeg veznog, a momak kreator cak poluspic :rol: :rol:
Kakve gluposti nevidjeno!Jos nas ucite gdje trebamo nase igrace poredati,na osnovu cega?
raspitas se, momak veze sa defanzivnom nema, centralni ofanzivni vezni to kroz cijelu karijeru igra, ali eto jbg vi bolje znate od njega samog :thumbup:
crozzer je napisao/la:Na ovu temu sam se slabo uključivao, cisto onako rivalstvo.Moje viđenje situacije evo krenut' ću od vaših pojačanja i nekih reakcija.Ono što vi prolazite, mi smo prolazili prije par sezona, euforija, razumljivo sve.Poželjele se utakmice, puno igrača došlo, sada je samo pitanje kako će se koji uklopiti.Po meni vaše najvece pojačanje je Zolotic, ostalo je sve na misice.Ima tu taj Lendric koji zna zabiti, i donekle Stevanovic ako se vrati u staru formu, ali zasigurno će mu trebati bar par mjeseci da dodje sebi.Bekrić mislim da će biti fula, ostale igrače nisam gledao, tako da ću ih komentarisati poslije.A što se tiče nas mislim da je tu sve jasno nijedan igrač od Ješićevih prvih jedanaest nije otišao svi su tu, naše najvece pojačanje bi bilo da se Matej vrati spreman na gol i da Benko bude u formi.Naravno, ukoliko dva brazilca koji su došli se pokažu kao pojačanje, i ako se Deni bude koristio na pravi način može biti dobro.Kramar je doveden kao rezerva.Tako da....Sve u svoje vrijeme :)
Zolotic ce biti najvece pojacanje(bio bi za sve timove nase lige), ali nikada on u prvi plan nece iskociti jer ne igra "popularnu" poziciju, ali moze igrati u svim ekipama odma u prvih 11.
Svako pojacanje je macak u vreci pogotovo u nasoj ligi, ali ipak za svakog se igraca okvirno moze procjeniti koliko moze doprinjeti, koliko vi dizete brazilce i denija koji je u mostaru poznat kao zatvarac kafana to je smijesno, pogotovo kad sam vidio onog debelog brazilca majke mi ko security kakav da bude na treningu po izgledju samo moze biti, ali opet nasa luda liga i nikad ne znas,
Sto se tice bekrica, on je i dalje majstor za ovu ligu, sigurno i sada jedan od najboljih igraca ove lige, kada jedan Zeba koji je stariji i lijeniji od njega dominira, nesto ne vjerujem da ce ovaj sad promasaj biti, pogotovo jer fizicki toliko nepsreman uopste nije, jer ispade da nakon 5 minuta ne moze disati, a do kraja pripreme ce sigurno i za svih 90min biti spreman, kao i svi ostali igraci svih timova (bar bi tako trealo biti).

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 feb 2016, 23:21

nauci citirat majke ti ;)

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 15:35

crozzer je napisao/la:Na ovu temu sam se slabo uključivao, cisto onako rivalstvo.Moje viđenje situacije evo krenut' ću od vaših pojačanja i nekih reakcija.Ono što vi prolazite, mi smo prolazili prije par sezona, euforija, razumljivo sve.Poželjele se utakmice, puno igrača došlo, sada je samo pitanje kako će se koji uklopiti.Po meni vaše najvece pojačanje je Zolotic, ostalo je sve na misice.Ima tu taj Lendric koji zna zabiti, i donekle Stevanovic ako se vrati u staru formu, ali zasigurno će mu trebati bar par mjeseci da dodje sebi.Bekrić mislim da će biti fula, ostale igrače nisam gledao, tako da ću ih komentarisati poslije.A što se tiče nas mislim da je tu sve jasno nijedan igrač od Ješićevih prvih jedanaest nije otišao svi su tu, naše najvece pojačanje bi bilo da se Matej vrati spreman na gol i da Benko bude u formi.Naravno, ukoliko dva brazilca koji su došli se pokažu kao pojačanje, i ako se Deni bude koristio na pravi način može biti dobro.Kramar je doveden kao rezerva.Tako da....Sve u svoje vrijeme :)
Kako možeš uporediti igrače tipa Šunjevarić i Melunović sa igračima koji su davno prekucali ovu ligu Stevanovićem, Lendrićem, Bekrićem, Zolotićem i Đermanovićem.
Ovo ti govorim da ne možeš usporediti nas i vas, što se tiče te neke euforije, jer mi imamo veće razloge, ali to nismo ;)

