FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 01:58

Hawking je napisao/la:I meni je izgledalo više kao rasprava oko gola, jer kad je izlazio pokazivao je tam prema našem golu...

Malo mi je krivo što je Amar reko da tamo idemo na izlet, koliko god to zvučalo realno. Nadam se da je to samo jedna od izjava "u Amarovom stilu", čisto da održi svoj rejting na tom polju :mrgreen:
Ma to je on bacio lafinu,vec kuje planove kako da pokori Maccabi u sred izraela na +40 stepeni :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 02:02

MinistaR je napisao/la:Evo junakinje. :mrgreen:

slika
Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih faca :D bio u tiraspolu :P ide u tel aviv :)
je li ravno ovo? je li ravno?

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jul 2011, 02:10

Zgembo Adislić je napisao/la:

slika
Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih faca :D bio u tiraspolu :P ide u tel aviv :)
Gazda Yu Caffea na Ilidži. Vidio sam ga na jednom snimku u Moldaviji.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 29 jul 2011, 02:18

slika
A ona voli te stvari, Armani, Cavalli ..... :D

Samo je ona dobra,a vi kako hocete :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 jul 2011, 02:25

slika
joj Hamo vidi mu glave :D :D :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 29 jul 2011, 02:36

slika
drug ti realno pojma nemaš.Ovaj lik jeste bio u Moldaviji, ali pjesmu nije napisao !!! NEMOJ ŠIRITI DEZINFORMACIJE !
kakvih bolan glavnih faca :o :o :o :o :o
Zadnja izmjena: Ba Ze, dana/u 29 jul 2011, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 29 jul 2011, 02:45

Stiglo se i kuci...

Sta da kazem,osim nema veze ! J.ebo Medu,prekucat cemo ih u Tel Avivu ! 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jul 2011, 02:56

Dobro sve, na stranu tekma...bilo prošlo, bože moj, dogodine će biti bolje. (Ne mislim ništa dvolično kad ovo kažem.)

Al' aj neka mi neka zrelija osoba (makar stara 20) a da je Manijak kaže svidja li mu se ova nova "a da me vidi babo"?
I ako da, zašto?

Pored onakve Tifine "Grbavice" koja i meni diže dlake ( :mrgreen: ) vidim ova pjesma se "prepričava". :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2011, 03:22

pa ko onog karica nagovori da bas fudbal odabere, od toliko sportova, npr. sah bi mu bas odgovarao :evil:

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 29 jul 2011, 03:27

[youtube][/youtube]

šta ste svi napali na Karića ? momak jeste kriv za 2 gol, ali imao je par odbrana kasnije
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 03:36

Ja s Juga nisam baš dobro vidio, al sad upratih da je odbranio projektil Bogičevića glavom, u šta je on gađao :?

Realno primili smo dva poprilično glupa gola, ali šta sad da se radi, momci su se borili i ne možemo od ove ekipe još uvijek očekivati da igra nekoliko vrhunskih utakmica s protivnicima koji su realno jači od nas, treba vremena (a i para) za tako nešto. S druge strane, rezultat je poprilično nerealan, zviždalo im je oko gola i siguran sam da s ovakvom našom igrom možemo ostati neporaženi tamo. Al hajde igraj ovako u onoj pustinji. Kad bi igrači zadržali ovaj nivo igre i motivacije za Premijer Ligu, mogli bismo da uživamo u jako lijepoj sezoni...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2011, 03:40

Ba Ze je napisao/la:[youtube][/youtube]

šta ste svi napali na Karića ? momak jeste kriv za 2 gol, ali imao je par odbrana kasnije
nisam dobro vidio sa juga prvi gol...mislio sam da mu je ispala kao protiv sheriffa.. ali evo tek vidim da je bogicevic pucao na svoj gol :o :o a za drugi gol je kriv karic ..ali sve u svemu prvo poluvrijeme smo ih ubili mogli smo voditi 2-0 najmanje...a siguran sam da nismo primili gol onako rano u drugom poluvremenu da bi pobjedili ..jbg razumijem igrace...nije lako kad si bolji, napadas cijelu utakmicu i onda iz prvog njihovog napada primas gol , nije ti vise ni do cega :!:

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 29 jul 2011, 08:02

Eto prespavalo se, rezultat :( , borbenost, zalaganje :D , ima tu stvari koje treba popraviti ali napredak je ocit i samo treba nastaviti tako.... zato Igraj Željo, bori se.....

