FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 26 nov 2013, 13:56

Ja sam davno dobio informaciju da je momak u kontaktu sa Fürthom, čak i da je Olimpic već dobio neki novac i da Duljević ide u januaru za Njemačku.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 nov 2013, 13:58

SarajlijaTM je napisao/la:Gledajte vi malo vise juniore i kadete koji vam svakodnevno odlaze, a ne iste ublehe iz godine u godinu.
Koliko sam upratio vasi bivsi juniori koji sad ili igraju na slamku ili gdje po gradu konobarisu su uzeli titulu nasim tadasnjim juniorima koji danas nose igru zelje.
Jel moguce da ih niste mogli bar 5 probati i istrpiti?
U tom grmu lezi zec, a ne u oblacima
Pozz komsije
Ovo se ja druze pitam svaki dan :!: :!:

Bagrcavi sta ce Furth, mi imamo praksu otimanja igraca ekipama iz Cvajte hahahhahaha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 26 nov 2013, 14:01

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 nov 2013, 14:05

Burberry46 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Kao prva zamjena za Karica se spominje slovenac Luka Majcen kazu da je strasan
:D
toliko strašan da pored svih liga u Europi gdje može zaraditi 5x više nego ovdje i gdje su uvjeti 5x bolji on dolazi u Sarajevo jer rekoše mu dobre hrenovke :lol: :lol: :lol:
Jesi smijesan, za vas smo kao klub institucija, vi ste samo mali klub iz Sirokog tj Listice
Moglo se to primjetiti zadnje kolo na Pecari. Čak će i knjigu o vama napisati "Tan i 11 patuljaka"
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 26 nov 2013, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 nov 2013, 14:16

Ja nijednoj upravi ne vjerujem dokle god se dovode menadzerski igraci... Pa nije moguce da nismo eksplatisali nijednog igraca,a omladinci se godinama setaju ligom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 nov 2013, 14:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja nijednoj upravi ne vjerujem dokle god se dovode menadzerski igraci... Pa nije moguce da nismo eksplatisali nijednog igraca,a omladinci se godinama setaju ligom.
Je l oni tipa Hrelje,Dupovca,Comor i ostalih vedeta koji ne mogu prismrditi kvalitetom Unisu iz Vogosce?
1946

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 nov 2013, 14:43

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja nijednoj upravi ne vjerujem dokle god se dovode menadzerski igraci... Pa nije moguce da nismo eksplatisali nijednog igraca,a omladinci se godinama setaju ligom.
ne bih ja rekao da vam se iz godine u godinu šetaju ligom..jer to nije istina..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 nov 2013, 14:54

Mehaga da bude trener pa nije to lose ipak je on zanat pekao u Spaniji,Real Sociedad nije sala 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 nov 2013, 15:22

Kevin je napisao/la:
Ipak Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski i Olimpik imaju super talentovane momcice. Ovo govorim jer sam im vise puta gledao omladinske pogone jer mali od buraza igra za Zeljinu podmladak. I u ovim ekipama sam vidio strasnih igraca. Pogotovo u Sirokom i Sarajevu.

Mali isto prica da Borac ima super igraca ali ja ih nisam gledao odavno. Mnogo je talenata samo je malo trenera sa mudima koji smiju te djecake prekomandovati u prvi tim. Mali Radovac je do sad morao mnogo vise minuta da dobije.

Zeljo je igrom slucaja iskoristio nekvalitet lige pa je smio svake godine po jednog eventualno dva igraca da izgura. Da bi danas u svojim redovima imao oko 8 igraca koji su ponikli u Zelji i konkurisu za mjesto u timu. Gledao sam nedavno omladinski derbi. Zeljo ima u obje kategorije po 3 super mlada igraca dok sam u Sarajevu vidio oko 10 isto tako talentovanih igraca. Ali ako se svake sezone ili polusezone dovode neki Pliseci, Kodre i sta ti ja znam ta djeca nece dobiti priliku. Jer jednostavno novi trener ce dovesti neke nove igrace, ici ce na rezultat, nece riskirati sa djecom, onda ce doci poslije opet novi trener i onda je vec kasno. Talenti postali vec prosjecni igraci PL BiH.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 nov 2013, 15:26

