NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
arabijskisupi
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ima li kakvih informacija vezanih za Skupštinu, da li se je održala
Znam samo da je Nermin Karač novi trener i da pripreme počinju u ponedjeljak
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Kako sada stvari stoje, ove sezone se napokon ispada u nizi rang...
Slika govori hiljadu rijeci, ovo je dovoljan pokazatelj u kakvom nam je qrcu klub !!!

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jest istina da je ovaj igrao u Bihacu ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Talal_Nayef
Bilo je ovih iz Kuvajta dosta, većina nikad nije ni zaigrala jer su bili na probi samo, iskreno za ovog nisam siguran ali mislim da nije bio.Zukanovic je napisao/la:Jest istina da je ovaj igrao u Bihacu ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljudi bez morala dali ostavku iz moralnih razloga. Bravo.
Iduca srijeda je dan D sto se Jedinstva tice, napokon se klub vraca u ruke navijaca i gradjana.
Zanima me samo princip biranja nove skupstine i predsjednika, ko je u planu za predsjednika i tako te stvari?
JEDINSTVO JE BIHACKO !
Iduca srijeda je dan D sto se Jedinstva tice, napokon se klub vraca u ruke navijaca i gradjana.
Zanima me samo princip biranja nove skupstine i predsjednika, ko je u planu za predsjednika i tako te stvari?
JEDINSTVO JE BIHACKO !
Nadam se stvarno da ce ovo izaci na dobro, valjda se izaberu pravi ljudi za klub. Kako god, dobra stvar sto su dali ostavku, davno su to trebali uraditi.tropic je napisao/la:Ljudi bez morala dali ostavku iz moralnih razloga. Bravo.
JEDINSTVO JE BIHACKO !
Zna li se ko je otisao od igrača?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Svi su otisli.Ni jedan igrac od prosle sezone nije ostao.harden je napisao/la: Nadam se stvarno da ce ovo izaci na dobro, valjda se izaberu pravi ljudi za klub. Kako god, dobra stvar sto su dali ostavku, davno su to trebali uraditi.
Zna li se ko je otisao od igrača?
Glavni smo kandidati za ispadanje iz lige,jako jako tesko cemo ostat.
Šta se to dešaje sa Jedinstvom? Svjestam sam da ovi uhljebari iz stranaka bi i barcelonu doveli do bankrota. Ali nepojmljivo mi je da niko osim navijača ne mari. Pa nit je krajina a ni bihać mala sredina da ne mogu vratit jedinstvo na stare staze ponosa. Imal indicija da će krenuti na bolje? Pa žao mi je stvarno jer je ta politika uništila sport , nadam se da će doći u jedinstvo ljudi sa parama i sa ljubavi i željom da zablistate opet. Sretno iz gradačca i ako Bog da , da krajina ima sporski klub koji zaslužuje koji će je predstavljat. A ko zna možda i staroj dami bude suđeno u bihać da dođe , jednom joj je malo falilo...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Za sad je stanje katastrofalno.Nemamo ni igrača,ni trenera a Bogu hvala više ni uprave.Uspjelo se je istrajati za ono što se godinama borilo da je uprava otjerana,a novu ce birati gradjani Bihaća.
20-tog je skupština gdje će biti izabrana nova uprava,kao što sam već spomenuo birat će je gradjani Bihaća.To je najpozitivnija stvar u posljednjih 10 godina u Jedinstvu što se desila i nakon toga će sigurno biti pomaka prema naprijed.Ma da moje je mišljenje da ćemo od "0" krenut.Ovu sezonu ćemo igrat sa domaćim igračima,vrlo vjerojatno ćemo ispast u niži rang što će i donijet neke pozitivne stvari.
Ma da sve u svemu mnogo više toga će se znati za 3 dana nakon skupštine.
20-tog je skupština gdje će biti izabrana nova uprava,kao što sam već spomenuo birat će je gradjani Bihaća.To je najpozitivnija stvar u posljednjih 10 godina u Jedinstvu što se desila i nakon toga će sigurno biti pomaka prema naprijed.Ma da moje je mišljenje da ćemo od "0" krenut.Ovu sezonu ćemo igrat sa domaćim igračima,vrlo vjerojatno ćemo ispast u niži rang što će i donijet neke pozitivne stvari.
NebeskaSila96 je napisao/la:Za sad je stanje katastrofalno.Nemamo ni igrača,ni trenera a Bogu hvala više ni uprave.Uspjelo se je istrajati za ono što se godinama borilo da je uprava otjerana,a novu ce birati gradjani Bihaća.
Ma mogu u upravi biti i najposteniji ali ako isti nemaju para mozemo se hebat. Do sada je politika davala pare bez nje nece biti para...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jeste davala je politika,ali onda ih vraćala u svoje džepove.
Biće para za to je lako kad su pravi ljudi u klubu.Bihać je grad pun privatnika,biznismena ljudi koji imaju lovu i sve ce to biti lako privući kad je politika daleko od kluba.
Biće para za to je lako kad su pravi ljudi u klubu.Bihać je grad pun privatnika,biznismena ljudi koji imaju lovu i sve ce to biti lako privući kad je politika daleko od kluba.
Ne dajte se, držite se zajedno, Jedinstvo je to a ne neka Bosna Sema koja je jučer osnovana, neka je na sramotu ljudima koji su Jedinstvo doveli do ovoga..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Podržavam SN i sve sto radi, nadam se da imaju dobar plan jer je ovo jako rizično vjeruj mi sve i jedan privatnik i biznismen je izgubio povjerenje u Jedinstvo, najvjerovatnije da na početku neće niko htjeti ni čuti za Jedinstvo tako da ćete morati imati nekoga dubokog džepa da vrati Jedinstvo u PL tek onda ce se pojaviti neki interes od biznismena, privatnika...NebeskaSila96 je napisao/la:Jeste davala je politika,ali onda ih vraćala u svoje džepove.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
A ma ne može biti nikako gore nego što je do sad bilo.Kad smo 10 punih godina u ovoj sugavoj ligi,ako treba i narednih 10 kuburit po kantonalnoj samo da klub stane na noge.Ma da sve će ovo doći polako na svoje kako je politika napustala klub ne brinem se ja za to.
Igor Stepančev i Marko Milenković ? Kakvi su igrači ?
Najbolji u ligi, boljih sigurno nema.Pappy je napisao/la:Igor Stepančev i Marko Milenković ? Kakvi su igrači ?
Stepanceva koristili vecinom na beku, brz momak ali mu dosta stvari fali.
Bagzi je jedan od boljih bio ali za poziciju koju on igra je ogranicen jer sve radi istom nogom.
Uglavnom gdje god odu nece se niko usreciti sa njima.
Pogotovo Igorom, rupa teska na svakoj pozicijitropic je napisao/la:Najbolji u ligi, boljih sigurno nema.Pappy je napisao/la:Igor Stepančev i Marko Milenković ? Kakvi su igrači ?![]()
Stepanceva koristili vecinom na beku, brz momak ali mu dosta stvari fali.
Bagzi je jedan od boljih bio ali za poziciju koju on igra je ogranicen jer sve radi istom nogom.
Uglavnom gdje god odu nece se niko usreciti sa njima.
Marko je bolji dosta ali opet nista posebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.