RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Otpepaj bola sa teme nek ste institucija samo ne peglaj te nekim postenjem upadate na teren udarate golmane imas temu zeljo i na njoj pisi o zelji.
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
arius je napisao/la:
evo ovo je "ofsajd" pri rezultatu 0:0 prosle godine na grbavici ...100 % lopovluk sudije koji je na metar od desavanja![]()
![]()
![]()
toliko o postenju BH klubova ...pritom mislim na sve
Ovo si ti nešto prepravljao, nije moguće da najpošteniji klub u državi dopusti ovako nešto!Da je ovo istina oni bi sami sebi zabili go, toliko su pošteni, ma prepošteni!

Nemogu da shvate da u ovoj ligi nemožeš ostvariti ništa ako igraš pošteno.Neki vole živiti u zabludi, šta ćeš.
Velež je sad dobio Čelik kući ali ja neću da živim u zabludi i da pričam kako smo mi dobili pošteno, ustvari jesmo, ali u kurcu!Svako ko je gledao ovu zadnju utakmicu ali i utakmicu protiv Želje u prošlom prvenstvu zna šta pričam.Sad ćete me napast da sam išao na utakmicu, ali nisam.Tipla sam 8 eura da bi gledao Veleža iako bojkotujem tekme, i bojkotovat ću dok god se ovako budu igrali sa našim ugledom.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
prijatelju pogledaj kada pomoćni sudija diže zastavicu,tek na trćoj slici kada igrač sa krila kojeg sudija pušta da igra šalje loptu igraču koji se nalazi u sredini,a koji je u očiglednoj ofsajd poziciji.Samo dobro pogledaj sve tri slike.
TM87
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Malo raspitajte kod Tane i Avde ko je najviše učestvovao u akciji CRVENA VEČE u Sarajevu u Holidej inu kad smo plaćali kartu 50 KM i za knjigu o Veležu 30 KM.Pa pitajte je li Zdenko Jelić kao precjednik Želje donirao ispred kluba garnituru dresova i trenerki,a onda vaši iz kluba zagrajali de i kopačke na šta je ovaj kroz smijeh rekao hajde nek idu i kopačke.Raspitajte se i kako je uvjek svinjski dočekivan zbog Veleža na Grbavici,na tim utakmicama se gotovo uvjek skandira ROĐENI.Toliko o odnosu ŽELJE prema VELEŽU.
TM87
Nemojte nam pjevati pjesme , praviti crvene veceri, docekivati Zrinjski pjesmama i sve ostalo navedeno majke ti.tm-ovac iz mase je napisao/la:Malo raspitajte kod Tane i Avde ko je najviše učestvovao u akciji CRVENA VEČE u Sarajevu u Holidej inu kad smo plaćali kartu 50 KM i za knjigu o Veležu 30 KM.Pa pitajte je li Zdenko Jelić kao precjednik Želje donirao ispred kluba garnituru dresova i trenerki,a onda vaši iz kluba zagrajali de i kopačke na šta je ovaj kroz smijeh rekao hajde nek idu i kopačke.Raspitajte se i kako je uvjek svinjski dočekivan zbog Veleža na Grbavici,na tim utakmicama se gotovo uvjek skandira ROĐENI.Toliko o odnosu ŽELJE prema VELEŽU.
Imate kolektivni neki virus da se nakacite na tudje teme pokusavajuci brojem postova uvjeriti nekoga u nesto.
Jeste veliki ste klub igrate samo na kvalitet nemate talova , pomazete nam cjelo vrijeme kao i svim ostalim MALIM klubovima svaka vam cast. Digli ste se kvalitetnim radom od cjele regije samo je pitanje kada cete ugroziti Dinamo i Partizan kao regionalne velike klubove. Jednostavno postali ste masina !!!!
A sada nas pustite na miru barem do sledece tekme izmedju nasa dva tima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Raspitaj se sta je ofsajd pa kad ti kazu sta je onda dodji i pamet soli. Ovo je ociti primjer ofsajda jer pogledaj kad se lopta uputila naprijed prema krilnom igracu,ni jedan igrac sa slike nije bio u ofsajdu a to mozes vidit na prvoj slici i onda ti ove ostale 2 slike i ne trebaju. Priznajte vise da sudije sviraju za vas. Sad kad ste igrali protiv Veleza,sudija je svirao smijesan penal gdje nije bilo govora o penalu a taj isti sudija je kaznjen 3 utakmice sudjenja. Opet sudija na vasoj strani i toliko price o sampionu a da se igra posteno,bez namjestanja,prvaci bi bili Rudar,Velez,Celik,Sloboda i ostale ekipe koje nemaju tu moc da kupe sudije
cunami kad se već praviš tako pametan,hajde daj nam izjavu nekog trenera da se žalio na suđenje protiv Želje u prošloj sezoni?(osim Ibrakovića,koji se uvijek žali)
ali nema para,sve se rastalilo....
za nikada_izvini
Tebi majke mi prije metar u g...cu nego cenat u glavu fino ti kazem ako trazis dokaz otidji na OBN i trazi snimak. A to jel zeljo kupovo ili nije tekme iskreno libo me racq.
