FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bane ala Delap 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisam trebao stavitiHead je napisao/la:Zini da ti kazemo.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svaka cast Tatku za sve nazad, ali naprijed je vise nego ocajan. A zna se kako se nas napad hrani od bekova s lijeve strane, znaci i tu nam fali igrac, kao i jedan kreativacSabinho je napisao/la:Bane ala Delap

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gradi li ne gradi li nasa stvar.avlami97 je napisao/la:Nisam trebao stavitiHead je napisao/la:Zini da ti kazemo.. Trebao sam staviti
![]()
![]()
. Na tome "gradite" optimizam.
Ti se brini o tome sto je Kerla yebo mater Urdinovu,sto Skaljic ode u Velez jer covjek nema da plati kiriju,koliko se love duguje Selimovicu...
1946
Ma znam jarane, bez bekova nema ofanzive to se zna. I u situaciji kad se izbori dobra situacija Tatko upropasti centarsutem. Nek' se on i Dupovac bore za stopersku poziciju.Bosniacum Lilium je napisao/la:svaka cast Tatku za sve nazad, ali naprijed je vise nego ocajan. A zna se kako se nas napad hrani od bekova s lijeve strane, znaci i tu nam fali igrac, kao i jedan kreativacSabinho je napisao/la:Bane ala Delap
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Možda će ovi njihovi forumaši da im sakupe kakvu siću kao prelazno riješenje,pošto znaju sve i upućeni su u sveHead je napisao/la:Gradi li ne gradi li nasa stvar.avlami97 je napisao/la:Nisam trebao stavitiHead je napisao/la:Zini da ti kazemo.. Trebao sam staviti
![]()
![]()
. Na tome "gradite" optimizam.
Ti se brini o tome sto je Kerla yebo mater Urdinovu,sto Skaljic ode u Velez jer covjek nema da plati kiriju,koliko se love duguje Selimovicu...

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja bi Tatka na stopera, dosta mi djeluje sigurnije od Dupovca, a ne znam sta je s Dupovcem u zadnji vakat, vrijeme mu je za saltung na klupi, a sad na pauzi dovesti nekog pravog beka 
Ja se uglavnom ne sikiram puno, samo zato sto imamo ovakvu upravu. Rezultati ce doci kad tad

Ja se uglavnom ne sikiram puno, samo zato sto imamo ovakvu upravu. Rezultati ce doci kad tad

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
sta vam ja rekoh neki dan
u kontaktu sa nasim trenerom koji je izucio zanat vani i radi sa mladim igracima.-ŽELJA TANA
POJAČANJA + igrač-i iz cardiffa
noga nekoliko "igraca"
ganjamo jednog od najvecih talenata naseg fudbala koji ima ponudu u njemacku 2. ligu

u kontaktu sa nasim trenerom koji je izucio zanat vani i radi sa mladim igracima.-ŽELJA TANA
noga nekoliko "igraca"
ganjamo jednog od najvecih talenata naseg fudbala koji ima ponudu u njemacku 2. ligu
Armin Hodžić je igrač Liverpula, teško ćete doći do njegavincenttan je napisao/la:sta vam ja rekoh neki dan![]()
noga nekoliko "igraca"

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Hordas Doboj
- Kontakt:
@Avlami97
Duhovitost ti nije jaca strana. Postedi nas molim te
Duhovitost ti nije jaca strana. Postedi nas molim te

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Kao prva zamjena za Karica se spominje slovenac Luka Majcen kazu da je strasan 