Pa kad se ti mladici poguraju u prvi tim i ne opravdaju ocekvanja bude babini sinovi ovo ono,Varesanvi je imao damu i kada je on vodio ekipu igralo je najvise omladinaca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 nov 2013, 15:30

emir18 je napisao/la:Pa kad se ti mladici poguraju u prvi tim i ne opravdaju ocekvanja bude babini sinovi ovo ono,Varesanvi je imao damu i kada je on vodio ekipu igralo je najvise omladinaca.
To sam i ja govorio samo sto se tad govorilo da je zalizani ubleha a svi poslije njega ispadose vece ublehe.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 nov 2013, 15:35

Za mene je Mirza vrlo dobar trener,uspio je da osvoji 2-go mjesto pored jakog Zelje i Borca sa ne bas jakim igrackim Kadrom,tako da po meni su ga otjeralo upravo zbog forsiranja nase djece.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 15:50

Kevin je napisao/la:
Pasa idi se malo lijeci,jeste puno ste bolji,vidjecemo na kraju stanje na tabeli samo lakapo,opusteno nema cega da se bojite Tana i 11 patuljaka,i hrenovki,kod vas se jede krmetina mozda i teletina kod nas se jedu hrenovke jer jedva i za toga imamo

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 15:55

Head je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Head je napisao/la:Zini da ti kazemo.
Nisam trebao staviti :?: . Trebao sam staviti :lol: :lol: :lol: . Na tome "gradite" optimizam. ;)
Gradi li ne gradi li nasa stvar.
Ti se brini o tome sto je Kerla yebo mater Urdinovu,sto Skaljic ode u Velez jer covjek nema da plati kiriju,koliko se love duguje Selimovicu...
Sve je to laz kako rece PL institucija je za nas Siroki i Zrinjski :lol: Mi nemamo za hrenovke,a Selimovic punih dzepova odlazi,Zeljo mu ogromnu platu daje,takodje i Urdinov je prezadovoljan i odnosima u timu i platom,Skaljic nemoj da lazes zivi u 120 kvadrata ima da placa kiruju :lol: cekaj sad zimsku pauzu kad im pocne racun za grijanje dolaziti,ima da bjeze iz kluba :lol: Vidim komsije spominju Tana,Dinu ublehasa,pojacanja nasa,hrenovke,znaci prate nas sad vise nego ikad,a zasto nas prate nemamo za kifle,kako oni kazu bicemo sredina tabele,pojacanja nece biti na zimu,opet ce oni titulu uzeti,para nemamo al eto jedva cekam taj drugi dio da gledam nas raspad,od "institucija" Sirokog i Zrinjskog :lol: ;)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 nov 2013, 16:03

Kad bijeda dodje do 3 marke :lol:

Sta slavite ba Siroki te pare koje su vama obecane imaju zadnjih 10 godina ali opet se zna ko je gazda i gdje su pehari. Nemoj prozivati jer znas da ces se umaciti na kraju.

Nemoj da moramo raditi istjerivanje irske magije iz vas :lol:

Koji si ti kompleksas trazis da ti se covjek javi, prozivas. Mnogo si jadan :lol:
I onda admin se javi i kaze sto ometas ljudima teme a pacenici prozivaju clanove foruma samo da prikriju stanje na tabeli. 8-)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 16:07

PL BiH -1 je napisao/la:Kad bijeda dodje do 3 marke :lol:

Sta slavite ba Siroki te pare koje su vama obecane imaju zadnjih 10 godina ali opet se zna ko je gazda i gdje su pehari. Nemoj prozivati jer znas da ces se umaciti na kraju.

