Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19vendetta87
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la 19vendetta87 » 26 okt 2023, 20:10

Sto si onda uopste branio za Bosnu, mamu ti u prkno yebem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 26 okt 2023, 20:29

E nek se popisao po ovim sto ga prizivaju i kuju u neke nase najbolje golmane. Ker smrdljivi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 26 okt 2023, 20:30

Qrac od golmana, syebao dobru ekipu Rakowa ove sezone ljudi imaju kvalitet za LP.

U Srbiji nema mjesta u top 5 golmana.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 okt 2023, 20:33

Meni je jasno da niko od njih ne želi igrati za našu reprezentaciju i da naš dres oblače samo da bi se bolje prodali i to kad su svijesni da ne mogu ni prismrditi dresu neke od reprezentacija iz komšiluka.
Ali mi nikad neće biti jasno kako se za takve traže neki izgovori, poštuju se,veličaju a igrači koji su odabrali BIH srcem a mogli su igrati za drugu reprezentaciju se pljuju.
Ovdje pljuju Barbareza koji je mogao igrati za dvije druge reprezentacije a odabrao BiH a veličaju Miloševića i pričaju u superlativima o njemu.
Ne znam kako to nazvati,kompleks niže vrijednosti,neki fetiš ili koji k.u..r.a
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2023, 20:42

Varg je napisao/la:
26 okt 2023, 20:07
ne razumijem kako misli da uefa promijeni svoje pravilo zbog njega
Jbg, zna da nece nikad braniti za njih, pa daje sebi neku nadu da ce mu odobriti drzavljanstvo njihovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 26 okt 2023, 21:17

**** ja ne bi zvao kad bi nam za titule prvaka svijeta trebao
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 okt 2023, 21:48

Espiritosanto je napisao/la:
26 okt 2023, 20:33
Meni je jasno da niko od njih ne želi igrati za našu reprezentaciju i da naš dres oblače samo da bi se bolje prodali i to kad su svijesni da ne mogu ni prismrditi dresu neke od reprezentacija iz komšiluka.
Ali mi nikad neće biti jasno kako se za takve traže neki izgovori, poštuju se,veličaju a igrači koji su odabrali BIH srcem a mogli su igrati za drugu reprezentaciju se pljuju.
Ovdje pljuju Barbareza koji je mogao igrati za dvije druge reprezentacije a odabrao BiH a veličaju Miloševića i pričaju u superlativima o njemu.
Ne znam kako to nazvati,kompleks niže vrijednosti,neki fetiš ili koji k.u..r.a
To rade uglavnom navijaci klubova odakle ti igraci i dolazi. Njima je klub ispred reprezentacije a izgleda i ispred drzave
naprijed rejal

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 26 okt 2023, 21:51

baboedindzeko09 je napisao/la:
26 okt 2023, 19:59
Vladan Kovačević ne odustaje od Srbije: Ja sam iz RS-a, želim braniti za Orlove

"Priča o reprezentaciji je zaista teška tema, jer sam želio da promijenim nacionalni dres. Htio sam da igram za Srbiju, ali se malo zakomplikovalo i sada ova situacija stoji nerazriješena. Ne mogu da kažem šta je rješenje, ali UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju. Stalno razgovaram sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, u kontaktu smo. Postojao je plan, bilo je sve spremno da debitujem, ali se na kraju to nije desilo. Nadam se da će u najkraćem mogućem roku sve biti riješeno kako bih mogao da konačno zaigram", rekao je Kovačević.

Golman poljskog prvaka potom se osvrnuo na svoje porijeklo u želji da obrazloži zašto želi da brani za naše istočne komšije.
"Ja sam iz Banja Luke, to je Republika Srpska, ali je i u Bosni i Hercegovini. Znate, to je zaista teška tema za razgovor, ne znam šta da vam kažem... U Bosni žive Srbi, Hrvati i Bošnjaci, tri naroda. Uvijek će biti podjela, ali ja na to ne gledam tako, dosta je politike umiješano i zato ne želim da pričam na tu temu. Nikada i nisam. U medijima nisam nikada govorio o reprezentaciji. Čekao sam priliku da branim za Srbiju i to je moja odluka", dodao je.

Hajde forumske balije prizivajte ga opet
Hoće li mu glupi pitari i dalje glabat kitu?

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 26 okt 2023, 22:11

CAGarfia je napisao/la:
26 okt 2023, 21:51

"Priča o reprezentaciji je zaista teška tema, jer sam želio da promijenim nacionalni dres. Htio sam da igram za Srbiju, ali se malo zakomplikovalo i sada ova situacija stoji nerazriješena. Ne mogu da kažem šta je rješenje, ali UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju. Stalno razgovaram sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, u kontaktu smo. Postojao je plan, bilo je sve spremno da debitujem, ali se na kraju to nije desilo. Nadam se da će u najkraćem mogućem roku sve biti riješeno kako bih mogao da konačno zaigram", rekao je Kovačević.