Nasa zelja je da i u ovom prelaznom roku promijenite trenera i sto vise igraca. Srecom, tu zelju nam redovno ispunjavate, cini se da ce tako biti i ovaj put...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vas unistise mahalske price i ljubomora
ne mora mali rezimski klub biti prvak ba pomirite se sa sredinom tabele i ponekad drugim mjestom i evropom
ah i da... nisam siguran koliko to znate, al bordo (ne)prijatelji... niko vas ne .ebe kao oni...
pozdrav za komsije
husrefu želim sve najbolje u zivotu, i za njegovo zdravlje mislim da je bolje da ode iz kluba...
znam ga iz teretane bogami je bio u formi trcao po 8 kilometara na traci i biciklo i steper radio , dodje kod vas opet eno ga u bolnici...
ne mora mali rezimski klub biti prvak ba pomirite se sa sredinom tabele i ponekad drugim mjestom i evropom
ah i da... nisam siguran koliko to znate, al bordo (ne)prijatelji... niko vas ne .ebe kao oni...
pozdrav za komsije
husrefu želim sve najbolje u zivotu, i za njegovo zdravlje mislim da je bolje da ode iz kluba...
znam ga iz teretane bogami je bio u formi trcao po 8 kilometara na traci i biciklo i steper radio , dodje kod vas opet eno ga u bolnici...
toliko strašan da pored svih liga u Europi gdje može zaraditi 5x više nego ovdje i gdje su uvjeti 5x bolji on dolazi u Sarajevo jer rekoše mu dobre hrenovkevecaveca je napisao/la:Kao prva zamjena za Karica se spominje slovenac Luka Majcen kazu da je strasan

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Evolution87
- Kontakt:
Nek bude stid igrace svih nas sto smo dole bili. Vrlo dobro oni znaju sta nama ona utakmica znaci i opet zalaganje velika nula. Dupovac ditektni krivac za oba gola. Sreca pa ide pauza poslije Leotara protiv kojeg pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Desnog beka moramo dovesti kojeg nismo imali jos od Arsenijevica. Jos doveti nekog kreativca i pokusati vratiti Hadzica. Bilbiju i Komazeca na krila a njega u spic. Mislim da nam vise nista ni ne treba.
I mislim da je Karic u listici zavrsio karijeru u Sarajevu.
Desnog beka moramo dovesti kojeg nismo imali jos od Arsenijevica. Jos doveti nekog kreativca i pokusati vratiti Hadzica. Bilbiju i Komazeca na krila a njega u spic. Mislim da nam vise nista ni ne treba.
I mislim da je Karic u listici zavrsio karijeru u Sarajevu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evidentno da imate novca trenutno, ali sumnjam da se možete boriti sa Greuther Fürthom za igrača.vincenttan je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma nista od njega,ne da njega Gracic.bagrcavi je napisao/la:Evidentno da imate novca trenutno, ali sumnjam da se možete boriti sa Greuther Fürthom za igrača.vincenttan je napisao/la:
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Jesi smijesan, za vas smo kao klub institucija, vi ste samo mali klub iz Sirokog tj ListiceKevin je napisao/la:toliko strašan da pored svih liga u Europi gdje može zaraditi 5x više nego ovdje i gdje su uvjeti 5x bolji on dolazi u Sarajevo jer rekoše mu dobre hrenovkevecaveca je napisao/la:Kao prva zamjena za Karica se spominje slovenac Luka Majcen kazu da je strasan
![]()
![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SarajlijaTM
Gledajte vi malo vise juniore i kadete koji vam svakodnevno odlaze, a ne iste ublehe iz godine u godinu.
Koliko sam upratio vasi bivsi juniori koji sad ili igraju na slamku ili gdje po gradu konobarisu su uzeli titulu nasim tadasnjim juniorima koji danas nose igru zelje.
Jel moguce da ih niste mogli bar 5 probati i istrpiti?
U tom grmu lezi zec, a ne u oblacima
Pozz komsije
Koliko sam upratio vasi bivsi juniori koji sad ili igraju na slamku ili gdje po gradu konobarisu su uzeli titulu nasim tadasnjim juniorima koji danas nose igru zelje.
Jel moguce da ih niste mogli bar 5 probati i istrpiti?
U tom grmu lezi zec, a ne u oblacima
Pozz komsije