Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 19 jul 2013, 22:14

gaston je napisao/la:Jel mrsko kome da napise ove igrace sa kojima su nas povezivali, ili ako ima neka stranica gdje to pise..hvala unaprijed :D
Pa uglavnom sa pola svijeta,nista puno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jul 2013, 22:16

gaston je napisao/la:Jel mrsko kome da napise ove igrace sa kojima su nas povezivali, ili ako ima neka stranica gdje to pise..hvala unaprijed :D
Toby Alderweireld (MW: 10.000.000 €)
Bernard (MW: 10.000.000 €)
Burak Yilmaz (MW: 18.000.000 €)
Eljero Elia (MW: 4.500.000 €)
Xherdan Shaqiri (MW: 16.000.000 €)
Tiago Ilori (MW: 1.500.000 €)
Christian Eriksen (MW: 18.000.000 €)
Hatem Ben Arfa (MW: 13.500.000 €)
Kyriakos Papadopoulos (MW: 18.000.000 €)
Cristian Tello (MW: 12.000.000 €)
Moussa Sow (MW: 14.000.000 €)
Xabi Alonso (MW: 18.000.000 €)
Carlos Zambrano (MW: 6.000.000 €)
Asmir Begovic (MW: 7.000.000 €)
Arjen Robben (MW: 22.000.000 €)
Ryad Boudebouz (MW: 4.500.000 €)
Ashley Williams (MW: 8.500.000 €)
Ivan Rakitic (MW: 15.000.000 €)
Jérémy Ménez (MW: 19.000.000 €)
Ron-Robert Zieler (MW: 8.500.000 €) :mrgreen:

ima tu jos par igraca kao npr onaj Armenac sto je otisao u Dortmund i jos neki :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 jul 2013, 22:19

fera je napisao/la:
keno94 je napisao/la:Sam dolazak Mignoleta je znacio i odlazak Reine, sta god pricali iz kluba o borbi za to mjesto, nijedan od njih ne bi prihvatio sjedenje na klupi
meni samo nije jasno zasto su pricali da ostaje kad im niko nije vjerovao.
a kasnije kad rizo il carlo kazu nesto u vezi ovih neistinitih izjava koje dolaze iz kluba pojedinci ce osuti paljbu po njima.
pa sta bi se desilo da su izjavili "ovo je Reinin kraj"???
ovo da im niko nije vjerovao si ti napisao, ne ja
a rizo i carlo su druga prica, kad neko stalno blati Rodgersa i sve sto ima ikakve veze sa njim onda ga je tesko ozbiljno shvatiti. Rizo je odavno postao simbol pesimizma i negativnosti na ovom forumu. Uostalom, znas li pricu o djecaku koji je stalno govorio "vuk"
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 jul 2013, 22:20

Nema tog ko bi ih mogo sve skupit a da bar jedan ne izostane. :mrgreen: Stvarno mislim da smo mi klub koji se povezuje sa najvise igraca.

Sto se tice Reine a znali smo svi da ide samo eto potajno smo se nadali da bi mogao ostati I takmiciti se sa Simonom. I naravno bilo je ocekivano da ce klub tako nesto kaze kad je doveden Mignolet, nisu zar trebali na predstavljanju Simona reci zelimo prodat Reinu. Valjda smo svi dovoljno pametni I znamo da to tako u fudbalu ne ide :smile:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jul 2013, 22:31

sto se tice povezivanja igraca sa nekim klubom na prvom mjestu je Monaco definitivno :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 22:44

Paul Tomkins je najbolje objasnio situaciju oko Mignoleta i Reine
And Simon Mignolet has arguably been in better form that Reina of late, is six years younger, slightly taller, equally good with his feet, and would probably be paid half the salary. So either the two compete, or Reina moves on.

As much as I love Pepe, he’s not been as good as he was between 2005 and 2010, although it’s not like he’s had injuries or is getting old (for a goalkeeper), and he did improve as last season went on. He’s a good character, and I’d be most worried about losing that side of his game. And I’d worry that Mignolet hasn’t had his game put under the microscope in the way that keepers of Liverpool or Man United have to experience, and coming to terms with that is a big part of a keeper’s game.