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 08 feb 2016, 15:39

Omark je napisao/la:
Kako možeš uporediti igrače tipa Šunjevarić i Melunović sa igračima koji su davno prekucali ovu ligu Stevanovićem, Lendrićem, Bekrićem, Zolotićem i Đermanovićem.
Ovo ti govorim da ne možeš usporediti nas i vas, što se tiče te neke euforije, jer mi imamo veće razloge, ali to nismo ;)
Mehmed Alispahic, Ikande, Milan Stepanov, Anid Travancic....

Uglavnom da su je prekucali ne bi se vracali u nju :D

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 15:44

crozzer je napisao/la:
Omark je napisao/la:

Kažem ti za tu euforiju kod vas prije par godina, nisu ti igrači došli tada, nego su dolazili gore navedeni amateri.

Prekucali su je, Stevanović je iz Borca prešao u Vojvodinu, znamo svi šta je poslije bilo.
Lendrić bio prvi strijelac lige.
Đermanović bio jako dobar u Slaviji.
Zolotić i sa groznom povredom uspio ostvariti jedan od boljih transfera u neki strani klub.
Bekrić majstor, nema se šta dodati.

Tako da, ta teza da su prekucali, ne bi se vraćali, je neosnovana.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 08 feb 2016, 15:48

Ne vrijedi rasprava, sve u svoje vrijeme....Došlo vam je 14 kapitalaca :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 feb 2016, 15:50

crozzer je napisao/la:Ne vrijedi rasprava, sve u svoje vrijeme....Došlo vam je 14 kapitalaca :D
Slazem se, ne treba prejudicirati stvari ali u nekim situacijama covjeka prisilite na to.. Mozda ce se pojacanjima pokazati bas oni od kojih se najmanje ocekuje :)

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 15:55

Dobro stručnjak, hvala na upozorenju.
Uglavnom, prosuo si priču i usporedio nas sa vama prije par godina i to mi je zapalo za oko, zato ti i kažem da je bolje u ekipi imati igrače koji su u ovoj ligi bili jako dobri, a ne neke polovnjake iz druge srpske lige.
Reći da će Bekrić biti fula je van svake pameti.

Usput, Halvadžić, Kramarić, Stevanović, Mailson, Stanić i Bogičević koje nisam spomenuo, spadaju u tu skupinu, tako da ne ide ta rečenica da smo poput vas prije par godina, jer je uprava uradila fenomenalan prelazni rok, sa igračima koji su za naše uslove kapitalci.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 08 feb 2016, 16:25

Omark je napisao/la:Dobro stručnjak, hvala na upozorenju.
Uglavnom, prosuo si priču i usporedio nas sa vama prije par godina i to mi je zapalo za oko, zato ti i kažem da je bolje u ekipi imati igrače koji su u ovoj ligi bili jako dobri, a ne neke polovnjake iz druge srpske lige.
Reći da će Bekrić biti fula je van svake pameti.

Usput, Halvadžić, Kramarić, Stevanović, Mailson, Stanić i Bogičević koje nisam spomenuo, spadaju u tu skupinu, tako da ne ide ta rečenica da smo poput vas prije par godina, jer je uprava uradila fenomenalan prelazni rok, sa igračima koji su za naše uslove kapitalci.