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 jul 2011, 08:05

Ništa, dobijemo ih tamo 3:1 i prolaz... 8-) valjda smo potrošili sve pehove sinoć na Hadisonu... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 jul 2011, 08:56

kao prvo odlicna utakmica, ali rezultat los. Napredak je veliki i to nas treba da raduje, prosle godine su nas Izraelci nakantali ovaj put smo bolji od njih bili ali izostao je rezultat. Za napredak u Eurpi treba da Zeljo konstatno izlazi, da nastavi ovaj trend i rezultat ce sami doci, odlicna je stvar sto se ekipa nije raspala kao sto se zna desiti na nasim prostorima. Jedina stvar koja meni je malo zasmetala jeste da kapiten ne moze biti igrac koji da svoj maximum za 60 min igre i mora da ga se mijenja, on treba da uvijek bude uzor svima u ekipi i da daje konstatno najvise, imamo dva beton krila i treebao njih razvijati Viscu i Smajica, a Beso sa klupe da ulazi ali bolje od mene Amar za tako da postujem svaku njegovu odluku. :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 29 jul 2011, 09:05

Nakon prespavane noci sta napisati da da vec neko nije napisao, ja sinoc bi na istoku, navijanje extra 0:2 nenasluzeno smo izgubili, ali ponosan sam na igrace kao da smo 5 : 0 pobjedili, Mirso je pravi kapiten, pravi vodja ekipe, i gine za svaku loptu vise nego ovi sto imaju po 20 godina, malo sam tuzan ali ponosan, Svaka cast momcima na trudu i zalaganju i ako Bog da dupla kruna ne bi smjela doci u pitanje.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:14

tm87gigo je napisao/la:Nakon prespavane noci sta napisati da da vec neko nije napisao, ja sinoc bi na istoku, navijanje extra 0:2 nenasluzeno smo izgubili, ali ponosan sam na igrace kao da smo 5 : 0 pobjedili, Mirso je pravi kapiten, pravi vodja ekipe, i gine za svaku loptu vise nego ovi sto imaju po 20 godina, malo sam tuzan ali ponosan, Svaka cast momcima na trudu i zalaganju i ako Bog da dupla kruna ne bi smjela doci u pitanje.

Pa nezna se koji su gori ili Vi navijaci zelje koji ste ponosni na poraz od 2:0 ili navijaci sarajeva koji se ponose cak sa porazom od 5:0. Poceli ste kao srbi poslje kosovske bitke.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 29 jul 2011, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 jul 2011, 09:14

Samo mi nije jasno sto brko forsira Jamaka kad je mrtvi kloc covek moze samo saha igrati, umjesto da Perici daje sansu on gura kloca to mu jedino zamjeram al brko valjda najbolje zna.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2011, 09:19

Ovi na s.c.sport nisu normalni vidi naslova:
Maccabi i Medunjanin bolji od plave mašine
Trećeplasirana ekipa iz proteklog izraelskog šampionata pokazala se kao prevelik zalogaj za aktuelnog prvaka BiH
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ko sve pise tekstove....
Sto se tice utakmice nije da nije bilo srece ljudi su jednostavno kvalitet cekali nasu gresku i docekali je...
Prvo poluvrijeme Zeljo mnogo bolji ali previse promasenih prilika i naravno to ti se i osveti, objektivno mozda smo i trebali postoci gol, ali nismo i to je fudbal.Koliko god smo imali srece protiv serifa ovdje je i nije bilo, jer ne mogu se oteti utisku da nije bilo greske Markovica i primljenog gola da bi ova utakmica isla nekim drugim tokom ali ...
Sve u svemu ja sam zadovoljan, odlicno smo se nosili sa makabijem jednim dijelom utakmice i dominirali ali treba dosta ovakvih utakmica i filtriranja ekipe da bi se napravio korak dalje, mi smo napravili uspjeh prosavsi serif.
Ono sto me raduje je igra, ako se moze reci da da smo nesto i dobili iz ove utakmice onda je to i Kvesic, konacno lijevak i centrasut iz trka sa lijeve strane i to precizan.Neko vec spomenu da nama fali zadnji vezni, tada bi ova ekipa izgledala i jos mocnije, nije gotov ni prelazni rok ko zna...ali bi sa jednim takvim igracem prosetali nasom ligom treba znaci igrac zadatka na sredini terena i iskreno se nadam da ce se poraditi na tome...Nakon greske i gola pala je i igra i igraci moze se reci da smo i dobro prosli, sto vise ovakvih utakmica i plasamana u evropu doci ce i korak dalje.Sad izlet u Palestinu i okrenuti se nasoj ligi iduce godine probati sta vise sto se ova tice ja sam zadovoljan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 29 jul 2011, 09:20

vendeta87 je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:Nakon prespavane noci sta napisati da da vec neko nije napisao, ja sinoc bi na istoku, navijanje extra 0:2 nenasluzeno smo izgubili, ali ponosan sam na igrace kao da smo 5 : 0 pobjedili, Mirso je pravi kapiten, pravi vodja ekipe, i gine za svaku loptu vise nego ovi sto imaju po 20 godina, malo sam tuzan ali ponosan, Svaka cast momcima na trudu i zalaganju i ako Bog da dupla kruna ne bi smjela doci u pitanje.

Pa nezna se koji su gori ili Vi navijaci zelje koji ste ponosni na poraz od 2:0 ili navijaci sarajeva koji se ponose cak sa porazom od 5:0. Poceli ste kao srbi poslje kosovske bitke.
J se ne ponosim porazom ali ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti nasu igru i kako smo dobro lijepo odigrali, nismo imali srece da ga i zabijemo, ja sam ponosan na zelju i igru a rezultat i nije tako realan, nesretno smo primili golove, samo da oni nastave ovako igrati i dupla kruna je zegerentovana, a pitari o njima ne vrijedi raspravljati (oni su divovi hehehe, eh da je obuca zabio heheheheheheh)
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 43 gosta.