Tebi majke mi prije metar u g...cu nego cenat u glavu fino ti kazem ako trazis dokaz otidji na OBN i trazi snimak. A to jel zeljo kupovo ili nije tekme iskreno libo me racq.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
tm-ovac iz mase je napisao/la:prijatelju pogledaj kada pomoćni sudija diže zastavicu,tek na trćoj slici kada igrač sa krila kojeg sudija pušta da igra šalje loptu igraču koji se nalazi u sredini,a koji je u očiglednoj ofsajd poziciji.Samo dobro pogledaj sve tri slike.
nije igrac poslao loptu s krila nego ista jos uvijek putuje prema krilu ...tek bi uslijedio centarsut u sredinu
......ako vec tjeras mak na konac
Sve je to super kad je Velez u drugoj ligi, kad je razj.eban, kad cujes komentare tipa: a dobri su oni sta ce jadni, a kad malo priprijetimo kad smo iznad na tabeli, e onda idu one scene na Grbavici prosle sezone, udaranje igraca, sudijski lopovluk, napadi na navijace itd. Ali dotad ste super prema nama, nema statm-ovac iz mase je napisao/la:Malo raspitajte kod Tane i Avde ko je najviše učestvovao u akciji CRVENA VEČE u Sarajevu u Holidej inu kad smo plaćali kartu 50 KM i za knjigu o Veležu 30 KM.Pa pitajte je li Zdenko Jelić kao precjednik Želje donirao ispred kluba garnituru dresova i trenerki,a onda vaši iz kluba zagrajali de i kopačke na šta je ovaj kroz smijeh rekao hajde nek idu i kopačke.Raspitajte se i kako je uvjek svinjski dočekivan zbog Veleža na Grbavici,na tim utakmicama se gotovo uvjek skandira ROĐENI.Toliko o odnosu ŽELJE prema VELEŽU.

I netraba nam vase skandiranje "Istocni Mostar", jer se protivi svim nasim idejama i razmisljanjima. 30% navijaca Veleza zivi na zapadu tako da sto se Veleza tice jedan je Mostar.
Zadnja izmjena: drH, dana/u 11 nov 2010, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
drH je napisao/la:Sve je to super kad je Velez u drugoj ligi, kad je razj.eban, kad cujes komentare tipa: a dobri su oni sta ce jadni, a kad malo priprijetimo kad smo iznad na tabeli, e onda idu one scene na Grbavici prosle sezone, udaranje igraca, sudijski lopovluk, napadi na navijace itd. Ali dotad ste super prema nama, nema statm-ovac iz mase je napisao/la:Malo raspitajte kod Tane i Avde ko je najviše učestvovao u akciji CRVENA VEČE u Sarajevu u Holidej inu kad smo plaćali kartu 50 KM i za knjigu o Veležu 30 KM.Pa pitajte je li Zdenko Jelić kao precjednik Želje donirao ispred kluba garnituru dresova i trenerki,a onda vaši iz kluba zagrajali de i kopačke na šta je ovaj kroz smijeh rekao hajde nek idu i kopačke.Raspitajte se i kako je uvjek svinjski dočekivan zbog Veleža na Grbavici,na tim utakmicama se gotovo uvjek skandira ROĐENI.Toliko o odnosu ŽELJE prema VELEŽU.
procitaj svoj komentar i bit ce ti jasno zasto ste tu gdje jeste i sto vam niko ne zeli izaci u susret....
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisi ni ti dobar. I odakle ti ideja da mi kao trazimo od vas da nam izadjete u susret.nick je napisao/la:drH je napisao/la:Sve je to super kad je Velez u drugoj ligi, kad je razj.eban, kad cujes komentare tipa: a dobri su oni sta ce jadni, a kad malo priprijetimo kad smo iznad na tabeli, e onda idu one scene na Grbavici prosle sezone, udaranje igraca, sudijski lopovluk, napadi na navijace itd. Ali dotad ste super prema nama, nema statm-ovac iz mase je napisao/la:Malo raspitajte kod Tane i Avde ko je najviše učestvovao u akciji CRVENA VEČE u Sarajevu u Holidej inu kad smo plaćali kartu 50 KM i za knjigu o Veležu 30 KM.Pa pitajte je li Zdenko Jelić kao precjednik Želje donirao ispred kluba garnituru dresova i trenerki,a onda vaši iz kluba zagrajali de i kopačke na šta je ovaj kroz smijeh rekao hajde nek idu i kopačke.Raspitajte se i kako je uvjek svinjski dočekivan zbog Veleža na Grbavici,na tim utakmicama se gotovo uvjek skandira ROĐENI.Toliko o odnosu ŽELJE prema VELEŽU.
procitaj svoj komentar i bit ce ti jasno zasto ste tu gdje jeste i sto vam niko ne zeli izaci u susret....