Ponavljam, doveli ste sve kapitalce.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 16:39

Ponavljam, ne možeš nas porediti sa vama prije pet godina.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 feb 2016, 16:39

Niti jednog nismo doveli sa primanjima od 15-20 milja gdje se mag modernog fudbala i sportski direktor kvalitetno rastalio sa njima, pa ste sabirali koliko su Vas po minuti provedenoj u igri koštali....
Činjenica je da su momci malo igrali u zadnjih pola godine godinu, ali zato im je i cijena dosta niska. Siguran sam da će neki od njih biti i fule, ali vjeruj na nekim će se i pare zaraditi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2016, 17:17

crozzer je napisao/la:Ne vrijedi rasprava, sve u svoje vrijeme....Došlo vam je 14 kapitalaca :D
Ja sam to jedino vidio da si ti napisao. Niko to nije rekao nego da imamo nesto veci broj podjednakih igraca. Krilo koje je konacno krilo nesto kvalitetnije napadace nego sto je bio slucaj beka koji je isto nesto bolji od predhodnika te ponekog iskusnog koji moze biti prevaga. I nada da ce to neko sto prije uigrati. Niko nije spomenuo pisanje po sirotinji niti nesto slucno niti je situacija kod vas i kod nas slicna niti mora ici istim tokom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 feb 2016, 00:09

pile87 je napisao/la:
Ja sam to jedino vidio da si ti napisao. Niko to nije rekao nego da imamo nesto veci broj podjednakih igraca. Krilo koje je konacno krilo nesto kvalitetnije napadace nego sto je bio slucaj beka koji je isto nesto bolji od predhodnika te ponekog iskusnog koji moze biti prevaga. I nada da ce to neko sto prije uigrati. Niko nije spomenuo pisanje po sirotinji niti nesto slucno niti je situacija kod vas i kod nas slicna niti mora ici istim tokom.
Vidjecemo po vama i onim sto idu na Zeljine tekme u kojem pravcu situacija smije ici a u kojem ne u slucaju ako se desi ono sto vi ne zelite. Do tog perioda mozemo samo predvidjati i davati neke licne supljake. Stadion- jedino mjerilo.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 feb 2016, 00:10

Omark je napisao/la:
crozzer je napisao/la:
Omark je napisao/la:

Kažem ti za tu euforiju kod vas prije par godina, nisu ti igrači došli tada, nego su dolazili gore navedeni amateri.

Prekucali su je, Stevanović je iz Borca prešao u Vojvodinu, znamo svi šta je poslije bilo.
Lendrić bio prvi strijelac lige.
Đermanović bio jako dobar u Slaviji.
Zolotić i sa groznom povredom uspio ostvariti jedan od boljih transfera u neki strani klub.
Bekrić majstor, nema se šta dodati.

Tako da, ta teza da su prekucali, ne bi se vraćali, je neosnovana.
Da se ne lažemo, Đermanović je u Slaviji bio dobar samo u evropskim utakmicama. Protiv Olborga je maestralno odigrao, ali je u ligi bio daleko od kvalitetnog igrača. Zabo je samo dva gola u 14 utakmica.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 00:11

Pojedini igrači što su došli imaju trofeja više nego tvoj klub.
DRUG NEBI TI PUNCA

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 11 feb 2016, 19:27

FKZ1921 je napisao/la: Javno objavljivanje dokumenta koji bi trebao da bude dio poslovnog odnosa i poslovne tajne,ne ide zajedno s necim sto se zove partnerstvo.
A kad se objavi poslovna tajna o ponudi onda vam ne smeta sto je taj dokument objavljen, onda su vam partneri, vidis kako vi razmisljate, kad vam odgovara moze poslovna tajna kad ne odgovara ne moze, imaju puno pravo objaviti sve jer ste im vi poslali da bi stvorili laznu sliku o plateznoj moci zeljeznicara ponudu da je objave i onda se zalite na portal, licemjeri. A u biti ste go ku.rac, kad bi objavili sve sto znaju o vama ugasili bi se, o vasim nelegalnim radnjama i ostalom. Plavi portal oduvijek bio i ostao samo vam smeta kad vam neko ne titra. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.