Nalbandian-Del Potro
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Murray znaci, ma nema veze, nece on ni doci do polufinala.
Nalbandian-Del Potro
Nalbandian-Del Potro
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma izgubi ce oni svi dok dodju do Fedexa 
Po meni 1. favorit za osvajanje US Opena je Federer
, a 2. svi ostali teniseri

Po meni 1. favorit za osvajanje US Opena je Federer
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; citav zrijeb gornji i donji dio zrijeba

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ukazao bih na novu tenisku nadu iz Hrvatske, ime joj je Donna Vekić, dolazi iz Osijeka i tek je napunila 16 godina a već je među 200 na WTA ljestvici. Jučer je u 1.kolu kvalifikacija pobijedila 6:0 6:2 a danas jednu od sestara Pliškova i tu Katarinu s uvjerljivih 6:1 6:2. Inače Donnin trener je bivši trener Tima Hen,ana, iza nje stoji jak tim ljudi koji dobro radi svoj posao, ima svoju internet, facebook i twitter stranice, čak bolje govori engleski od hrvatskog. Provodi dosta vremena u Londonu gdje je jedno vrijeme s njom radio i sam Henman
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Novak da je sam birao, ne bi ovako izabrao zdrijeb, mora da je uniqlo malo pogurao organizatore.
Na prvi pogled Federer je u tezoj polovini, zbog cinjenice da je Adny tu, ali ostalo je sve tu negdje, kao i uvijek.
Roger u prvom kolu protiv raspalog Younga, poluraspadnutog Verdasca u trecoj rundi, a onda vjerovatno Fish ili Simon kasnije, Simon najgori moguci protivnik po njega, jer uvijek se muci protiv Francuza, uzasan matchup.
1/4 vjerovatno Berdych, koji je malo podigao formu ove sedmice, inace je bio blago uzasan protekli mjesec dana.
Murray u svojoj 1/4 ima Tsongu, Raonica, Cilica, Feliciana, ali ovako ne bi trebao imati problema do 1/4 iako se sa njim na betonu nikada ne zna.
Cetvrtina zdrijeba u kojoj je Ferrer je vjerovatno i najkvalitetnija, Tipsarevic, Kohly, Haas, Youzhni, Isner, Gasquet i tesko ce David do 1/4.
Djokovica do 1/2 mogu jedino ugroziti Wawrinka(ako ponovi igru iz Cincia), te Delpo.
Moja prognoza
1/4
Federer-Querrey
Tsonga-Raonic
Gasquet/Ferrer-Tipsarevic/Isner
Del Potro-Djokovic
Na prvi pogled Federer je u tezoj polovini, zbog cinjenice da je Adny tu, ali ostalo je sve tu negdje, kao i uvijek.
Roger u prvom kolu protiv raspalog Younga, poluraspadnutog Verdasca u trecoj rundi, a onda vjerovatno Fish ili Simon kasnije, Simon najgori moguci protivnik po njega, jer uvijek se muci protiv Francuza, uzasan matchup.
1/4 vjerovatno Berdych, koji je malo podigao formu ove sedmice, inace je bio blago uzasan protekli mjesec dana.
Murray u svojoj 1/4 ima Tsongu, Raonica, Cilica, Feliciana, ali ovako ne bi trebao imati problema do 1/4 iako se sa njim na betonu nikada ne zna.
Cetvrtina zdrijeba u kojoj je Ferrer je vjerovatno i najkvalitetnija, Tipsarevic, Kohly, Haas, Youzhni, Isner, Gasquet i tesko ce David do 1/4.
Djokovica do 1/2 mogu jedino ugroziti Wawrinka(ako ponovi igru iz Cincia), te Delpo.
Moja prognoza
1/4
Federer-Querrey
Tsonga-Raonic
Gasquet/Ferrer-Tipsarevic/Isner
Del Potro-Djokovic
Konačno jednom i da novaka sreća pogleda,naravno on je izvlačio ko sam sebi.
Mislim da titula na US openu ne bi trebala doći u pitanje
Mislim da titula na US openu ne bi trebala doći u pitanje
"Indija,Pakistan..."
Edin TM87 je napisao/la:Steli se za Novaka. Soba izvlacio zrijeb.
"Indija,Pakistan..."
Neka igre počnu.
Ove godine USO je brži nego prošle, što je dobro. Nadam se da će biti što više iznenađenja, po mogučnosti mlađih igrača. Živo me interesuje kako će Haas odigrati ovaj turnir. U strašnoj je formi i predstavljat će opasnost za svakog igrača. Raonić, Tomik, Goffin, očekujem bar 4. rundu nekog od njih trojice.
Ove godine USO je brži nego prošle, što je dobro. Nadam se da će biti što više iznenađenja, po mogučnosti mlađih igrača. Živo me interesuje kako će Haas odigrati ovaj turnir. U strašnoj je formi i predstavljat će opasnost za svakog igrača. Raonić, Tomik, Goffin, očekujem bar 4. rundu nekog od njih trojice.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Prvi dan prošao bez iznenađenja, sve prošlo očekivano
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Slatinash_7
- Kontakt:
Lisicki i Goerges ispale sto je ipak iznenadjenje i to ne malo,pogotovo za Lisicki...SirAlexFerguson je napisao/la:Prvi dan prošao bez iznenađenja, sve prošlo očekivano
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kirstea nije bilo ko... Po meni može svakog dobiti, ali i zas.rati ko bez šale... Slabija verzija Ane Ivanović... Stalno juri viner...Slatinash_7 je napisao/la:Lisicki i Goerges ispale sto je ipak iznenadjenje i to ne malo,pogotovo za Lisicki...SirAlexFerguson je napisao/la:Prvi dan prošao bez iznenađenja, sve prošlo očekivano
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ipak samo dva gema.

