Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jul 2013, 19:38

tuzlak1987 je napisao/la:To 125 je upitno, tako u Italiji najavljuju, a ustvari pod tim novcem racunaju i plate za pojacanja.
Npr Juventusu uvijek najave 70-80 mil, a od toga se potrosi maksimalno 40, a ostalo ode na bonuse i plate za pojacanja :) To 125 dodje kao maksimalni rashodi koje oni mogu dati na igrace racunajuci sve, a jedan Higuain za koga Real trazi 35 mil+ 5-6 mil za njegova primanja i lagano ode dosta novca :) Jos kad se uracuna porez koji se mora platiti dodje se do zakljucka da je u Italiji bar trenutno nemoguce dovesti igraca za 30+ mil i zato se cjenkaju timovi svi redom
Svjestan sam ja tih troskova ali opet imaju para najvise zbog prodaje Cavanija i prethodne prodaje Lavezzija i slicnih...Uglavnom mogli bi Skrtela,Reinu mahnuti i nama olaksati dusu 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jul 2013, 19:41

Ponos Torina je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:To 125 je upitno, tako u Italiji najavljuju, a ustvari pod tim novcem racunaju i plate za pojacanja.
Npr Juventusu uvijek najave 70-80 mil, a od toga se potrosi maksimalno 40, a ostalo ode na bonuse i plate za pojacanja :) To 125 dodje kao maksimalni rashodi koje oni mogu dati na igrace racunajuci sve, a jedan Higuain za koga Real trazi 35 mil+ 5-6 mil za njegova primanja i lagano ode dosta novca :) Jos kad se uracuna porez koji se mora platiti dodje se do zakljucka da je u Italiji bar trenutno nemoguce dovesti igraca za 30+ mil i zato se cjenkaju timovi svi redom
Svjestan sam ja tih troskova ali opet imaju para najvise zbog prodaje Cavanija i prethodne prodaje Lavezzija i slicnih...Uglavnom mogli bi Skrtela,Reinu mahnuti i nama olaksati dusu 8-)
Mogli bi s obzirom da traze golmana, a izgleda da to nece biti Cezar, sigurno jednog stopera jos, a i Leiva im je na radaru. Naravno ako Lpool ima namjeru da ga proda. On je zdrav odlican igrac, sigurno jedan od najboljih sto se tice oduzetih lopti koji se moze naci

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jul 2013, 19:53

Treba vratiti legendu 8-) :mrgreen:

Danas sam bas gledao na Sky sportu emisiju u kojoj je govorio Sissoko i o njegovo vremenu provedenom u Liverpoolu itd...Sve do one povrede je bio strasan,posle su stvari krenule nizbrdo :cry: Rekao je da bi volio da se opet vrati u EPL 8-)

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 jul 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 19 jul 2013, 20:11

Sissoko mi je vazda bio drag , još kad je onda prečku spuc'o protiv Barce , kad nam go nije htio :S
Tako blizu, a tako daleko.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 20:23

Navijači Liverpula u Indoneziji napravili grafit u čast svog omiljenog kluba! Braca! :mrgreen:

slika

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jul 2013, 20:28

slika
sutrasnjih 11 za inoneziju.Izgleda da ce nam Sevilla klepiti Moratu(ako smo uopste i zainteresirani).
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2013, 20:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:Navijači Liverpula u Indoneziji napravili grafit u čast svog omiljenog kluba! Braca! :mrgreen:

slika
ma ovo warrior platio za reklamu :D
drago mi je da je mclaughlin produzio vec sam pomislio da ni na njega ne racunaju vise. eno coady ode u trecu ligu na posudbu, znaci kraj za njega, sumnjam da ce biti ista od njega.
lijepo je vidjeti da jos uvijek privlacimo sponzore, tesko je za povjerovat kakve sponzorske ugovore imamo s obzirom na to kako klub igra zadnjih godina. samo da jos hoce sta od tih para biti ulozeno u pojacanja.
nije da provociram al ja mislim da bi se vrlo lako moglo desiti da nasi ne dovedu nikog, rekli su da ce se pojacanja dovesti rano eto dosla su ona cetvorica i to je to, nije vise rano. jedino mozda ako se sta zaradi od prodaje igraca pa onda mozda nekog i dovedu.
steta ako ostane na ovom jer sasvim sigurno da ne mozemo ocekivati borbu za ligu prvaka sa ovom ekipom.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 20:55

@young, bice to puno vise izmiksano. :)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 jul 2013, 21:17

slazem se s ferom, nekako se sve utisalo oko transfera. Mzda dovedu jos jednog igraca, eventualno 2 i zavisno od odlaska Suareza jos jednog ili vise igraca. U svakom slucaju ovo je jos uvijek nedovoljno za ozbiljniji napad na top4, ne i nemoguce, ali je previse onih "ako se uklope pojacanja", "uz konstantniju igru" ili "uz malo srece"
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 jul 2013, 21:22

Kako stvari stoje, Reina ce put pod noge, Napoli destinacija, a evo mozda i potvrde male...
Liverpool's academy goalkeeper Danny Ward is joining the club on their pre-season tour.
Richard Buxton ‏@Richard_Buxton_ 10m
Pepe Reina's eight-year stay at #LFC appears to be drawing to a close

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 jul 2013, 21:27

Sam dolazak Mignoleta je znacio i odlazak Reine, sta god pricali iz kluba o borbi za to mjesto, nijedan od njih ne bi prihvatio sjedenje na klupi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 jul 2013, 21:32

Dobicemo sigurno 10+ miliona, znaci mora da dodje bar jedno "veliko" pojacanje, cak dva...

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 19 jul 2013, 21:35

Samo da ne lupe za Ben Arfu 25 miliona :lol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 19 jul 2013, 21:39

Neki spominju Reininu posudbu al' tesko da ce to biti .
Nego jeste li čuli da Milan hoće Gabriela Palettu i da Parma trazi 35 miliona za njega :D :D Kako se mi lako rijesimo mladih stopera . Njima treba duze vremena da sazriju u prave igrače .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2013, 21:41

keno94 je napisao/la:Sam dolazak Mignoleta je znacio i odlazak Reine, sta god pricali iz kluba o borbi za to mjesto, nijedan od njih ne bi prihvatio sjedenje na klupi
meni samo nije jasno zasto su pricali da ostaje kad im niko nije vjerovao.
a kasnije kad rizo il carlo kazu nesto u vezi ovih neistinitih izjava koje dolaze iz kluba pojedinci ce osuti paljbu po njima.
You are someone else I am still right here

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 jul 2013, 21:41

Musker rekao pozajmica...

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 19 jul 2013, 21:53

Ode Bernard u Arsenal za 25 miliona , na kraju ćemo opet nekog idola dovesti ...

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jul 2013, 21:56

Civa je napisao/la:Ode Bernard u Arsenal za 25 miliona , na kraju ćemo opet nekog idola dovesti ...
bi ce to Ben Arfa i jos cemo ga malo je reci pretplatiti.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2013, 21:57

Pa ostali timovi ce nam sve igrace preoteti dok mi cekamo da nekoga prodamo kako bi kupovali.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 jul 2013, 22:08

Jel mrsko kome da napise ove igrace sa kojima su nas povezivali, ili ako ima neka stranica gdje to pise..hvala unaprijed :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.