AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakav ofsajd svira haha suso 2 metra iza linije pa ovo nema ni u bih ligi
Sloboda Tuzla !!!
- Fantasista
- Kontakt:
Ovo nije faul nad Theom hahahaahahhahh
Ispred očiju mu ovaj faul nad Theom bio, pa čak sam i ja u prvi mah vidio da nije bio ni blizu lopte, a ovaj ne vidi 2 metra ispred sebe. 
Uvijek iste njuške beskorisne

Uvijek iste njuške beskorisne

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vec dvije greske sudija protiv nas, iovako smo jadni jos nam trebaju i sudije protiv hahahah
Haman da je ova lopta iz kornera isla u gol i Theo je izbacio?
Haman da je ova lopta iz kornera isla u gol i Theo je izbacio?
U par situacija se vidi da kod nas 5 igraca je u odbrani pa sredina potpuno prazna, pa 5 igraca u napadu. Sta oni treniraju u vraziju mat..? I onda glupan Musacio organizira napad...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jack i Krunic moraju ici van pod hitno, pogotovo Jack pa on je totalno besoristan na ovoj poziciji dok je Krunic pred dobivanjem drugog zutog kartona, puno srlja bezbeze
- Fantasista
- Kontakt:
Krunić će fasovat crveni, mora van što prije.
Vezni red ne postoji.
Vezni red ne postoji.
Hvala Bogu pa je dosao neki napadac da ne gledam vise ovog Pjonteka, jes nas sviju lik prevario da je neki igrac, veze sa vezom on nema, Cutrone je za njega bio ihracina kao i A Silva
Ja u sredini vidim samo Benasera, nigdje nikog oko njega u radijusu od minimum 5 metara.
Tamo se Suso, Hakan i Jack zabiju u ćošak, Krunić bezveze zuji na terenu, Piatek nevidljiv jer nema lopte, niđe veze. Ovi pokušaji nekih kontri su tragikomični za gledanje.

Tamo se Suso, Hakan i Jack zabiju u ćošak, Krunić bezveze zuji na terenu, Piatek nevidljiv jer nema lopte, niđe veze. Ovi pokušaji nekih kontri su tragikomični za gledanje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
**** majku jes nas jebu ove sudije, pa evo ni kornere ciste nece da nam sude
Krunic Benaser vezni red za serije b... 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar i ovaj sudija,ko' i Milan
Haj sto nikakvog kuveta napadackog nema od njega ali ovaj Pjontek ne zna ni pasti kako treba.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Gledaj Susa krv ti yebem, jednom u deset utakmica uradi neki koristan potez i zasere na kraju.
Blago nama kad nas deda Ibra sa tri treninga mora vaditi, a što je najgore, kod nas je najmanji problem u napadaču. Problem je što ovi idioti ne znaju ništa iskreirati i napraviti.
Blago nama kad nas deda Ibra sa tri treninga mora vaditi, a što je najgore, kod nas je najmanji problem u napadaču. Problem je što ovi idioti ne znaju ništa iskreirati i napraviti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pjontek je uzas zivi, nema lik nista sto treba za napadaca.
Na poluvremenu ide on van i nadam se da ga necu vise gledati u dresu Milana, nek ga prodaju vec sutra
Na poluvremenu ide on van i nadam se da ga necu vise gledati u dresu Milana, nek ga prodaju vec sutra
- muha milanez
- Kontakt:
koji bezkićmenjaci u pm, sva kombinatorika ekipe se svodi da se doda lopta bekovima i to je maksimum svake akcije. Nema sredine uopšte, ne postoji kao ni desno krilo. Apsolutna krivica trenere i fula taktike i pozicioniranja igrača.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne mogu ovi botovi ni slučajno odigrati dobru utakmicu, u životu svom nisam vidio veću skupinu antitalenata koji igraju za tako veliki klub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Piontek možda jeste limitiran, ali nije njegova krivica što ne postoji na terenu jer mu ne znaju ništa iskreirati.
Znači, više mi se gade Hakan, Suso i Jack.
Znači, više mi se gade Hakan, Suso i Jack.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali mi imamo dobre igrace... Jedino donaruma, romangoli i hernandez zasluzuju da BUDU NA KLUPI jednog (nekada) Milana, a ove manekenke ne bi ni za navijaci birao a kamoli za udarne igle (haha)
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.