Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Igral' ko na bet365? 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta treba majstore?Nerminovic je napisao/la:Igral' ko na bet365?
Joj ovog tenisa yebem im majku šugavu.. Prvo Serena ku.rva vodi 3-2 i servira i na kraju gubi 3-6,pa ovaj Mayer retard, lik nije dobar ni sekunde yebo pleme švapsko... aferim onom ko skine više parova ovog ciganluka
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Čiliću sve ti **** dabogda pogino kad ti se Gospa ukazala...
debilu jedan dvaput te cojk brejknu u zadnjem

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo Serene, al' džaba kad ova levatina jedva hoda, predaj yebo ti pleme i 1,14 kvotu
Ko ima na lajvu nek proba na ovog Rochettea, ima lik snage i mislim da uzima ovo, a kvota 2,3-2,4...
eto, aaaaaa yebem ti lajv i majku i tenis i njemačku i retardiranog mayera...
Ko ima na lajvu nek proba na ovog Rochettea, ima lik snage i mislim da uzima ovo, a kvota 2,3-2,4...
eto, aaaaaa yebem ti lajv i majku i tenis i njemačku i retardiranog mayera...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Nerminovic
- Kontakt:
nisam bas dobro upoznat sa bet365 ali sam dobio ovu poruku preko emaila samo sto ne znam kako da aktiviram taj bonus kad sam vec uplatiokrmpotich je napisao/la:Sta treba majstore?Nerminovic je napisao/la:Igral' ko na bet365?

Place a pre-match bet on the match between Barcelona and Bayern Munich and we'll give you a risk-free bet to the same stake on the big game.
BackSpace United
BackSpace United
Hmm, nije to bas bonus. Imas u maili da se opkladis na taj mec do 25 eura ali samo taj mec. Ako promasis oni ti vrate ulog. Ako pogodis, dobro i jesteNerminovic je napisao/la:nisam bas dobro upoznat sa bet365 ali sam dobio ovu poruku preko emaila samo sto ne znam kako da aktiviram taj bonus kad sam vec uplatiokrmpotich je napisao/la:Sta treba majstore?Nerminovic je napisao/la:Igral' ko na bet365?
Place a pre-match bet on the match between Barcelona and Bayern Munich and we'll give you a risk-free bet to the same stake on the big game.

Jesi li iskoristio bonus za opkladu preko moba?
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaa sad kontam hvala bratekrmpotich je napisao/la:
Hmm, nije to bas bonus. Imas u maili da se opkladis na taj mec do 25 eura ali samo taj mec. Ako promasis oni ti vrate ulog. Ako pogodis, dobro i jeste![]()
Jesi li iskoristio bonus za opkladu preko moba?

BackSpace United
BackSpace United
Hmmmm, ako si tek poceo igrati valjda si iskoristio prvobitni bonus. Morao si dobiti mail od njihNerminovic je napisao/la:krmpotich je napisao/la:
aaaaa sad kontam hvala brate![]()
nisam jos jer sam evo tek sad poceo igrati preko bet365, kakav je to bonus jel vrijedi sta
![]()

-
- Kontakt:
A jbm. ti Torino mrtvi, igram na Juventus protiv nji oni pobjede sad igram na nji oni izgube. Ma ugaste se zajedno sa tim Qaljarelom !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
5-6 za Azarenku i 0 - 40 na njen servis, i naravno tie break.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Žene i tenis 

Celje go i domzale da ostanu 2 gola do kraja haha, pa prije cu dobit milju na bingu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ova ideja sa wwinom i nagradama mi se sviđa, malo bi se oživio forum a ujedno bi se nadmetali, a ne mora biti wwin, može biti i premier pa nominiram diplomatiju da bude blagajnik 

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Domzale tako vam oceva slovenskih da ostane ovaj rezultat
Odmah 2 gola za 2 min , janezi
Odmah 2 gola za 2 min , janezi
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 06 maj 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
- exorciiist
- Kontakt:
Neka bude wwin jer na wwinu se racun otvara online i ne moras uplacivati nista u kladionici...bice vise ucesnika za wwinzgmiky je napisao/la:ova ideja sa wwinom i nagradama mi se sviđa, malo bi se oživio forum a ujedno bi se nadmetali, a ne mora biti wwin, može biti i premier pa nominiram diplomatiju da bude blagajnik

evo poslao sam im mail pa ćemo vidjeti šta kažu, sumnjam da će pristati ali dobroexorciiist je napisao/la:Neka bude wwin jer na wwinu se racun otvara online i ne moras uplacivati nista u kladionici...bice vise ucesnika za wwinzgmiky je napisao/la:ova ideja sa wwinom i nagradama mi se sviđa, malo bi se oživio forum a ujedno bi se nadmetali, a ne mora biti wwin, može biti i premier pa nominiram diplomatiju da bude blagajnik

Ja sam se indirektno na prosloj stranici ponudio za ovu vrstu pomoci. Imam 3 accounta i svi ferceraju. Ako dobijete negativan odgovor, tu samzgmiky je napisao/la:evo poslao sam im mail pa ćemo vidjeti šta kažu, sumnjam da će pristati ali dobroexorciiist je napisao/la:Neka bude wwin jer na wwinu se racun otvara online i ne moras uplacivati nista u kladionici...bice vise ucesnika za wwinzgmiky je napisao/la:ova ideja sa wwinom i nagradama mi se sviđa, malo bi se oživio forum a ujedno bi se nadmetali, a ne mora biti wwin, može biti i premier pa nominiram diplomatiju da bude blagajnik

@krmpotichu ja sam za da krenemo odmah jer njihov odgovor će bit 100% negativan, nema šanse da oni daju išta
neka se ljudi javljaju ko bi igrao, bez laži i bez prevara, ko pokuša jednom leti za sva vremena
neka se ljudi javljaju ko bi igrao, bez laži i bez prevara, ko pokuša jednom leti za sva vremena
Mene zanima, ali nisam u potpunosti shvatio ideju pa ako bi mi mogao netko objasnitizgmiky je napisao/la:@krmpotichu ja sam za da krenemo odmah jer njihov odgovor će bit 100% negativan, nema šanse da oni daju išta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.