FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
treba nam zadnji vezni i Lazo 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Curva_SUD
- Kontakt:
onaj Adilovic je LAZAR 2
Bešlija se bori kao lav
Smajic moli za oprost na facebooku statsu "Oprostite mi"
Karic pokazao da zna i da zasluzuje da brani
Fulili nekolio zicera
al' sve u svemu dobro je
bolji smo bili sto je jako vazno
nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope
Nadam se da cemo osvjetliti obraz tamo u Izraelu
AMARE HVALA TI
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bešlija se bori kao lav
Fulili nekolio zicera

al' sve u svemu dobro je

nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope

AMARE HVALA TI
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
seven je napisao/la:seven je napisao/la:
Sreća nikada ne dolazi slučajno, za nju se moraš izboriti, tj. stvoriti uslove za sreću ,a to može svako i traje duuuuuugo, a drugo je sretna okolnost to il ti se desi ili ne a ikad se desi ne traje dugo
Slažem za sreću se treba izboriti,jer neće pare kod onog koji nema,nego onome koji ima.Trkački smo ravnopravno bili,samo je problem što nismo blizu igrača stajali u defanzivi pa su izraelci pravili višak.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
Fulili nekolio zicera![]()
al' sve u svemu dobro je![]()
nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope![]()
AMARE HVALA TI

Željina djeca u reprezentativnim selekcijama
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... elekcijama" onclick="window.open(this.href);return false;
Semir Bukvić, Josip Kvesić, Benjamin Čolić i Edin Višća u mladoj.
Vedrana Kjosevskog, Edina Salčina, Muju Klačara i Dinu Haskovića cemo imati u u17 i jos tri igraca u u15 selekciji.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... elekcijama" onclick="window.open(this.href);return false;
Semir Bukvić, Josip Kvesić, Benjamin Čolić i Edin Višća u mladoj.
Vedrana Kjosevskog, Edina Salčina, Muju Klačara i Dinu Haskovića cemo imati u u17 i jos tri igraca u u15 selekciji.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Najbitnije je da se iz svake utakmice nešto nauči,da se otklone eventualni nedostaci,da se napreduje.Ne može ništa preko noći.Ja računam-svake godine jedno pretkolo više i za jedno 2-3 godine konstantnog igranja u Evropi može se nešto napraviti.Momci su odigrali najbolje što su mogli i nisu nas obrukali.A što bi rekao onaj spiker na stadionu-ništa još nije gotovo 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
bio sam toliko nervozan poslije utakmice, bio sam u stanju ubiti nekog u tom trenutku, ne zbog nasih igraca nego ponovo zbog yebene srece, ali me je spiker nasmijao s onim "nista nije gotovo.."mamaSmurf je napisao/la:Najbitnije je da se iz svake utakmice nešto nauči,da se otklone eventualni nedostaci,da se napreduje.Ne može ništa preko noći.Ja računam-svake godine jedno pretkolo više i za jedno 2-3 godine konstantnog igranja u Evropi može se nešto napraviti.Momci su odigrali najbolje što su mogli i nisu nas obrukali.A što bi rekao onaj spiker na stadionu-ništa još nije gotovo

Naš je problem što imamo mentalitet Malte,Luxemburga SAn Marina, primiš jedan gol i odmah raspad sistema.
FEDERER= KLOC
- Curva_SUD
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
AMARE HVALA TI
Brate Karic je po meni odlicno branio
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Joj meni nesto i žao i nije ...zao mi sto (vjerovatno) necemo igrati u playoffu,a mogli smo...a nije mi žao jer bi ekipa bila dosta umorna...sto je bio slucaj sa Sarajevom poslije kluza mislim i onda u ligi pusiona. Uglavnom bio sam prezadvoljan igrom...dva prejeftina gola, nadam se da nikad vise necemo ci.fute dobiti...fuj kakvi su ...uglavnom meni onaj maccabi nista posebno ,ali imaju srece, a ovi nase klubove sreća slabo kad pogleda,,
Da smo zabili barem jedan gol u 1. poluvremenu sve bi bilo drugacije, ali nismo ****..
Karic nas je izvadio momacki mogli smo primiti jos dva, a mogli smo i mi uvaljati 3 ali nismo ...
Nyema, Bogi- dobri mada su i oni imal udjela kod golova
Markovic,Kvesic- ovaj prvi me svakom utakmicom iznenađuje negativno, ako bolje pogedamo vidjecemo da je on izgubio loptu kod 16 i onda su nam zabili...onaj benjo nije nista posebno lik je debil sve pljune na kladonicu; Kvesic je pojacanje i to odlicno..pogodili s njim dobar u defanzivi, ali u ofanzivi otvara se suta na gol ...
Besa, Zeba, Savic, Svraka, Visca, Smajke- svi su vrlo dobri sem Svrake, Visce neznam fakat sta je s njima nigdje ih nema ...
Adilovic- mene prijatno iznenadio ,za razliku od Laze zna se lik okrenut osutat na gol, a za lazu je pojam osutat ...
Uglavnom ostaje zal ...nismo imali srece sljedece sezone na duplu pa sta bude bice, samo da ne izvučemo ove ci.fute a koje smo mi srece nebi me cudilo da ih izvucemo ...
Sto se tice jamaka AMAR ga gura da bi ga prodao sto je u svakom slucaju dobro! Lik je krampa bio i ostace barem dok je u ŽELJI.
VOLIM TE ŽELJOOOO!