Opcenito sport u gradu u Mostaru je na niskim granama a Velezu mogu samo pomoci Vahid i Bajevic ,no nece ,jer im je novac udario u glavu a i nemaju zdravu podlogu za ulaganje ,privatnici vise nigdje nedaju ulaganja nepovratna ako se ne pitaju kao sto je slucaj u nogometnim klubovima,politika vise nama tu moc da naredi davanja novca u neki klub i to je to,to dovodi do manjka ambicija jer para nema ,para ima jedino u Sirokom i Borcu!
Vjerujem da ni Zeljeznicar nece dugo moci opstati u vrhu!
Siroki i Borac ce dugo biti dvije najjace momcadi u BiH !
Nije da nece nego nesmiju jer kome ce dati te pare, davali su oni dosta para od kojih je uvijek 70% islo na neciji privatni racun. I ima jos tone privatnika koji su potpisivali ogromne svote novca koji je netragom nestao. I sad ljudi skontali da nisu budale, i sad je presusilo, dok nedodju u upravu povjerljivi ljudi.HSKZM je napisao/la:Opcenito sport u gradu u Mostaru je na niskim granama a Velezu mogu samo pomoci Vahid i Bajevic ,no nece ,jer im je novac udario u glavu a i nemaju zdravu podlogu za ulaganje ,privatnici vise nigdje nedaju ulaganja nepovratna ako se ne pitaju kao sto je slucaj u nogometnim klubovima,politika vise nama tu moc da naredi davanja novca u neki klub i to je to,to dovodi do manjka ambicija jer para nema ,para ima jedino u Sirokom i Borcu!
@drh procitaj dva puta ako ne mozes shvatit iz prvog...vasa prepoznatljiva arogancija(necu da generalizujem,obracam se toj mahalskoj populaciji) vas je dovela do toga,nisam ni jednom reko da treba da ocekujete od nas ili 5-10 ali takvo ponasanje je dno dna.isto tako da dodje vaha ili princ za 3 godine bi prico i to je to...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jasta smo nego arogantni, jedini grad i navijaci koji su arogantniji od sarajlija.nick je napisao/la:@drh procitaj dva puta ako ne mozes shvatit iz prvog...vasa prepoznatljiva arogancija(necu da generalizujem,obracam se toj mahalskoj populaciji) vas je dovela do toga,nisam ni jednom reko da treba da ocekujete od nas ili 5-10 ali takvo ponasanje je dno dna.isto tako da dodje vaha ili princ za 3 godine bi prico i to je to...

ocigledno ne shvatas,jbg reko sam da ne generalizujem ali hajde...drH je napisao/la:Jasta smo nego arogantni, jedini grad i navijaci koji su arogantniji od sarajlija.nick je napisao/la:@drh procitaj dva puta ako ne mozes shvatit iz prvog...vasa prepoznatljiva arogancija(necu da generalizujem,obracam se toj mahalskoj populaciji) vas je dovela do toga,nisam ni jednom reko da treba da ocekujete od nas ili 5-10 ali takvo ponasanje je dno dna.isto tako da dodje vaha ili princ za 3 godine bi prico i to je to...
Meni je ovaj "rat" izmedju Velezovih navijaca i Zelje zesca glupost.
Hvala vam na pomoci kad smo bili u drugoj ligi, ona prva tekma na Grbavici kada je bila razmjena salova je bila ekstra, hvala vam na dresovima, kopackama, Red Nightu u Sarajevu, Hvala vam na svemu. Ali ako vam sada smeta to sto ste uradili, nemojte vise o tome pricati molim vas.
Meni je Zeljo drag klub. Respekt, i nista vise. Netreba nam vise vasa pomoc ako vam je to danas tesko. Uostalom, nemoze te nam vise pomoci. Pusti te nas da se patimo sami, sami smo krivi.
Hvala vam na pomoci kad smo bili u drugoj ligi, ona prva tekma na Grbavici kada je bila razmjena salova je bila ekstra, hvala vam na dresovima, kopackama, Red Nightu u Sarajevu, Hvala vam na svemu. Ali ako vam sada smeta to sto ste uradili, nemojte vise o tome pricati molim vas.
Meni je Zeljo drag klub. Respekt, i nista vise. Netreba nam vise vasa pomoc ako vam je to danas tesko. Uostalom, nemoze te nam vise pomoci. Pusti te nas da se patimo sami, sami smo krivi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pošteno!Pirke je napisao/la:Meni je ovaj "rat" izmedju Velezovih navijaca i Zelje zesca glupost.
ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.