Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znam da budem sad ce ih biti jos vise nadam sebevanda4 je napisao/la:nemoj tako golube, bude ode i dobitnih tiketa... ()
Dobrodošao!
bevanda4 je napisao/la:večeras dva sumnjiva para na pikadu.. Po kvaliteti igrači su tu negdje, al razlike u kvoti po meni prevelike. Pokušao, pa šta bude:
nicholson - thornton 1 @2,30
anderson - klaasen 2 @2,20
Ukupna kvota: 5,0600
Svaka cast , pratio te ali na UP2 .. (pao naravno)HaHu1x2 je napisao/la:Od srca vam preporucujem da iskoristite poklon tenisa koji se igra sutra malo ranije, to mozete odmah sada odigrati..
Gasquet - Pospisil 1. set over 9,5 @ 1.80
Pospisil je u zadnjih 5 meceva samo 1 pobjedio i 4 izgubio, ali od tih 5 meceva 4 su bila na podlozi koja njemu ne odgovara baš i koju ne preferira a to su sljaka i dvorana, zadnji mec je igrao protiv Ferrera kojeg je dobro namucio i mec je igran na betonu koja je brza podloga od sljake i dvorane. Pospisil ima razoran servis, igrac slican sunarodnjaku Raonicu i poklon vam je ovo odigrati jer se sutrasnji mec igra na betonu. Ko želi može odigrati i Pospisil set 2.50 sto nije nemoguce jer ce bar jedan set otici u tajbrejk ili ce ga mozda i bez tajbrejka uzeti Pospisil.
1. set over 9,5 - 80%
Pospisil set - 50%
hh eto na kraju pade over a pospisil prodje kao sto sam i razmisljao, potcjenivanje mladog talentaHaHu1x2 je napisao/la:Od srca vam preporucujem da iskoristite poklon tenisa koji se igra sutra malo ranije, to mozete odmah sada odigrati..
Gasquet - Pospisil 1. set over 9,5 @ 1.80
Pospisil je u zadnjih 5 meceva samo 1 pobjedio i 4 izgubio, ali od tih 5 meceva 4 su bila na podlozi koja njemu ne odgovara baš i koju ne preferira a to su sljaka i dvorana, zadnji mec je igrao protiv Ferrera kojeg je dobro namucio i mec je igran na betonu koja je brza podloga od sljake i dvorane. Pospisil ima razoran servis, igrac slican sunarodnjaku Raonicu i poklon vam je ovo odigrati jer se sutrasnji mec igra na betonu. Ko želi može odigrati i Pospisil set 2.50 sto nije nemoguce jer ce bar jedan set otici u tajbrejk ili ce ga mozda i bez tajbrejka uzeti Pospisil.
1. set over 9,5 - 80%
Pospisil set - 50%
hoshafka je napisao/la:@HaHu1x2, dobra analiza za Gasquet-Pospisil, al se previše uozbiljio ovaj Pospisil, uze ga u 2 seta. Malo je falilo da prođe over 9,5 u prvom. Pao sam samo na tome, čista nesreća. Imaš li šta za danas od tenisa sa dobrom analizom, nemoj samo forsirat.
Milanista92 je napisao/la:
Svaka cast , pratio te ali na UP2 .. (pao naravno)![]()
ali analiza za 10 ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.