Karic nas je izvadio momacki mogli smo primiti jos dva, a mogli smo i mi uvaljati 3 ali nismo ...
Nyema, Bogi- dobri mada su i oni imal udjela kod golova
Markovic,Kvesic- ovaj prvi me svakom utakmicom iznenađuje negativno, ako bolje pogedamo vidjecemo da je on izgubio loptu kod 16 i onda su nam zabili...onaj benjo nije nista posebno lik je debil sve pljune na kladonicu; Kvesic je pojacanje i to odlicno..pogodili s njim dobar u defanzivi, ali u ofanzivi otvara se suta na gol ...
Besa, Zeba, Savic, Svraka, Visca, Smajke- svi su vrlo dobri sem Svrake, Visce neznam fakat sta je s njima nigdje ih nema ...
Adilovic- mene prijatno iznenadio ,za razliku od Laze zna se lik okrenut osutat na gol, a za lazu je pojam osutat ...
Uglavnom ostaje zal ...nismo imali srece sljedece sezone na duplu pa sta bude bice, samo da ne izvučemo ove ci.fute a koje smo mi srece nebi me cudilo da ih izvucemo ...
Sto se tice jamaka AMAR ga gura da bi ga prodao sto je u svakom slucaju dobro! Lik je krampa bio i ostace barem dok je u ŽELJI.
VOLIM TE ŽELJOOOO!
sta je sa drugim golom ?Curva_SUD je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
AMARE HVALA TI
Brate Karic je po meni odlicno branio
Prvenstveno meni je kriv onaj lik sto ga je medo izmjesao, al Karic nas je izvadio mogli smo popusit jos dva
Drugi go covjeku presla preko noge i slucajno udje, al sto se tice Karica koja god se lopta uputi ka nasem sesnestercu meni se noge odsjeku, ostaje boljka iz prosle sezone to su zadnji vezni i napadac, Svraka jednostavno ne moze igrat jer evidentno je da nema to igracko u sebi sto cini pravog veznog igraca, a Adilovic je blijeda kopija LazaraEmirTM87 je napisao/la:sta je sa drugim golom ?
- sarajlija89
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme odlicno, u drugom rano primili golove, ali solidno jbg....
Uz malo vise srece, mogao je biti i povoljniji rezultat da su iskoristene sanse u prvom pol., a i izbjegnut je neki tezi poraz u drugome poluvremenu, jer su kod 2-0 fulili dvije-tri, mrtve sanse...mada je i Zeljo svakako zasluzio gol...
Pokusati tamo, sto bolje odigrati i to je to...
Uz malo vise srece, mogao je biti i povoljniji rezultat da su iskoristene sanse u prvom pol., a i izbjegnut je neki tezi poraz u drugome poluvremenu, jer su kod 2-0 fulili dvije-tri, mrtve sanse...mada je i Zeljo svakako zasluzio gol...
Pokusati tamo, sto bolje odigrati i to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zubanovic89
- Kontakt:
sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10

i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()

fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijer
najveci krivac za 2 gol je saviclisander je napisao/la:I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10![]()
fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijer

Evo od kad pratis Zelju ,hajd mi molim te reci kada si vidio da Svraka uputi neki upotrebljiv pas,da da dugu loptu,da svojim potezom napravi prevagu.Iskreno jako je los u defanzivi,a igra zadnjeg vezenog.Jedino sto covjek zna uraditi,to je komplikovati,i pokusati opaliti sa distance.Tog covjeka ne vidis,nit pomaze nit odmaze.zubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
Opet kazem igra nam je puno bolja,ali to su neke sitnice koje u velikim utakmicama se zaista vide i presude nam.Mozda svi toliko zelimo vidjeti Stanceskog,pa nam svaki **** smeta kod Savica i Svrake,ali dobro je neko rekao,kad vidim da Jamak igra,onda shvatim da tu ima nekog inata i da nesto nije ok.Meni se Selimovic licno jako svidio kao igrac,decku je prva utakmica,ali bar ima muda i bez straha je isao u svaki prodor,a ne ko neki kad udju u 16 metara,kao da dobiju totalnu paalizu,i reaguju presmijesno.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.
FEDERER= KLOC
Sjetite se kad je Svraka bio krampa igrao u Travniku on i Dudic bili na posudbi ja mislim i onda dosao Amar i napravio nesto od njega
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko i 75 gostiju.