Golman poljskog prvaka potom se osvrnuo na svoje porijeklo u želji da obrazloži zašto želi da brani za naše istočne komšije.
"Ja sam iz Banja Luke, to je Republika Srpska, ali je i u Bosni i Hercegovini. Znate, to je zaista teška tema za razgovor, ne znam šta da vam kažem... U Bosni žive Srbi, Hrvati i Bošnjaci, tri naroda. Uvijek će biti podjela, ali ja na to ne gledam tako, dosta je politike umiješano i zato ne želim da pričam na tu temu. Nikada i nisam. U medijima nisam nikada govorio o reprezentaciji. Čekao sam priliku da branim za Srbiju i to je moja odluka", dodao je.

Hoće li mu glupi pitari i dalje glabat kitu?
hoće

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 okt 2023, 22:14

A koliko ga se samo branilo..te kriv selektor, te savez te ovaj te onaj...

Jedini razlog sto je dobio poziv za BiH je da se izvrsi pritisak na srbiju, petev je dobio stritkno naredjenje da ga ne smije koristiti

Ista takva sudbina nas ceka i sa markovicem i markovicevim markovicem..

Al neka nek vidi balija sta je cetnik mada sumnjam da ce vidjet...covjek maltene odrasto u sarajevu vidio ih prve ruke nas merhametluk i nas suzivot..al dzaba sve...i opet bosnjo kae "ma treba na koljena past"
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2023, 22:26

Al stvarno ovi sto ce ga i sad prizivati u reprezentaciju su troduplo veci debili od njega samog. Ne bi ga zvao kad bi nam ovisila sudbina reprezentacije o njemu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 26 okt 2023, 22:36

Nebi me iznenadilo da dobije poziv, a on naravno prihvati. Nije prvi put da se radi kontra onoga sto vecina smatra.

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 26 okt 2023, 22:36

Prije godinu dana:

Budućnost reprezentacije je svijetla, Tahirović je buduća zvijezda Rome, Huseinbašić odličan u Njemačkoj, Hamulić će zamijeniti Džeku, Ahmedhodžić je najbolji defanzivac na svijetu

Danas:

Jebna reprezentacija, ukinite je više, Tahirović najgori igrač nikad goreg Ajaxa, Huseinbašić neće da igra za nas, Hamulić uskoro ulazi u drugu kalendarsku godinu bez gola, Ahmedhodžić neće više da igra za nas

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 26 okt 2023, 22:40

Zasto raspravljamo o golmanima kad imamo Vasilja? To odjednom ne valja sto brani u Cvajti?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 okt 2023, 23:22

theKuPuS je napisao/la:
26 okt 2023, 22:36
Prije godinu dana:

Budućnost reprezentacije je svijetla, Tahirović je buduća zvijezda Rome, Huseinbašić odličan u Njemačkoj, Hamulić će zamijeniti Džeku, Ahmedhodžić je najbolji defanzivac na svijetu

Danas:

Jebna reprezentacija, ukinite je više, Tahirović najgori igrač nikad goreg Ajaxa, Huseinbašić neće da igra za nas, Hamulić uskoro ulazi u drugu kalendarsku godinu bez gola, Ahmedhodžić neće više da igra za nas
Tačno, samo dodati da je jedino Prirodni Srbin ostao dosljedan u svojoj borbi protiv Vice i kriminalaca iz saveza za boljitak bh. fudbala, ovo što je javno izjavio da želi braniti za Srbiju je samo spin :bih: :bih: :bih:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 okt 2023, 23:25

Raonffa je napisao/la:
26 okt 2023, 23:22
theKuPuS je napisao/la:
Prije godinu dana:

Danas:

Tačno, samo dodati da je jedino Prirodni Srbin ostao dosljedan u svojoj borbi protiv Vice i kriminalaca iz saveza za boljitak bh. fudbala, ovo što je javno izjavio da želi braniti za Srbiju je samo spin :bih: :bih: :bih:
ama bolan zenio se covjek...ama nije ga uveo petev zahaturio mu...
=\_1921_/=

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 okt 2023, 23:27

invincible1921 je napisao/la:
26 okt 2023, 23:25
Raonffa je napisao/la:
26 okt 2023, 23:22
theKuPuS je napisao/la:
Prije godinu dana:

Danas:

ama bolan zenio se covjek...ama nije ga uveo petev zahaturio mu...
Nije on to nigdje izjavio nego menadzer mu :bih:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 okt 2023, 11:44

Sami smo sebi krivi. Momak je prošle godine mislim javno govorio da ga odyebavaju od reprezentacije i da želi braniti za BiH, odyeban je i pokušava pronaći druge načine da ima neku reprezentativnu karijeru. Jbg momak je se otvoreno nama nudio, al imamo mi husarinog pirića za kojeg se daje kapara da brani poluvrijeme pa za Vladana nije bilo mjesta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 okt 2023, 11:45

Jbte zar se može biti ovoliko bez kičme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 okt 2023, 11:48

Wanderson je napisao/la:
26 okt 2023, 20:30
Qrac od golmana, syebao dobru ekipu Rakowa ove sezone ljudi imaju kvalitet za LP.

U Srbiji nema mjesta u top 5 golmana.
U pravu si. Imamo svjetsku klasu Pirića (za kojeg se mora davati kapara da bi branio poluvrijeme :urnebes: ) pa Vladan nije mogao biti ni 4. golman reprezentacije.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina i 20 gostiju.