Nemoj da moramo raditi istjerivanje irske magije iz vas :lol:

Koji si ti kompleksas trazis da ti se covjek javi, prozivas. Mnogo si jadan :lol:
I onda admin se javi i kaze sto ometas ljudima teme a pacenici prozivaju clanove foruma samo da prikriju stanje na tabeli. 8-)
ma ne ja ovdje se javio danas,napravio sam bio pauzu,citam ovaj vas teror na nasoj temi,i ovdje cu raditi sta god hocu,jer na vasu temu se javim jednom u 1000 godina,ipak nisam toliki vas fan kao sto ste vi naseg tima pa spavate ovdje! Ja sam ti sve priznao Siroki ima vise para,Siroki ce graditi najbolji kamp,Siroki je institucija sa milionima samo im zao da trose na dobre igrace da prosetaju ligom,vi ste zaduzeni za trofeje,mi smo sredina tabele,mi se brukamo u evropi,raspadamo se jedemo hrenovke,i zato je to sve dobro za vas jer mi nemamo sanse za titulu,jer proljece je vase,dolaze vam pojacanja ima da rasturite sve posebno nas,eto zivi bili pa vidjeli ;) zar ima veceg pacenika i kompleksasa od tebe? Meni rekose da ovaj direktor Sirokog moze da kupi Tana iz temelja,sad je meni tek jasno sta ti pricas :lol: e moj komleksasu jedan Tanov igrac iz Kardifa ima platu godisnju od koje komplet igrace iz nase lige mozes da kupis,plus vratio je njihov dug od preko 90 miliona eura ja mislim da je to za Siroki sitnica idi zaspi svega ti

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 26 nov 2013, 16:10

Ima jedna krikatura o tome kako pitari osvajaju titulu, nesto po mjesecima, nesto kao u septemru su prvaci i ne znam dalje

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 nov 2013, 16:11

Pasa,pare jesu potrebne i jesu problem svima,vjerovao ili ne cak i Realu.A mozes misliti onda kako su veliki problem Zelji.Ali s druge strane,poebno u ovim nasim uvjetima,s malo para i s puno ljubavi i romantike,cuda se prave(pogledaj tabelu pl BiH). Kanuce tih pola mil.eura za Sehica,konacno,kanuce malo vise od toga u januaru od Dzeke,kanuce ovih dana tristotinjak hiljada eura od uefe...Uz ono sto gore napisah,a sto se ne placa parama i ne dobija propagandom i marketingom,bar jedan trofej je opet na Grbavici.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 nov 2013, 16:11

bacelonafan je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Pasa idi se malo lijeci,jeste puno ste bolji,vidjecemo na kraju stanje na tabeli samo lakapo,opusteno nema cega da se bojite Tana i 11 patuljaka,i hrenovki,kod vas se jede krmetina mozda i teletina kod nas se jedu hrenovke jer jedva i za toga imamo
Pasa, ja mislim da tebi treba liječenje i pregled, prvenstveno očni, a možda i da odeš na pregled za orijentaciu jer si očito fulao post koji si htio quotat!? :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 16:13

FKZ1921 je napisao/la:Pasa,pare jesu potrebne i jesu problem svima,vjerovao ili ne cak i Realu.A mozes misliti onda kako su veliki problem Zelji.Ali s druge strane,poebno u ovim nasim uvjetima,s malo para i s puno ljubavi i romantike,cuda se prave(pogledaj tabelu pl BiH). Kanuce tih pola mil.eura za Sehica,konacno,kanuce malo vise od toga u januaru od Dzeke,kanuce ovih dana tristotinjak hiljada eura od uefe...Uz ono sto gore napisah,a sto se ne placa parama i ne dobija propagandom i marketingom,bar jedan trofej je opet na Grbavici.
Kanulo vam je od Dzeke i prije(ogromne pare za nase uslove) i jos od nekih igraca i gdje su te pare? Bolje pricajte kome te pare idu u dzep,jer vi nista od tih para necete vidjeti! Te price Realu su pare problem su smijesne,ljudi iskesiraju 100 mil za Bejla i 100 mil za Ronalda bas su u krizi!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”