Nalbandian odustao, jos nije odluceno ko ce igrati s Delpom.
Levine imao 2-0 u setovima i 4-0 u trecem setu i izgubio.
Nalbandian odustao, jos nije odluceno ko ce igrati s Delpom.
Levine imao 2-0 u setovima i 4-0 u trecem setu i izgubio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tipsarević se muči. Neće valjda odmah izletiti.
Rufin ima 2:0 u setovima.
Tu i tamo bacim pogled na meč Ferrer - Anderson. U prethodnom gameu je Anderson imao priliku za break, al' Španac se izvukao. Ne da mi se to više gledati.
I Troicki opasno pleše. Poput Tipse, izgubio je prva 2 seta, a ima break prednosti u trećem.
Tu i tamo bacim pogled na meč Ferrer - Anderson. U prethodnom gameu je Anderson imao priliku za break, al' Španac se izvukao. Ne da mi se to više gledati.
I Troicki opasno pleše. Poput Tipse, izgubio je prva 2 seta, a ima break prednosti u trećem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakvo je drvo ovaj Anderson
Pa klocu imas 3 set lopte

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Auuu, kakav dan danas.
Youzhny imao 2-0 u setovima, pa onda izgubio sljedeca tri, posljednja dva Muller dobio u tie breaku. Muller ubica favorita na Us Openu se vratio.
Tipsa gubio 0-2, a onda sigurnom igrom vratio stvari na svoje mjesto i dobio tri seta.
Gulbis "okrenuo" Haasa nakon zaostatka od dva seta. Ludjak.
Robredo kao nekad isprebijao jadnog Seppia.
Del Potro, Ferrer, Gasquet, Isner, Baker rutinski.
Viktor idiot opet ispao na startu, od Stebea.
Ode i Kim.
Posljednji njen mec na terenu na kojem je dozivjela najvece uspjehe.
Youzhny imao 2-0 u setovima, pa onda izgubio sljedeca tri, posljednja dva Muller dobio u tie breaku. Muller ubica favorita na Us Openu se vratio.
Tipsa gubio 0-2, a onda sigurnom igrom vratio stvari na svoje mjesto i dobio tri seta.
Gulbis "okrenuo" Haasa nakon zaostatka od dva seta. Ludjak.
Robredo kao nekad isprebijao jadnog Seppia.
Del Potro, Ferrer, Gasquet, Isner, Baker rutinski.
Viktor idiot opet ispao na startu, od Stebea.
Ode i Kim.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Robson umirovila Kim. Nova britanska zvijezda vođena sjajnim Željkom Krajanom koji je svoje vremeno odveo Safinu na broj 1
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti zašto se igra tie break u petom setu?
You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
Muller izgleda dobio Youzhnog u tiebreaku 5.seta?VolimLiverpool je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto se igra tie break u petom setu?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.