Finally, I’m not too keen on having two first-choice keepers who alternate, because you can end up with both nervous of making mistakes as they’ll get dropped. I seem to recall Souness doing this with the trio of Hooper, Grobbelaar and James, and in the end all three were nervous wrecks, being swapped one week to the next. But Reina had either gone a bit stale or lost some confidence, so this move makes sense to me. You can’t be sentimental in football management.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2013, 22:59

keno94 je napisao/la:
fera je napisao/la:
keno94 je napisao/la:Sam dolazak Mignoleta je znacio i odlazak Reine, sta god pricali iz kluba o borbi za to mjesto, nijedan od njih ne bi prihvatio sjedenje na klupi
meni samo nije jasno zasto su pricali da ostaje kad im niko nije vjerovao.
a kasnije kad rizo il carlo kazu nesto u vezi ovih neistinitih izjava koje dolaze iz kluba pojedinci ce osuti paljbu po njima.
pa sta bi se desilo da su izjavili "ovo je Reinin kraj"???
ovo da im niko nije vjerovao si ti napisao, ne ja
a rizo i carlo su druga prica, kad neko stalno blati Rodgersa i sve sto ima ikakve veze sa njim onda ga je tesko ozbiljno shvatiti. Rizo je odavno postao simbol pesimizma i negativnosti na ovom forumu. Uostalom, znas li pricu o djecaku koji je stalno govorio "vuk"
stvar je u tome da se takvim izjavama gubi kredibilitet, a postoji mogucnost za koju mnogi od vas izgleda ne znaju ili je nisu svjesni... a to je da ne das nikakvu izjavu il presutis pitanje na koje nemas odgovor pa onda nek oni koje zanima sami kontaju odgovor...
ne znam sta se palis, ne zelim ovdje da tracam ni rizu niti bilo koga, znam pricu o vuku i sve ostale price... i da ja sam napisao da im niko nije vjerovao a ne ti i ne vidim da je neko negdje rekao da si ti to napisao.
a realno rijetki su ocekivali da ce reina ostati, cini mi se da je jedino paradajz bio dovoljno optimistican da to i javno napise.
nije reina jos otisao znajuci ove nase kako pregovaraju oko transfera ne bi me cudilo da se ova prica oko reine otegne sve dok njemu ne istekne ugovor :mrgreen:
jedino sto ima smisla u vezi onih izjava o ostanku reine je taj da se pokusa stvoriti iluzija da klub ne zeli da ga proda i tako da se koliko toliko digne cijena igracu, jer kad je neko visak onda mu i cijena opada. kad vec pokusavate opravdati svaki potez uprave i trenera bar se bolje potrudite da smislite opravdanja.

ja ne vidim nista lose u tome da se uputi kritika kad nesto nije ok, ja ne navijam ni za amerikance ni za rodgersa nego za liverpool sto se ne bi moglo reci za sve ljude na ovoj temi.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 jul 2013, 23:06

druga feru za trenera :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 23:15

Ja sam se sa Reinom poselamio cim sam procitao da trazimo golmana. :D

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 19 jul 2013, 23:20

Pepe Reina close to joining Napoli on loan (via Tony Barret)
LIVERPOOL FC

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jul 2013, 23:27

Mozda Wenger i prica bajke o Suletu ali jedno je sigurno,.Sule naredne sezone gdje god da igrao Arsenal ce opet biti ispred Liverpula :mrgreen:

Salu na stranu,ako ga Real fakat hoce vjerovatno ce i zavrsiti kod njih,.Imaju kesa,placaju masno a Liverpul ga sigurno nece na silu ostavljat..

