i to promašaj...
pa ovo stvarno nije normalno. ajde da se ispromašivao, ali lik nije imao šuta do sad...

**** im sve
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Imao je dva šuta za tri u trećem kvoteru. Ništa danas, jednostavno ga ne ide kao dosad.dijalog je napisao/la:gelebale u tri četvrtine samo jedan jedini šut iz igre!!!!
i to promašaj...
pa ovo stvarno nije normalno. ajde da se ispromašivao, ali lik nije imao šuta do sad...![]()
![]()
**** im sve
možda nije da sam igrao ko ti na markicu, ali ovako i je pomalo...Monolog je napisao/la:Opusti se. Već si nam pokazao da znaš psovati, ne moraš nas na to podsjećati u svakom postu. Nije smak svijeta promašiti na kladionici, jbt.
uplatio je 50 maraka. sto ne razumijem, uplatit toliki novac na over-under gelabala.Monolog je napisao/la:Opusti se. Već si nam pokazao da znaš psovati, ne moraš nas na to podsjećati u svakom postu. Nije smak svijeta promašiti na kladionici, jbt.
dijalog je napisao/la:možda nije da sam igrao ko ti na markicu, ali ovako i je pomalo...Monolog je napisao/la:Opusti se. Već si nam pokazao da znaš psovati, ne moraš nas na to podsjećati u svakom postu. Nije smak svijeta promašiti na kladionici, jbt.
manijak moj zabi tricuTeaM87 je napisao/la:ajde borusia i liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.