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 19 jul 2013, 23:29

Ma nek' ide vala . Hvala mu za sve, al' vrijeme je vise vala da i mi golmana promjenimo . Jest' da ce mi falit' celavica na golu al' eto . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 23:32

@chily-rz, hocu li se zaposliti uskoro i da li cu naci ljubav svog zivota? :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jul 2013, 23:38

OTNYS_YNWA je napisao/la: @chily-rz, hocu li se zaposliti uskoro i da li cu naci ljubav svog zivota? :mrgreen:
Ne znam drug,jedino da upitamo ovog Ronalda vidovnjaka sto Japanu predvidja katastrofu :mrgreen:

Tores,RVP,cisto sumnjam da je Sule drugaciji,jest on ugovorom vezan ali vidi se da mu nije mrsko promjeniti sredinu a to na kraju i jeste najbitnije,.

Na kraju ce ga Bajo pokupiti iz ofsajda k'o i Alcantaru :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 23:45

Ne znam sta PSG i Monaco cekaju sa ponudama za Suleta. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jul 2013, 23:45

Očito ne poznajte dovoljno Wengu jer od kako je počeo transfer rok on je podivljao sa ponudama prvo za Higuaina pa evo sad i za Suareza. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 19 jul 2013, 23:49

Saurman je napisao/la:Očito ne poznajte dovoljno Wengu jer od kako je počeo transfer rok on je podivljao sa ponudama prvo za Higuaina pa evo sad i za Suareza. :mrgreen:
i to sve da bi doveo nekog trećeg :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 23:50

Wenger poludio, ne znam sta mu se desava. Izgleda da je nakon par godina ipak dosao sebi. :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 jul 2013, 23:52

fera je napisao/la: stvar je u tome da se takvim izjavama gubi kredibilitet, a postoji mogucnost za koju mnogi od vas izgleda ne znaju ili je nisu svjesni... a to je da ne das nikakvu izjavu il presutis pitanje na koje nemas odgovor pa onda nek oni koje zanima sami kontaju odgovor...
ne znam sta se palis, ne zelim ovdje da tracam ni rizu niti bilo koga, znam pricu o vuku i sve ostale price... i da ja sam napisao da im niko nije vjerovao a ne ti i ne vidim da je neko negdje rekao da si ti to napisao.
a realno rijetki su ocekivali da ce reina ostati, cini mi se da je jedino paradajz bio dovoljno optimistican da to i javno napise.
nije reina jos otisao znajuci ove nase kako pregovaraju oko transfera ne bi me cudilo da se ova prica oko reine otegne sve dok njemu ne istekne ugovor :mrgreen:
jedino sto ima smisla u vezi onih izjava o ostanku reine je taj da se pokusa stvoriti iluzija da klub ne zeli da ga proda i tako da se koliko toliko digne cijena igracu, jer kad je neko visak onda mu i cijena opada. kad vec pokusavate opravdati svaki potez uprave i trenera bar se bolje potrudite da smislite opravdanja.

ja ne vidim nista lose u tome da se uputi kritika kad nesto nije ok, ja ne navijam ni za amerikance ni za rodgersa nego za liverpool sto se ne bi moglo reci za sve ljude na ovoj temi
.
ne palim se, samo ti odgovaram. Da ti nisi pomenuo Rizu, ne bih ga ni ja pomenuo, ono sto sam naveo su samo cinjenice.
Dobro ja znam sta sam napisao i sta si ti napisao, ali da se ne bi kasnije ovo provlacilo pogresno, kao sto se cesto zna desiti.
Reina je svojim igrama do odlaska Rafe ostavio utisak na mene i potajno sam se nadao da bi ga konkurencija u vidu Mignoleta vratila u staru formu, cak je i prosle sezone u par navrata podsjetio na starog Reinu. Mada sam par puta bio i drugacijeg misljenja. Uglavnom sve je izvjesnije da Reina ide sa Anfielda, sad gdje to nikad nije sigurno. Bio je u Barci, pa u Arsenalu, evo sad je u Napoliju(na posudbi :roll: ).
za ovo boldirano se slazem u potpunosti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 19 jul 2013, 23:54

Smijesni ste.
Sva ova frka oko Higuaina i Suareza je cisto odvlacenje paznje od Vodjine prave mete - Yaya Banane.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.